Logga in:
Forumalternativ
Flest forumtrådar
(106)
(56)
(49)
(44)
(40)
(38)
(34)
(29)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Highway 1 (San Francisco, Los Angeles, Las Vegas)

 • Viking79

  viking79 30/12-12.

  I april ska vi ut och resa och planet tar oss över Atlanten till San Francisco där vi tillbringar fyra dagar. Vi tar en hyrbil och beger oss söder över med Los Angeles som mål men stannar till i Carmel.

  Efter stoppet i Carmel (en natt på hotell) drar vi vidare ner mot Änglarnas stad där vi stannar i fyra dagar. Vi fortsätter med hyrbil till Las Vegas där vi stannar ett dygn för att fortsätta mot Grand Canyon innan vi drar tillbaka till Las Vegas.

  Vad har ni att rekommendera, dels i städerna men även längs Highway 1? Vad bör man inte missa och vad kan man hoppa över?

 • Road-man

  road-man 1/1-13.

  Hej!  Bilar ni kustvägen har ni... Santa Cruz,Monterey,Carmel Solvang,Santa Barbara,Oxnard,Malibu,Santa Monica,Los Angeles,med Venicce Beach,Manhattan Beach,Laguna Beach mm mm var en sväng till Nevada och Las Vegas.

 • famanntrips 2/1-13.

  I San Francisco finns en hel del att se, Alcatraz är intressant bl a. Highway 1 är vacker i sig, gillar man surfing finns det ställen längs vägen, Hearst castle är inget jag själv valde att stanna vid .... Absolut Laguna Beach och Venice Beach är värt att se, men helt olika kontraster! Skulle också rekommendera Balboa Beach ... Universal Studios ett måste i LA. Have fun!


Skriv en kommentar i diskussionen

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer