Logga in:
SaraAdam
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Chicago!

Hejhej!

Vi har nu spenderat 2 dagar i Chicago och kan konstatera att det är vår favoritstad hittills! Mycket grönska, broar, trevligt folk, saker att göra och att stadskärna utgår ifrån Lake Michigan, så det är enkelt att ta sig fram till fots.

Idag har vi åkt water taxi under Chicagos broar, bort till Chinatown och ut till Naivy Pier. Vi fick faktiskt gratisbiljetter av dom vi bor hos också efttersom en av dom jobbar på företaget som kapten. Annars har vi gått på riverwalken, city- och shoppinggatan Michigan avenue och lake trailen utmed sjön. På kvällen utforskade vi Millenium park ytterliggare (en av gårdagens upplevelser oxå) och såg en utomhuskonsert om musiken till Romeo och Julia- riktigt trevligt! Sista anhalten ikväll blev en högst gemytligt lokal bar.

Igår strosade vi runt i Millenium park och var på Museum of Contemporary Art. Alltid kul med arkitektur och konst! Vi hann även med att gå längs Lake Michigan, söka igenom The Naivy Pier och återvända till Museumet för att underhållas på deras jazzkväll på terassen!

Imorgon blir det mer parkhäng och mer konst på Institute of Art!

Ps. vi är dock lite nervösa- halv maratonet på söndag börjar närma sig..

Godnatt från oss!

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer