Logga in:
Helenemf
Redaktionen bloggar
Translate website

Life is better with sandy toes

Igår kväll och inatt ösregnade det rejält samt åskade häftigt. Det har tydligen varit mer regn och sämre väder än normalt för årstiden sista tiden. Molnigt imorse men vi tog oss till stranden Ong Long beach. Runt 30 grader varmt, alltså rejält svettigt och fuktigt.

Det är helt underbart att ta av sig sina sandaler och känna den mjuka och fina sanden sila genom spretiga tår. Relativt klart vatten och stranden är ren och fin. Så härligt rofyllt att höra vågorna skvalpa.

Efter lunchen kom sen äntligen solen fram från molnen och det blev ännu lite varmare. Äntligen får våra vinterbleka kroppar lite solstrålar på sig!

Det blev en slapp dag på stranden som var välbehövlig efter storstadspulsen.

Försökt lära mig lite enkla ord och fraser på vietnamesiska på Youtube men det har gått sådär trots att de som lär ut säjer att det är ”super easy”! Vietnamesiska är ett tonspråk. Detta innebär att för varje stavelse finns det sex olika toner som kan ändra innebörden av en fras så det kan bli riktigt tokigt om det vill sig illa🙃

Ett plus är iaf att det skrivs med latinska bokstäver. Vad vi hört lär man sig engelska och vietnamesiska i skolan idag.

Ösregn och åska ikväll igen...

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer