Logga in:
CHRISTER59
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Skriv en rad i gästboken till CHRISTER59

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Carita 8/4-03

Tack för allt du har skrivit i reseboken, har varit roligt att läsa detta. Vi har fått en "inblick" i hur Ni har haft det på era resa. Nu väntar vi på att få se ALLA era kort som ni tagit.

CHRISTER59 svarade 11/4-03: Tackar för svar. Tar väl lång tid att få ordning på allt. Mycket att stå i flytten

besökare 11/3-03

Hej Christer!
Man får väl ta åt sig av tacktalet i sista berättelsen.
Hoppas du inte fick ont i magen av all SILL!!!
Ha-Ha-Ha

Yvonne o Eva 26/2-03

Hallo där. Har du kommit av dig alldeles i skrivandet. Vi trodde vi skulle få veta alla smaskiga detaljer som hänt sen vi åkte dår ifrån. Vi kom hem utan missöden och det kändes rätt skönt att komma hem i vårsolen. Vi shoppade i Bangkok som idioter, fick hoppa ner allt i ryggsäcken. Ja ni är väl på väg hem så smått själva. Ha de bra. Kramar

CHRISTER59 svarade 27/2-03: Tackar for inlagget. Man har ju haft besok sa man har inte orkat skriva nanting, men det ar pa gang. Ha det bra sa lange. Christer o Carin

Mika & Anders 10/2-03

Men Christer, hur du låter!!!!
Språkkurs, tyst minut mm mm. Skönt att höra att gamla takter sitter kvar.

MARIKA & ANDERS 13/1-03

Hej - Hej
Det var rolig läsning om Guatemala och ridturen.
Vilket är ert favoritställe? Asien? Det låter nästan så.
/ Mika

CHRISTER59 svarade 14/1-03: Favoritstalle??? Radmansgatan 13. Saknar dig Marika. Rida var skont. Man ar ju utomhus. Nu ar det nara Anders.

Katarina och Lars 13/1-03

Halloj Karin och Christer!

Tänkte bara skriva ett par rader och säga tack för senast. Vi hittade till er resebok, bra skrivet Christer!

Nu är vi hemma i "tråk" Sverige igen efter två tok intensiva dagar i Bangkok där jag och mamma kutade gata upp och ner och shoppade och Lars och Torsten flåsandes efteråt för att hänga med i shopping tempot.

Hemma är det kallt, -10 C, vi var ute och promenerde på en is (tillsammans med resten av alla boende i hela Stockholm..) igår och drack varm choklad och åt kanelbullar och det har väl sin charm men en volleyboll match på Koh Chang är då snäppet bättre.

Hoppas ni har det trevligt i Hua Hin och ha en fortsatt härlig resa!

Inte alls avundsjuka hälsningar ;-) Katarina och Lars

CHRISTER59 svarade 14/1-03: Tack for senast,pepparkakor o glogg. Kul att ni hitta hit. Lamnar Penang for Sumatra imorgon. Orangutanger pa schemat.Varma halsn. Christer&Carin

carita 11/1-03

God fortsättnig, och GRATTIS i efterskott till Carin. Har haft lite problem med uppkoplingen. Nu har barnbarnet kommit, en Sebastian. Han är otroligt söt. Föddes nyårsafton 11.20
Ni kommer snart hem, tiden har gått väldigt fort. Ska bli väldigt roligt att träffa ER igen, och hoppas att allt går bra den tid som är kvar på eran resa. Linda är här nu och hon hälsar så mycket, har fått läsa lite av era resmål. Otroligt spännande.
Kram från syster/svägerska. Conny hälsar-snart golfsäsong.

CHRISTER59 svarade 12/1-03: Tack for inlagg. God forts. Tiden gar for fort. Halsa o gratta Daniel o Janicke. Ska spela skiten ur Conny senare. Halsa slakt o vanner.

Clary 10/1-03

God fortsättning på nya året !

