Logga in:
Forumalternativ
Flest forumtrådar
(106)
(56)
(49)
(44)
(40)
(38)
(34)
(29)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Karibientips?

 • dd 19/12-07.

  Har tänkt åka till Karibien. Nån som har tips på saker att göra? Vilken av öarna borde man besöka? Och främst, hur mycket pengar ska man räkna med? Tips på billigt boende?

 • keja

  keja 19/12-08.

  Jamaica, Dominica, St. Lucia, Grenada och Tobago är de öar jag gillar bäst och där det går att betala 50$ och uppåt för ett dubbelrum i lågsäsong.  Minst det dubbla under högsäsong (vinter och vår). Maten är nastan lika dyr som här i Sverige, men skulle du exempelvis köpa en grillat kyckligben på gatan elller äta på ett ställe där lokalbefolkningen äter så så kostar det ca:20:-. Flyg mellan öarna är (oftast) dyrare ju senare man bokar biljetten. Båt (där det går några) håller samma priser även om man köper dagen innan.

   

   

 • linaochper 6/1-10.

  Jag rekommenderar verkligen Bonaire om du gillar det lilla lugna livet och bra dyk-och snorklingsvatten! Fantastisk mat även. Läs mer på LinaochPer.blogspot.com om du vill där det står om våra resor i Karibien.

  Lycka till!


Skriv en kommentar i diskussionen

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer