Logga in:
Mikael_Karlmark
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Skriv en rad i gästboken till Mikael_Karlmark

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Hej,

Verkar som att det är här jag svarar.

Svininfluensan var ett marginellt problem i Rumänien. Det har pratats om några få fall och inget allvarligt. Jag skulle inte oroa mig för en ökning i svininfluensa.

Barbro- det är lite småkomplicerat att resa runt i Maramures utan bil men det går. Lifta går t.ex väldigt bra och mellan vissa ställen finns det kommunala bussar. Utöver det finns det taxi och hästar. Det finns ett antal restips här på mintur. Jag har nog skrivit de flesta. Kolla även diskussionen som heter Rumänien.
Jag ska också till Maramures i juni och kan ordna fram lite kontakter och/eller bokningar åt dig. Enklast är om du skriver ett mail till mig så behöver vi inte göra allt jätteoffentligt.
Logi går i stort sett alltid att lösa på plats. Finns det ingen bostad kommer någon att fixa en ändå.

Hälsningar

Mikael

Barbro 9/4-10

Hej Mikael, rnhittade din sida precis innan läggdags - ska resa i Rumänien i juni och är nyfiken på allt. Jag är 50 och reser ensam - gillar det bäst, klarat mig bra i flera europeiska länder och Turkiet, en klar favorit.Skulle bli jätteglad för resetips om Rumänien, framför allt om hur man kan resa i Maramures ensam och utan körkort. Boka innan eller hitta logi på resan? Har bokat 3 nätter i Sigishoara. rnHälsningar Barbro.

Camelia 13/10-09

Hej Mikael!!! googlade på svininfluensan i rumänien så kom du upp... :-) Du verkar ju vara en expert på det landet. Har en liten fråga bara om du vet något nu i dessa tider om svininfluensan i rumänien?? Har det ökat? Är själv halv rumänska och ska ner till Bukarest över jul och nyår. Mvh cameliarn

Nåja, jag råkade visst svara i min egen gästbok. Man lär sig visst långsamt ibland.

Det var så lite så. Jag hade inte ens upptäckt att det fanns en gästbok här och blev därför en aning överraskad att du skrivit i den. Kul överraskning.

Mvh

Mikael

julieklam
julieklam 29/5-09

tack så mycket :)