Snart är ni hemma och det känns skönt att ni båda är "välbehållna" efter så lång tid utomlands.
Men...lite längtar ni väll ändå hem ?

CHRISTER59 svarade 12/1-03: Tack for inlagg. God forts. LANGTAR INTE HEM. Saknar kompisar o familj.

Akuten 24/11-02

Hej.Nu har vi hittat er resbok och ska läsa lite.Kram från oss alla på akuten.Maria och M P_J.

CHRISTER59 svarade 8/12-02: Hejsan o tack for mail .Kul att ni hittade adressen, hoppas ni far en intressant lasning. Kanske ett o annat restips. Ni ser, men ligger inta bara pa latsidan har inte. Vi ses i var, kram till er alla fran Carin o Christer

Clary 5/11-02

Det hade verkligen varit roligt att få se Dig på en häst (dessutom stegrande) Kan se bilden framför mig :-)
Tur att du inte ramlade av !

CHRISTER59 svarade 7/11-02: det ar inte latt nar dom drar. sarig i baken flera dar efter. tack for inlagg

Carita 6/10-02

Du är otroligt duktig på att skriva om era resmål, mycket inressant att läsa.
Jag blev väldigt glad när du ringde, kul att höra din röst. Mina systrar har haft tur och fått träffa dig/carin.
Ha det så bra - jag tänker på er.

Perina 30/9-02

Hej Christer!
Kunde ju låta att läsa om svärmor och fick ju till min förtjusning se att du har skrivit att vi underbara, ja vi kamrater alltså.
STOR kram till dig och Carin och hälsa Carin att det var härligt att höra hennes röst i telefon häromdagen.
Perina

Helen Boman 29/9-02

Hej!! Vilken lååååång resa.. Kul att läsa vad ni har för er. Kram//Helen

CHRISTER59 svarade 30/9-02: kul att hora fran dig.mejlar lite senare.

Martin 23/9-02

Härlig resa. Är ni borta i 1.5 år? Det var verkligen länge, blir det inte svårt att komma hem till verkligheten efter detta?

CHRISTER59 svarade 26/9-02: HEJ OCH TACK FOR INLAGG. VI GJORDE EN LIKNANDE RESA -93 PA ETT HALVAR OCH DET VAR TUNGT. MAN BORDE TANKA POSITIVT OCH TANKA ATT MAN SKA SPARA PENGAR TILL EN NY RESA MEN SA AR DET INTE. JAG HAR JOBBAT I 20 AR OCH AR INTE ETT DUGG ROAD AV ATT JOBBA. DET BLIR FORJAVLIGT. CHRISTER

Clary 9/9-02

I 23 dagar fick jag ”äran” att resa med min bror & svägerska till olika platser där jag aldrig varit i förut. Vi besökte bl a Singapore, Bintan, Bali, Lombock & Gili öarna.
Vad jag beundrade mest (förutom naturen, människorna, kulturerna etc.) var, Christers & Carins stora tålamod. Hur de (& många andra) kan resa så lång tid i Asien utan att tålamodet brister. I länder där de kan svara ja eller nej men menar precis tvärtom eller hur förbannad de egentligen borde ha blivit när man upptäcker att någon försöker lura en.

Själv tänkte jag innan de åkte (även många andra, vet jag) Åh! vad härligt, 1 ½ års semester med sol & bad. Bara resa runt och titta på alla vackra platser. Efter ett par dagar insåg jag att deras jorden runt resa inte bara bestod av att lapa sol vid havet eller ströva omkring på kända/okända platser.
Att ta sig från ett ställe till annat, då menar jag inom samma land/kortare turer, innebar planering och åter planering. En dag för att ta reda på när, var och hur och ytterligare minst en dag för att kunna resa dit. Sen tillkommer den tryckande hettan och den höga luftfuktigheten som kan gå en på nerverna. Det är det jag menar med tålamod.

