Logga in:
Brunica
Redaktionen bloggar
Translate website

Skriv en rad i gästboken till Brunica

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Marie 3/1-11

Hej rnI väntan på att flyget skall föra er till Bangkok blir det kul att vi får umgås lite hos mig i Hässelby,när ni läser detta hoppas jag att ni är framme och har det varmt o skönt.rnHa nu en riktigt mysig tid i Thailand. Kram Marie

Inger 21/4-08

GRATTIS
Helt rätt - jag skulle inte komma på idén att pröva linbanan. Eftersom ni redan varit luftburna föreslår jag att ni tar den häftiga rutschbanan med markkontakt hela vägen för att fira ANNICA.
Ha det bra - vi hörs.
Inger

Gudrun 18/4-08

Hejhej
Hade jag vetat att det var ni som drog ner dimman o drivisen hade jag sett till att ni åkt mycket mycket tidigare. Nu skiner solen från klarblå himmel och har så gjort hela veckan. Men det känns ju bra att även ni har det bra!!. Bilder?? Vi far till mor på söndag och hon är helt OK
Hare bra/Gudrun

Marielle 17/4-08

Ni verkar ju ha det jättehärligt! Vi är bara liiite avundsjuka!!
Kram från Eklundarna

minTur.se 8/4-08

Vi ville bara passa på att önska dig lycka till på resan och vi hoppas att du får mycket glädje av vår tjänst. Mvh, minTur.se

Inger o Hans. 14/3-07

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAAGEN - äntligen pansjo (jag har kollat stavningen). Timmen har som vanligt blivit sen så det är nog någon timme efter högtidsdagen men jag hoppas det går bra ändå. Som alltid kopplar jag ihop din födelsedag med Svl och match Ingo/Floyd??
Vill ni se snö är det bäst att skynda hem. Här är gräset grönt, krokusarna tittar fram och fåglarna ropar högt efter partners. I stan idag satt en del på uteserveringar och lunchade.
Hasses skidresa renderade i öm nacke poch stelt knä, enligt honom resultat av 20-årsfart trots stigande ålder.
Ni verkar leva ett aktivt liv och kommer väl att sopa banorna med era medtävlande till sommaen. Glöm inte att det finns solstolar, pooler och god litteratur.
Ha det så gott
Inger o Hasse

Yvonne o Björn 13/3-07

Hej
Förlust i semin så nu återstår spel om tredje pris på torsdag. Vi får se om Ralph är på benen. Värmen fortsätter. Välkommen hem.
Hälsar Yvonne o Björn

Anders 13/3-07

Gratulerar på födelsedagen!!! Ta väl vara på de sista dagarna nu! Instämmer med föregående gäster, här i Stockholm har det varit runt 10 grader och sol! Hare gött och vi hörs snart på hemmaplan. Anders och Jessica

Gudrun 13/3-07

Grattis på födelsedagen och välkommen hem till våren. Här har det varit en helt fantastisk vårdag idag. Det skulle vara kul att se samma bild som ni visade när ni for och se om det hänt lika mycket i Holmsund som här i Matfors.
Ser att ni haft en härlig resa Det har varit kul att följa med. Ha nu en trevlig födelsedag med mycket god mat med tillbehör

Barbro o Hans 13/3-07

Grattis,grattis Annica !
Ni ar val mitt inne i fodelsedagsfesten just nu om vi har raknat ratt pa timmarna.
Vi ser att Ni har haft en fantastisk resa sa har langt.
Golfbanan ser verkligt inbjudande ut.Men Bruno har Du tagit fram
gubbsvingen ?
Jag sitter och laddar for kvallens curlingmatch.
Tog med en forkylning fran Stockholm och gar pa alvedon just nu.

Grattis an en gang!
Barbro o Hans

Marielle 13/3-07

Grattis, grattis, grattis på födelsedagen mamma! Det verkar ju som det har varit en trevlig dag för er som snart är slut. Här är det ju morgon fortfarande och solen gassar även här! Snön forsar bort och vattenpölarna är gigantiska.

Nu börjar vi längta efter er och tycker att det är dags att ni kommer hem!! Men det är ju inte så länge kvar så ni får njuta av de sista dagarna. Pratade med mormor och farmor i helgen och de tycker också att ni har varit borta länge... Postade resedagboken till dem igår så nu har de lite att läsa.

Födelsedagskramar från oss alla! Och kramar till pappa också förstås!

Yvonne o Björn 12/3-07

Nu har vi tittat på bilderna. Är detta Twin Tower?? Fantastiskt. Y+B

Yvonne o Björn 12/3-07

Grattis på födelsedagen, det blir väl tårta på säng som brukligt är. (och Björn säger "Ja, bättre en Tiger i sängen än tio i skogen")
Kramar Yvonne o Björn

Yvonne o Björn 11/3-07

Hej
Ni kan väl skriva ner lite recept på läckerheterna och ta med hem det låter så gott. Hoppas ni bättre med plats de tre sista golfdagarna. Vi kom hem från snöparadiset Borga (med 170 cm snö) i kväll för att vässa inför curlingsemin på tisdag. Tyvärr är Ralph helförkyld just nu men hoppas att han är på benen tills dess. Hinner du hem till en ev final på torsdagskväll??
Hälsningar B+Y

Marielle 10/3-07

Godkväll! Direktrapport från tv-soffan - The Ark vann Melodifestivalen! Det blir nog bra i Finland så småningom. Nu är det dags att gå och sova... Vi har varit i Vindeln och åkt slalom och snowboard i vårsolen - härligt! Det kanske t o m är så att snön hinner smälta bort från trapporna innan ni kommer hem.

Kram på er från oss alla!

MARIANNE o Ragge 9/3-07

Hej på Er!
Roligt att se att Ni rör på Er. Vi vet att en av Er inom den närmaste tiden kommer att hälsas välkommen i Gråtpantrarnas skara. Vi säger inte vem men vi tror att alla vet vem det är. Vi gratulerar den berörda och önskar Er en fortsatt trevlig vistelse i Malysia.
Det börjar kännas att våren är på väg snödropparna blommar för fullt åtminstone här i Västerås

Hälsningar från Marianne o Ragge.

Peter 8/3-07

Hej på er!

Har haft problem med att få igång bevakningen av er dagbok - vi får väl se om det lyckas bättre nu. Skickade er ett mail men jag vet inte om det kommit fram?

Ni verkar ju bara ha det bra och även om golfen inte går så bra alla dagar så kommer ni ju hem mycket mer förberedda på vår säsong än vi andra...
Är mycket avundsjuk!!

Sköt om er!
/Peter

anders 7/3-07

Goddagens!
Fick sms av lasse&stina idag så nu är det officiellt att de ska få barn! Tycker ni ska bo på Hilton i helgen, pröva deras spa och sedan ta en kall GT i de enorma liggfotöljerna vid poolbaren. Det är ni väl värda!

Sebastian 5/3-07

Hejsan!
Ser ut att ha det jätte bra! Är det bra golfbanor där?

Hej då!
Sebbe

Kenth & GIN 5/3-07

Hejsan !
Ser att ni råkat ut för riktiga åskväder, dom är helt enorma .Ibland kan det bara bli kornblixtar också , en massa blixtar men ingen smäll. Kommer ni till KL igen får ni inte missa att åka upp i telecom tornet där finns en fin restaurang som snurrar runt en underbar utsikt över hela KL. Ha det så gott och hoppas att ni får flera fina dagar .


Kenth

Yvonne o Björn 4/3-07

Hej
Det verkar rent o snyggt på gatorna, intressant med all gammal kultur förstår vi. Vi har promenerat på havet idag i strålande sol och några minusgrader. Bruno går miste om semifinalen i curling (det gör jag med) som nu är spikad till tis. den 13 kl 20.00 med Ralph, Hans, Göran o Tage
Jag hämtar långpasset i morgon och sen åker vi till fjällen på tisdag kväll eller onsdagmorgon. Ha det bra , golfen börjar väl i morgon.
Hälsningar Björn o Yvonne

Anders 3/3-07

Trevligt med dagliga rapporter hur ni har det! Här knallar det på. Tappade rösten igår så nu låter jag som en målbrottstonåring. Jessica kommer hem på torsdag. Ska bli skönt att få äta middag med någon igen! Har tackat ja till ännu en robinson-sväng och åker ner 9:e april. Det blir dock en kortis och jag är hemma igen i slutet av maj. Ska försöka ha bokföringen klar innan jag åker.... Ha det så trevligt i Malacca (vilket betyder jävlars helvete på grekiska), håll ögonen öppna efter ett mahjong eller en luxuslampa. Köpte precis en på Ebay av en kille i italien för 220 dollar. Håll i hatten...

Kramar från sonen och numera antikhandlare Anders

Marielle 3/3-07

Det var väldans vilken kamera ni har köpt! Gulligt värre...

Nu börjar det våras här hemma i alla fall. Soligt och grannt. Igår var det tö, men idag är det några minus igen. Jag har blivit dyngförkyld och är däckad så det är tur att Marie är här och håller ställningarna när Peter är i Mora och roar sig.

Katterna är uttråkade, men vi försöker gosa så mycket vi kan! Marie har lånat Allers-tidningarna som har kommit, men har lovat att inte lösa A-krysset. Sebbe ska på party hos Kim ikväll och har köpt chokladask och skrivit en dikt dessutom!

Sportmässigt så fick vi två EM-guld i går - Kallur och Klüft. Skidåkningen i Sapporo går inget vidare förutom brons i herrstafetten. Skellefteå är nere i kvalserien och Löven har viktig playoff-match i helgen.

Ha en bra helg i Melacka! Kram från oss alla

Berit och Owe 3/3-07

Köpmanholmen 07 03 03. Hej Annica och Bruno. Tack för en fullödig rapport från Malaysia. Vilka spännande bilder! Vädret verkar också vara spännande. Här är våren på gång. I natt är det total månförmörkelse i Sverige, kl 22.30 börjar månen passera jordens skugga. Vädret verkar bli klart i natt. Svensk-lagom dramatik.
Ser fram mot nya dagboksanteckningar. Må!

Yvonne igen 2/3-07

Men Bruno!
Riktiga karlar spelar inte golf i shorts! Vi är chockade. Och Annica, var är bollen?
Iakttagelser efter middagen av oss alla (utan GT)
B+B+B+H+LE+Y