Logga in:
Kimura
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Skriv en rad i gästboken till Kimura

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Kristoffer 17/10-06

Hej dar min resekamrat. Laste att du snorklat och gottat dig pa Krabi, latar tvarskont. Jag hoppas att du far nagra riktigt skona soliga dagar som avslutning pa din Thailandsresa! Jag far aven tacka sa mycket for trevligt resesallskap. Ta hand om dig sa ses vi i gotet.
mvh
Kristoffer

Jennie*storasystern* 16/10-06

Hur går färjorna till krabi? och vad kostar dem?

Michael 16/10-06

Hej Mattias det var väl syn att det blev så det finns fler gånger

Magnus 9/10-06

Hello there under.
Har varit lite dålig på att uppdatera mig om vad du gör där nere. Jag är mitt uppe i älg jakten så att det blir ganska mycket ute i skogen och jaga älg, och sen på kvällarna håller jag på att stycka djuren vi fäller.
I november så ska jag ta jägarkortet, då kan jag börja jaga lagligt... kommer bli super.

Dennis 5/10-06

Sawadee Kap Brosch!
Fan va surt att nageln pajade då :( du får nog vila 1-2 veckor innan det blir bra. Passa på å njut o thailand :D ta en buss nånstans o kolla runt lite. :D

Jennie*storasystern* 2/10-06

Elllllloooooooo!

Vi har bokat resa den 28/2-14/3.. Finns det någon möjlighet att du är kvar då?

yvonne 1/10-06

Hej Mattias! Jennie har ordnat så att även jag kan läsa din dagbok. Det känns skönt att du har det bra och trivs. GLÖM inte att ha kul också inte bara träna, och med kul menar jag naturligtvis med måtta, jag tror du förstår vad jag menar, Vi mår alla bra, Var rädd om dej. Kramar från oss alla.

Kimura svarade 2/10-06: Hej Faster! =) Japp ja hinner ha massa kul ocksa o ja ja vet vad du menar med matta :) Fast det ja e har for e att trana. Skont att hora att ni har det bra ocksa. Halsa alla dar hemma! Skot om er! Kram pa er alla!!

Tjorven 28/9-06

Fasen jag blir trött bara att läsa vad du skriver... Men låter du kameran vila helt eller? Skaffa lite mer bilder så vi får se när du fightas! Vem vet, du kanske har hunnit få lite solbränna också? ;)

Johan 26/9-06

Gott att höra att du kommit igång med träningen! Hoppas magen blir bra snart. Ska vara med på Exhale BJJ nu på söndag - har själv varit rejält sjuk men va fan, bara köra på... Ta den där thai matchen - skippa alla burgarna och käka riktigt thai käk istället (mycket bättre mat) - om du satsar fullt kommer det nog gå galant tror jag. Önskar jag var i thailand också och kunde köra lite thai boxning, får testa något pass hos gbg muay thai istället. Vi kommer vara 9 pers som tävlar på söndag - riktigt kul! Hör av mig igen om resultaten senare. Hälsa Kristoffer och kör hårt nu! Mvh Johan - GBG MMA

Jonatan 24/9-06

Hey, hittade hit till sist. Låter som du har det bra i Thailand, good that. Vi har fått en thailändare som tränare i Thaiboxningen nu, han är rolig. Kan väldigt lite engelska så han ger oss instruktioner i korta fraser med en rolig brytning. Kör bra hårt med oss också, så det ska vara. Have a nice week!

Kristina 23/9-06

Nihao!
(Jag vet att det är hälsningsfrasen på kinesiska, men jag vet inte vad man säger i Thailand, så det får duga så länge...!)

Jag har ju inte kunnat undgå att det försiggår vissa oroligheter i de thailändska trakterna. Här på hemmaplan är just den nationaliteten inte riktigt lika vild - här är det ett 30-tal bärplockare som protesterar mot dåliga löner. Det kanske inte riktigt är samma sak som militärkupp...
Jag hoppas allt är bra med dig och att du inte saknar den svenska höstan alltför mycket!

Stor kram!

Anna 22/9-06

Ja du, baksidan av Thailand. Sånt e inte kul, vi hade ju en incident nu sist också. Berätta ja om de?

Du, nu får du snart lägga upp lite fler bilder ;)

Kram

Jennie *the sister* 22/9-06

Nämen gud..., det e ju inte klokt... *suck*
Bra att du har med dig det mesta och se till att gömma allt annat väl...
Bajs e d!

Dennis 20/9-06

Gött Brosch att du äntligen kan börja träna igen. Hoppas att du fick me nån fin "Katoj" hem efter festen... dom kan vara ganska mysiga :P Vill se mer bilder nu!!!! Ta lugnt o kör hårt..... TEAM D

Maria 18/9-06

Tja!

Du verkar ju helt klart ha rätt kul där nere!! Du saknar oss inte det allra minsta va? :p Hade ju åkt ner och hälsat på med en gång om jag hade några pengar men det är väl bara att inse att jag inte kommer vinna på lotto i den närmaste framtiden (speciellt eftersom jag inte spelar...) Well, planerar skidresa istället och om DK får igenom sitt film-projekt så åker jag med som handbagage! hehe

Gött att du har kunnat börja träna i alla fall. De snackade om MMA på tv i morse, någon beklagade sig över att det skulle bli förbjudet :( Han påstod att det skulle vara farligare med ridsport också haha.

Ha d gött!

Maria med bihang

Kimura svarade 20/9-06: hehe kan inte pasta just nu att jag saknar sa manga hemifran =) men skulle vara kul att traffa alla. hehe du kanske inte tror att ridsport e farligare an MMA..men det ar det. Ridsport har flera dodsfall o allvarliga skador varje ar, medans MMA har bara haft ett dodsfall pa ca 12 ar. O inga seriosa skador. Sa det sa ;) Ha det sa harligt i lilla sverige! Sa far vi la se om ja kommer ha rad med nan skidresa nar ja kommer tillbaka..formodligen inte dock.

Jennie *the sister* 15/9-06

Hur verkar det med USB-minnet? kan du använda det?

Är det ingen som tränar på det där stället?? =) alla bara slappar..=)

Kimura svarade 18/9-06: Det funkade perfekt. =) hehe jo alla tranar typ, men alla slappar mycket ocksa =0) alla e trotta efter traningen.

Malin 15/9-06

Jo då de e bara fint:)Dock e man som alltid trött:Phehe
När börjar du träna då?:)kram

Kimura svarade 18/9-06: Harligt! Jag borjade trana i lordags, fick klartecken da. Du kan lasa mer om det i dagboken snart. =) Kram!

DK 15/9-06

Tut tut igen Matte =)

Har funderat lite över det där jag snackade med dig om att filma dokumentär o grejer när du ändå är där nere o tränar o har dig... tänkte bara kolla med dig om det skulle vara ok ifall jag nu får tummen ur och hör med resurscentrum? Är ju förstås bara önsketänkande att jag skulle få nåt bidrag till att resa men vem vet, man måste ju hoppas :) Om det skulle va ok så får du isåfall gärna kolla med träningsfolket där nere om det skulle vara godtagbart att filma, så får de lite reklam också :P

Hoppas du har det gott iaf, yb har hälsat mig från dig ;P
Mvh // DK the dreamer

Malin 13/9-06

Hej hej:)Du verkar ha de kanon där nere:)Lite värme här skadar ju inte.iofs va de rätt varmt idag:)
Kul å läsa allt du gör å kolla bilder:)
Kram

Kimura svarade 15/9-06: Namen tja :) Det ar underbart har nere =) Allt bra dar hemma? Ha det sa bra! Kram

ElandersClaes 13/9-06

Yo mannen!!!
Fan vad tråkigt du verkar ha det. Här på jobbet är det as kul, myckeet ordrar så det är inte en lugn stund. Funderar på att hoppa varje gång jag åker över bron ;)
nej då, men det är nog ändrade planer för mej och matilda vi ska nog dra till bali istället för indien. men allt hänger ju på jobbet i Norge.
Alla Hälsar på jobbet.
PS simma lugnt, minst en timma efter maten annars kan man få kramp.
Peace Bro

Kimura svarade 15/9-06: Ja det riktigt skont har, avslappnande =) Assa sa det blir bali, hmm det later inte fel det heller du ;) Hort nat fran jobbet i Norge da? Kampa pa dar hemma nu! Halsa tillbaka till alla! Ta lugnt brorsan!

Tjorven 12/9-06

Du verkar ju helt klart ha det gött alltså... (bara liiite avis)

Har börjat på andra säsongen nu :)

Ha d gött!

Kimura svarade 13/9-06: Jo man ska inte klaga, hehe. Ja jag horde fran YB att ni tagit lite vanner dvds, heeelt ratt ;) Vad tycker AD om serien da? Ha det sa fint!

Dennis 12/9-06

Det va la på tiden att du hörde av dig. Fan va avundsjuk jag är på dig. Har heller inte tränat någonting alls, blev sjuk o sen är armen inte bra. Va bion lika nice som jag beskrev för dig :D? ta det lugnt nu gubben... "Team D"

Kimura svarade 13/9-06: Fan var trakigt da! E du valdigt sjuk? Har du kollat upp armen? GOR DET!!!! Bion var annu nicigare an du beskrev den ;) Sjukt gott! Se till att bli frisk nu! "Team D"

Rikard "DK" 12/9-06

Tjena Matte =)

Du verkar ju inte ha det helt fel, hoppas du kan komma igång med träningen snart :) Schysta bilder, gärna fler från träningarna :) Här i Sverige händer inte så mycket, jag jobbar som vanligt och har inte återupptatt tkd:n än. Får väl se om jag kan få tummen ur snart :) Lycka till nu, ser fram emot fler texter och bilder:)

Ha det! //DK

Kimura svarade 13/9-06: Tja DK! ne jag har det allt fint ja =) Ska forsoka fixa lite mer traningsbilder at dig ;) Skulle du inte borja trana tkd? varfor har du inte gjort det an? Ha det toppen bra gubben!

Anna 12/9-06

Va kul att få se och höra hur de e. Har tänkt maila dig hur länge som hellst nu, men de har alltid skitit sig. Har som vanligt tusen saker för mig :P

Vi va på en sån bio i Bangkok nu sist, och det var ju som sagt en upplevelse :) Ni fick också stå upp för thailändska nationalsången innan filmen eller?

Ser fram emot fler bilder å texter.
Ha de fint.
Kram

Kimura svarade 13/9-06: Mm vi har hann ju tyvarr inte med var fika, men vi far ta den nar ja kommer tillbaka istallet. hehe japp vi fick stalla oss upp for nationalsangen, en polare hade sagt det att den skulle spelas men jag hade helt glomt bort det. sa jag hade hunnit gosa ner mig under filten, sa helt plotsligt sa fick jag slanga mig upp..hehe. hur gar jobbet da? Ha det sa bra. kram kram

Jennie *the sister* 12/9-06

Heeeeeeeeeeeeeeej!

Grym biograf... slår ju USA:s lyxbiografer med hästlängder..=) Var det textat eller?

Glöm inte att svara på gästboksinläggen oxå..=)
kram!

Kimura svarade 13/9-06: hehe a jag har hittat en plats for makis, han star o vakar over rummet pa min garderob. neee det var inte textat, eller jo med thaitext =) Det dar maste ni testa nan gang assa, hur gott som helst. Kram!