Det fanns även andra saker jag blev imponerad av. Hur fick de med sig alla saker? nya saker som jag såg, på varje ställe vi övernattade. Medicin påsar för dagligt bruk/tillfälliga sjukdomar, dagböcker, kassabok, väckarklocka, påslakan, kikare, kamera med olika objektiv, utomhustermometer, febertermometer, spel, Cd spelare med tillhörande högtalare, tvättlina, böcker. Sen tillkommer ju alla kläder som man är tvungna att ha med sig.

Carins bar hela sitt hem/hus på ryggen. I de olika fickorna/facken låg köket, badrummet, vardags/sovrummet. Snacka om att ha koll på sina saker! (Jodå, brorsan hade också koll)

Hur kan då två människor leva så tätt på varandra under så lång tid utan att tålamodet brister? Det fanns speciellt två saker jag såg och beundrade. Deras ömsesidiga respekt och en stor portion av kärlek. Annars skulle det aldrig fungera.

Jag är verkligen glad att jag åkte ner till Singapore och överraskade dem :-) Att få resa och se sig omkring med två så ”världsvana” människor som de, kunde aldrig ha blivit bättre för mig.
Dessutom var det min bror och svägerska.

//Clary

CHRISTER59 svarade 11/9-02: FAR TACKA FOR DET MYCKET FINA OCH VARMA BREVET. DET AR ALLTID KUL ATT FA NAGRA ORD PA VAGEN. BIRGITTA UPPLEVER NU DETSAMMA FAST I AUSTRALIEN. FOLK HAR FRAGAT HUR VI FAR DAGARNA ATT GA. NU VET HON. KRAMAR CHRISTER OCARIN

Anders 20/8-02

Hej Christer!
Trodde åtminstånde att du hade sex bland drakarna.
Ha en skön fortsättning vi hörs.

Sportsliga Anders

Stefan& Annette 20/8-02

Hej på er!
Kul att få höra lite om ödlorna (dom på komodo alltså). Jag vet inte om ni fick vårat sista mejl om Mexico. Hur som helst, det kom ett svar från er men utan text, tomt som ett kvinnohuvud med andra ord. För säkerhets skull så skickar jag mejlet en gång till.
Vi hörs! S&A

Mika 31/7-02

Mycket trevlig och intressant läsning om Borneo. TACK!

Mika 31/7-02

Mycket trevlig och intressant läsning om Borneo. TACK!

Carita "syrran" 16/6-02

Det är roligt att läsa dina berättelser. Jag har även skrivit ut dom, ska låta barnen läsa detta. Jag ska hälsa från dennis Linda Daniel. Önskar ER en Trevlig Midsommar.

Kjelle o Gittan 11/6-02

Hej!
Roligt att läsa om resan.
Det var Uffe som tipsade oss.
Glad midsommar var ni nu är.

speedway fantast 10/6-02

hej crister59. vill bara tala om att om du åker till australien.så går finalen i speedway den 26 oktober på sydney stadium.annars önskar jag er en forsatt trevlig vistelse på er resa .

Stora Syster Carita 10/6-02

Hej Christer o Carin.
Viken kul grej, du har kommit på .Detta är den brorsa som jag känner igen. Ska vara ordning på sakerna. Väntar på bild arkivet. Ha det så bra,Carita

Clary Eriksson 4/6-02

Hej Brosan !

Vilken kul grej, förstod att det skulle passa er bra + alla andra som är ute och reser.
Nu får jag besked direkt i min e-post låda hemma. när du har skrivit något i dagboken, Jätte kul !

Må så gott. sköt om er.

Kram Clary

MP 30/5-02

Hej! Spännande läsning! Men varför bara stora bokstäver? Det blir ju så jobbigt att läsa. Ha det bra.

CHRISTER59 svarade 4/6-02: Sa jobbigt att borja med stor bokstav och skifta o minnet ar inte det basta. Eller ska man bara skriva med sma??