Logga in:
peregrino
Redaktionen bloggar
Translate website

Skriv en rad i gästboken till peregrino

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Metha
Metha 4/11-11

Hej Eila

Ett varmt tack för alla dina fina och trevliga kommentarer i min resedagbok, och tack för tips bl a om bussen till Lissabon. Den funkade jättebra.

Har nu tagit mig tid att titta på dina underbara bilder, och blir ännu mer övertygad om att jag måste åka tillbaka och "gå färdigt". Jag kommer ju att åka ut och jobba med Läkare Utan Gränser (MSF) i början av nästa år, men vet inte hur lång tid jag blir borta. Vill dock gärna åka ner och fortsätta vandra nästa år om det är möjligt, annars 2013.

Såg att det är en av dina bilder som just nu ligger på min.Tur’s förstasida, med presentation av min vandring! Kul :)
Jag ska ta mig tid i helgen och försöka lägga in fler bilder. Synd att det inte går att sortera dem… eller har du hittat något knep för det??

Jag har varit hemma precis en vecka nu, och har jobbat hela veckan. Kändes urtrist i måndags, men attan vad snabbt man vänjer sig! Ska dock ha en semestervecka till i månadsskiftet nov-dec för att gå en kurs för MSF i Oslo. Och sen är det advent och dags att tända ljus, tummen upp för det ;=D)

Jag kommer eventuellt att skriva lite resedagbok på min.tur när jag är ute med MSF, men framför allt blir det nog blogg på deras hemsida: http://lakareutangranser.se/startsida
Fast det dröjer ju ett tag förstås.

Varma peregrinohälsningar
Hoppas vi ses på någon camino!!

Anne 24/5-10

Hola peregrinos!
Nu är ni antagligen på väg sista biten mot Santiago i värmen, vilka kämpar!
Hoppas de kastar lite rökelse på er i katedralen.
Tack för födelsedagshälsning.Här är solen tillbaka men det är lite kallare och fåglarna har lugnat ner sig lite. Annars har de varit på rätt gott humör i försommarn både morgon och kväll. Delat med sig av hela sitt register som i den bästa regnskog. Ska bli spännande att höra mer om era äventyr när ni kommer hem.
Kram
Anne

Hasse Andersson 21/5-10

Hej på er
Jag ser att ni haft en trivsam vandring men ni är ju vältränade det syn tydligt på bilden ni tagit inför vandringen. Nu har ni väl inte så långt kvar på denna tripp. Till Kjell det är laddat för storkovan på lotto på lördag. Så ha det nu bra jag skll lägga mig så för att orka valarbeta i morgon.
MVH
Hasse

peregrino svarade 24/5-10: Hej Hasse, det har varit trivsamt, men aven lite jobbigt. Huvudsaken ar att vi har koomit bra overens trots alla smallar. Du har val inte glomt att gratta Ake fran oss. Det ar bra att du fixar storkovan, det kommer att behovas.

Anne Ekman 19/5-10

Det värms mitt gamla pilgrimshjärta, er vandring, vad härligt det låter!rnOch skönt att veta att ni snabbt tog er förbi den riskabla passagen där i början... och att mannen i Molinaseca inte hade fastnat i sitt klister.Hit har värmen också kommit nu, men i Skåne var det kallt.rnBuen camino!rnAnne

Mia 19/5-10

Hej på Er!
Hoppas ni mår bra och inte fått alltför allvarliga skavsår.
Dessvärre måste jag besvära er med en jobbgrej. Vi har tydligen inte beställt rea kiten som jag trodde, utan det ska vara beställt senast fredag kl 12.00.
In: 3 Ut: 10. De tror att de innehåller varor som utgått och Bath & Body som utgått tidigare i år. Startar 17/6 och håller på i 3 veckor.
Inte fått nån lista på vad de kan innehålla, inte hört nåt om hallon.
Hur många kit?
Ledsen att behöva ta det här med er när ni är på semester.
Zerina hälsar!
Kram från oss alla

peregrino svarade 20/5-10: Hej Mia! Vi har inte kunnat svara innan, men vi kan ta 8 till Tyreso och 10 till Farsta, tack.

Hasse Andersson 16/5-10

Vill gärna vara först i eran gästbok med en hälsning från oss i Nödinge.
MVH
Hasse

peregrino svarade 16/5-10: Valkommen, roligt att vara forst. Vill du vara snall och gratulera ake pa fodelsedagen!