Logga in:
arrgh
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Skriv en rad i gästboken till arrgh

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

jonas 30/8-08

åååh herregud NEJ!! inte dom nya italienska dojjorna!!!
Ja du verkar ju ha haft en trevlig resa ditt lilla snesteg där. jag kommer väl få höra mer detaljer när jag träffar dig här hemma sen...hoppas jag iaf så du inte går och tjyv håller på alla smaskiga detaljer om brudar och sådant!

Rolf 20/8-08

Man Tackar... =)
/ Farsan

Rolf 18/8-08

Ja du verkar ha det jäkligt bra ju.. Hoppas resan hem går bra nu oxå. Och glöm inte o köpa en fin present till mig bara, jag fyller ju imorrn =). Släng in lite nya bilder och simma lungt.
/ Kram Farsgubben

arrgh svarade 20/8-08: Ja just det du fyllde ju igar! Det tankte jag inte pa...Grattis i efterskott! Jag ska forsoka hitta nagat fint nagonstans, problemet ar att man maste kopa hallbara grejer, annars far du en hog smulor i present.

Linda 18/8-08

Fan va avis jag nästan är på dig :) man kanske skulle lämna ungarna o gubben här hemma o dra iväg med nästa tåg :) Ha de så jävla kul på din fortsatta resa! /Linda

jonas 18/8-08

Jäklar så han solar och har sig det aset!
kom hem hit så ska du få regn och pissväder rakt i ansiktet! ja du har ju inte långt kvar nu på din makalösa resa hoppas iaf att du inte har haft ett dugg kul och fått en hel massa sjukdomar. puss på intima ställen och smek där det känns bra snutten.

Anki 18/8-08

Det låter som att du har haft det alldeles fantastiskt bra på hela resan. Känns väl inte lika kul nu när du ska tillbaka till verkligheten, men du får väl passa på att njuta av de sista dagarna med. Kram

Dessi 17/8-08

Jaha, vad ska man skriva då? Jag är int alls bitter att du reser och har det bra i solen medan jag jobbar och sliter och knappt sett solen på 3 veckor? Däremot såg vi en månförmörkelse igår när vi var på Linda Gail Lewis. Hon är inte riktigt lika cool som brorsan sin (Jerry Lee), hon har "bara" varit gift 11 ggr, ej 13 som brorsan (allt detta enligt Nisse på Skivhuset). Ja nu måste jag fortsätta fixa grejer här hemma, slutar jobba på fredag och flyttar nästa vecka, så idag har jag bl.a. oljat in mitt köksbord mm. Ha det bäst! kram

Anton 14/8-08

låter som om det börjar arta sig nu när han måste sova på stengolv. hoppas att du måste börja sälja din stjärt till högstbjudande för att få ett glas vatten snart, fnööözzzz.
Aja men smämt åsido låter ju iaf sket nice med topless brudar du får lov att ta med kameran och ta MASSA kort på sidebobies :P..
ha en trevlig forsättning din get ala getson

Anki 12/8-08

Hej! Det låter otäckt det där med björnen som åt upp en amerikan. Tur att ni inte gav er ut på nån egen hiking. Har du inga bilder på björnarna? Vi vill ju se att dom verkligen finns. Du får lägga in lite fina sol och badbilder så att vi kan bli lite avundsjuka här hemma i regnet. Ha det så bra och be careful out there.

Theres 12/8-08

Du är så grym på att förklara hur saker och ting ser ut så man kan se det framför sig :) jättekul att läsa, följer det med spänning.
Ha det gott! Kramis/Theres

Rolf 11/8-08

Hej Robin ! Av din senaste text (skelett på kyrkogård.. hm.. =) blir man lite orolig, man kan skönja en viss ihopblandning av verklighet och för mycket rollspel på datorn... =)))). hehe... ha de så bra... / Eben

jonas 10/8-08

herregud vad du träffar folk och är alldeles extra extra =) (mycket flickor verkar det som)
har du hittat några smultronställen btw så vi vet vart vi ska åka sen =)
ha det snorbra ditt lömska brittiska hembiträde

Anki 8/8-08

Hej! Det låter verkligen mysigt när du berättar om vad du ser. Man blir riktigt avundsjuk när man tänker på att här hemma har det regnat i en hel vecka. Du får skicka upp lite sol till oss i Sverige. Ha det så bra och fortsätt rapporteringen från Europa. Vi vill höra mera.

Lasse Eichinger 7/8-08

Hej!
Skickar en lyckatill hälsning från Roslagens pärla i Öregrund. Vädret här hemma är inget att längta hem till om man inte är potatisodlare förståss. Så njut av resan och förhoppningsvis en soligare tillvaro!
Fortsatt lycka till!!

Dessi 6/8-08

Hahaha, vad roligt att höra det där om Marlboron! Det var ju inte länge sen men är verkligen en svunnen tid. Men du kanske skulle prova att betala nästa restaurantbesök med en limpa Robin, så får vi se om de blir nostalgiska. Kram och skriv lite oftare, jag får snart ett nervöst sammanbrott av att höra mamsen och papsen gå runt och vara oroliga och beklaga sig över att du inte hör av dig.

Sven 6/8-08

Jag interrailade -82 -84-87 och 92. Prag 1987, innan järnridåns fall, var en höjdare! På den tiden hette den mest gångbara valutan i taxin på lyxkrogen etcetera - Marlboro! Med en limpa light var man kung!

emil 5/8-08

vad betyder sltrackorna?

Rolf 3/8-08

Hej Robin
Hoppas allt är bra med dig och att du är rädd om dig.
Kul att du lägger in bilder så vi får se vad du ser.
Här har det regnat hela söndagen nästan, så nu har gräsmattan fått vatten, ca 25 mm. Vi var alla till Rosenberg och fika idag, där mina tavlor hänger. I morgon börjar jobbet igen =(. Men det ska bli regn hela veckan säger dem, så det gör desamma.
Ha det så bra nu på resan framöver och skriv gärna in lite + bilder så fort du hinner.
/ Rolf

Dessi 2/8-08

Det finns en massa kurbad i Budapest, jag och Karro hängde på ett en halv dag innan vi träffade några italienare som tog med oss till en medeltidsrestaurant där man fick äta med händerna vilket italienarna tyckte var skitkul. Annars var jag till en kyrkogård för gamla kommuniststatyer utanför staden, kommer ej ihåg vad det hette men trevligt var det. Bara lite tips om du har tid och ork. Medeltidsrestauranten var häftig, och jättemycket mat fick man, en portion till minst 2 pers. Vart har du tänkt åka senare då? Vart i Rumänien alltså? Stad eller liten byhåla? Hoppas du har det jättebra och har så kul som möjligt! Kramis Dessi

lejman 2/8-08

jag luktar illa önskar du var här så du kunde lukta på mig

arrgh
arrgh 2/8-08

Nej det ar klart att jag inte har hela packningen med mig, jag ar ju inte helt tappad. Och jag kommer inte att hinna med hela budapest pa dom har dagarna men jag aker hellre vidare, det ar inte sa overdrivet kul har. Jag bor pa ett ganska ocentralt hostel och det ar privatrum sa man traffar inte na folk. Sen ar jag ratt less pa storstader nu.
/Robin

Dessi 2/8-08

Jag antar att du inte hade hela packningen med dig när du låg i parken?! De förvarar väskorna åt dig på hostelet under dagen om du åker på kvällen, iaf på alla vettiga hostels som jag varit på. Kul att du träffade en mexikan iaf, hänger du med honom fortfarande eller? Å vafan ska du ha en välkomstfest??? Det är väl aldrig någon som har arrangerat någon fest för mig alla gånger jag kommit hem!!! På sin höjd har morsan lagat någon god mat! Ja inte fan tänker jag komma på någon fest iaf, bläääää!
Kram syster yster

Anki 2/8-08

Hejsan. Du verkar ju ha det hur bra som helst. Ligga och sola i parken hela dagen låter skönt. Hinner du med hela Budapest på 2 dagar? Ha det så bra så hörs vi mera senare. Kram Anki

Rolf 1/8-08

Hej Robin
Hoppas att resan går bra.
Nu får du höra av dig... eller skriva en ny reseskildring, så vi vet vad är o gör. Mamma börjar bli orolig... Hoppas allt är bra med dig.
Kram farsan

jonas 31/7-08

Fan vad kasst mitt meddelande vart skumt så nu måste jag skriva om men orkar inte så jag tar det i korta drag =).
Verkar as skoj. kul att du träffade lite svenskt och vettigt folk =). As bra att du skriver"Hur som helst, Prag, en stad av forhoppningar, lust och gladje. En medeltida renessans stad i modern tappning". det uppskattas =) ha det svinigt bra så hörs vi senare!