Logga in:
peregrino
Redaktionen bloggar
Translate website

Snart intar vi Porto

Trots att det var 30 km till Jaoa-da-Madeira. Det blev lite backigare igen och tätare bebyggelse eftersom vi närmare oss Porto. Träffade två jorednruntresenärer från Colorado, svenskättlingen Bill Larson och hans franska fru. De hade redan varit 3,5 månade på resande fot, bl annant vandrat i Mongoliet och Saharaöken. Vi trodde att vi hade tappat bort de övriga när vi hittade vårt hostel i centrum San-Soleil. pga lågsäsong kostade dubbelrummet bara 35 E trots det fina läget vid det stora torget.

Vi kollade lite tågtider och annat på stan och skulle precis hitta någon restaurant när Sean dög upp. Han hade fått rekommendation på något i närheten och ville att vi skulle göra sällskap. Det blev en sen och charmerande kväll med trevligt sällskap och god mat. Vi blev bjudna på Ryan`s pub i Porto för att fira Seans 65 årsdag!

Vi hade ingen lust att gå genom asfalterade gato mot Porto, men vi hade förberett oss att ta lokaltåget i fall att lusten avtog. Våra 35 mil var avklarade så vi beslöt enhälligt att ta tåget. Det blev också ett äventyr med 3 hjälpsamma människor som bråkade med varandra för att alla ville hjälpa till och visa oss vägen. Det var mycket kärlek och vänlighet hela vägen ända till slutet.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer