Logga in:
LadyoLufsen
Redaktionen bloggar
Translate website

Skriv en rad i gästboken till LadyoLufsen

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Lillsyrran 19/9-15

Ingen resedagbok denna gång?

Margret Holgersson 11/7-12

Tack LadyoLufsen för era underbara bilder och texter som ni visar varje dag.
Jag längtar till varje dag för att följa er i denna fantastiska resa.

Många jättekramar till er båda.

/Margret

LadyoLufsen svarade 13/7-12: Hej Margret! Kul att du vill följa med oss på vår resa. Det är många nya erfarenheter och upplevelser med denna resan. Södern är speciell i många avseenden. Kramar LadyoLufsen

MatzRobert 10/7-12

Godmorgon vänner.

Jag och hustrun i första äktenskapet läser era bravader varje morgon samtidigt med Gustafs spelningar i Texas, han befinner sig nu i Houston (40 grader varmt….hehe…)

Som ni vet är jag en jäkel på datorer och har nu försökt skriva i er dagbok i 3 dagar utan att lyckas. Jag gick med i "min.tur.se" bara för att kunna skriva till er (tror jag lyckas).
Vi är ju inga Globetrotters så vad jag skall med denna ypperliga hemsida till vet jag inte. Som vi säger här i Åhus, - Varför resa när man redan är framme?

Jag läste om er närvaro i Hufvudstaden 4 of july, då vill jag bara fråga om ni firat Vår nationaldag i Bjärnumsparken....det har vi (Gustaf spelade). Så kommer ni dragande med parader och fyrverkeri när vi hade både lotteri, kaffe med kaka och Bertil från NorraSkåne som talade till massorna...om jag är avis på er....inte då... -Säffle kan jag få……. ☹.

Är det ett ställe jag verkligen skulle vilja besöka är det i den trakten ni befinner er i nu, Cajun land,…lyssna på musiken och äta den goda maten….

Nä…. nu skall det jobbas,…….slipa och måla en trappa och sedan fortsätta med uterummet….

Ta hand om varandra och kör försiktigt, så ses vi när ni kommit hem.

Vill bara förtydliga mitt val av namn "MatzRobert" (jag heter Mats också) det var det enda jag kunde få fram som var ledigt, låter faktiskt som ett bra dansband ☺

Kramar från

Robban o Christina

LadyoLufsen svarade 11/7-12: Hej MatzRobert & Co Kul att ni följer mé lite på resan. Bjärnumsparken by night med Bertil måste vara en hit som slår det mesta. Verkar gå bra för pågfan i Texas. Kul! Vi verkar slippa 40 gradig värme ett slag nu. Knappt 30 idag, helt perfekt. Vi har testat lite cajun mat redan men det är bara en västanfläkt mot vad som komma skall när vi åker längre söderut, enligt vad vi hört när vi språkat med folket. Musiken är grym. Country av olika slag i Nashville, Jazz o Blues här i Memphis. Vi ser fram emot att träffas, vi har ju "bara" knappt 4 veckor kvar i detta landet nu. Kramar från Lady med Lufs

MatzRobet 10/7-12

Testar...

ElisabethO 5/7-12

Spännande att följa era äventyr!

LadyoLufsen svarade 6/7-12: Hej Elisabeth. Kul att du följer oss. Hoppas du fått det bra nu.

Anita, Janne o Tilda 1/7-12

Ha en riktigt bra resa önskar vi tre vid sjön!

LadyoLufsen svarade 1/7-12: Tackar tackar. Ha det bra ni också. Vi ses!

Ulla 29/6-12

Lycka till på resan!

LadyoLufsen svarade 1/7-12: Lycka till själv Ulla! Vi håller kontakten.

Anja 28/4-12

vi körde den vägen. Bambuskogen, ett härligt vattenlanskap fanns där att bada i, svart strand. fräckt. Vi ska möta svärmor och hennes man i Sf och åka ihopa till Hawaii. Vår barn är då 3 och 7 så det ska helst finnas lite för alla att göra:)

LadyoLufsen svarade 28/4-12: Ja det är ju barnen som sätter ribban på resan, och det ska det ju vara, annars blir det lätt fel. Sol o bad finns ju i överflöd, så goda frukter o god mat överallt. Ni har ju varit på Oahu och Maui, utbudet är ungefär lika. Oahu med Honolulu är klart lite mera av allt. Men jag tror ni har rätt bra kläm på vad som väntar eftersom ni varit i faggorna förut.

Anja 27/4-12

ser fantastiskt ut:) Ska kolla närmre på det stället. Tack! Funderar på en sak bara. När vi var på Oahu och Maui sa de att det alltid regnar mest på östra sidan. Men det verkar som om hotellen på Kaui ligger på östra sidan...regnade det mycket när ni var där?

LadyoLufsen svarade 28/4-12: Kauai är den ön det regnar mest av alla öar i Hawaii, därav den helt otroliga växtligheten. Vi hade tur när vi var där, kom bara några stänk vid nåt tillfälle. Men det är ett varmt behagligt regn så det störde inte oss på nåt sätt. Det är trots allt sol den mesta tiden. Ibland är det skönt med lite regn också. Regnskogarna ligger på de östra sidorna. Körde ni "Road to Hana" på Maui så såg ni. Det är precis lika på Big Island.

Anja 27/4-12

ser fantastiskt ut:) Ska kolla närmre på det stället. Tack!

Anja 22/4-12

var bodde ni när ni var på Kauai?

LadyoLufsen svarade 28/4-12: Hej Anja. Vi fastnade verkligen för den ön. Bodde här: http://www.plantation-hale.com/ Damen var inte så förtjust i det. Två rum och bra med plats om man nu behöver det.

Anja 20/4-12

Kauai verkar helt fantastiskt:)

Anja 8/4-12

Vi har varit på Ohau och MAui så funderar på big Island eller Molokai:)TAck för tipset med hotellet!

LadyoLufsen svarade 8/4-12: Hej igen. Molokai har vi inte varit på så det kan vi inte uttala oss om. Vår favvis ö är utan tvekan Kauai. Grunna på det lite! Världens botaniska trädgård, växtligheten sanslös och ett Grand Canyon i miniatyr med annan färgskala bara, vattenfallen underbara. Härliga enskilda sandstränder. Men alla öar har ju sin tjusning. Angenäma bekymmer ni har att välja öar.

Anja 5/4-12

Hej!
Läste precis er blogg om Big Island men kan inte hitta vad hotellet hette som ni bodde på? Tycker att det är svårt att välja. Ska åka dit nästa år.

LadyoLufsen svarade 6/4-12: Hej Anja. Kul att du ska åka dit nästa år. Om du har möjlighet, ta en helikoptertur över den aktiva vulkanen. Vi bodde på detta hotellet http://www.konabeachhotel.com/ Vi var väldigt nöjda med det. Är det flera öar som ska besökas?

Priwwe 16/11-10

Hej Crister En en gång mycket bra bilder Priwwe

Ulla 17/9-10

Hur har ni det mina vänner? Superbra så klart...det ser man ju på bilder och berättelser. Tänk vad tiden går fort ......

LadyoLufsen svarade 17/9-10: Hej min vän, visst har vi det bra, det vore skam att klaga på en sådan här fantastisk resa. Vi har varit med om oerhört mycket kul. Mycket att minnas när vi sitter på "himmet". För oss känns det inte som det har har gått fort. Varje morron vi vaknar tänker vi att vad ska denna dag ge oss. Nu ska vi som sagt resa tillbaka till fastlandet idag. Så då krymper tidsskillnaden tlll 9 timmar istället för 12 timmar som nu. Får se vad de sista dagarna kan bjuda på.....

LadyoLufsen
LadyoLufsen 30/8-10

Hej far, ja mer kan du få se när vi kommer hem, om du orkar med det, för det har blivit en hel del, ha det så bra där hemma båda två.

Helene50 28/8-10

Hej far!
Vad kul o se dig här. Jag förstår att det är Tomas som har hjälpt er att hitta hit.
Visst är det roligt att följa Lady & Lufsens resa? Nu kanske du snart köper dig en dator?

Nore 28/8-10

Tack för uppvisningen! Bra bilder.
Hälsningar Ingrid och Nore. Ha det bra!

Klaus 24/8-10

Hej!
NÄSTAN så att jag blir lite avundsjuk...Trivs själv väldigt bra i gamla "Western" med alla kända namn på städer och platser!
Ha en fortsatt bra tur !

LadyoLufsen svarade 25/8-10: Hej Klaus, tack vi har det hur bra som helst. Jag förstår att du känner igen dig. Dessa små städer som är från rena rama vilda västern filmer och människorna är helt underbara. Yellowstone är en höjdare, vilken natur. Ha det gott och följ oss gärna.

Helene50 23/8-10

Det är så himla kul o intressant och läsa om vad ni gör men har lite dålig tid att kommentera som ni förstår. Idag hade vi också jättefint väder dock inte att jämföra med ert. En får va nöjd med det lilla som det sägs. Vi hade väldigt trevligt igår när främmanden från Oman var här.

Helene50 21/8-10

Jag har läst att det ska bli barnfria flighter...jätteskönt för kinkiga människor :-) Typiskt gamlingar att tränga sig före i kön
Va fan tog inte Lady en bild när du våldtog papperskorgen :-) Jag förstår att hon inte kände dig då
Hoppas verkligen att väskan hamnar hos Lady as soon as possible.
Ha det (Nu e möblerna i allrummet sålda och kontoret tomt, Johan river väggen i helgen. Har sorterat 1/3 av mina kläder) Det tar sig
Det var detta meddelande som jag skrev som jag undrade om ni sett. Jag skrev det om jag klickar in mig på er resa 4 och jag såg att någon mer skrivit där.

Staffe 20/8-10

Hej!
Vilka häftig start på resan!

Ha det så bra nu.
Vi kommer att följa er resa.

Eva å Staffan

LadyoLufsen svarade 21/8-10: Hej på er. Kul att ni hänger på. Ha det fantastiskt. L & L

Helene50 20/8-10

Vilken tur (för dig Lufsen) att väskan kom tillrätta.
Lite avis blir jag på värmen som ni har.

(Första natten i det som ska bli vårt nya sovrum)

LadyoLufsen svarade 20/8-10: Hi my little sister, kan du ana hur glad jag blev när min väska äntligen kom på plats. Det hade inte vatt kul annars. Lufsen bävade. Men nu är vi båda jätteglada. Det händer mycket hemma hos er förstår jag, det ska bli såååååå spännande att sen få se resultatet. Kramiz

Helene50 19/8-10

Dagens höjdpunkt att kolla här.
Jag skrev ett ganska långt meddelande till er på en annan sida, har ni fått det?
Kjamisar

LadyoLufsen svarade 20/8-10: Hej Helene. Vad handlade den det meddelandet om? Tycker vi kollat överallt. Kul att du orkar läsa våra texter.