Logga in:
Forumalternativ
Flest forumtrådar
(106)
(56)
(49)
(44)
(40)
(38)
(34)
(29)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Nyår i Budapest

 • Freedom

  freedom 19/10-10. Ändrat 19/10-10 av Freedom

  Vi ska fira nyår i Budapest, och stanna över en vecka. Vi har redan fått en del tips på bad och sevärdheter, men undrar om nån kan tipsa om restauranger, nattklubbar, shopping och annat som är värt att se och göra i Budapest?

  Helena & Peter

  http://www.freedomtravel.se

 • Mikael 31/10-10.

  Åk till Jams som ligger i Mammut shopping center. I hus ligger Doks som också är en bra nattklubb. Ni kommer att få jättekul. Vi ungrare gillar att fira saker :)
  http://www.trailsurfers.se

 • Freedom

  freedom 6/11-10.

  Tack för tips! Vad är det för musik där? Var ligger Mamut shopping center?

 • Lena M 14/11-10.

  Hej!

   

  Kan rekommendera en jättebra cocktailbar i centrum som heter Boutiq'Bar och ligger på Paulay Ede utca 5. Den är väl värt ett besök! Trevlig personal och väldigt goda cocktails.

   

  Annars är det häftigt att besöka ruinbarerna som finns i Budapest, en av de största är Instant och ligger på Nagymező utca 38. Rekommenderas ifall ni är sugna på lite mera rock'n'roll-fest än att dricka cocktails. Det är en stor byggnad så se upp så ni inte tappar bort er bland alla olika rum! =)

   

  En restaurang som jag rekommenderar är Dunacorso, populär bland turister och har en otroligt fin utsikt fran restaurangen som ligger precis vid floden. Bra pris med tanke på standarden av mat och service. Adressen är Vigadó tér 3.  

   

  Jag har hört att runt Lizt Ferenc tér finns det många restauranger, kan vara värt att kolla upp men kan tyvärr inte ge något exempel.


Skriv en kommentar i diskussionen

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer