Logga in:
wiklas
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Skriv en rad i gästboken till wiklas

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Grotch 17/1-06

Tjenare Nicco! Jag har gjort en liten koll bland bilderna, trevligt att få se hur du har det! Jag har inte hunnit läsa din dagbok, men det lovar jag att jag ska göra framgent. Hoppas att det inte blir allt för långrandigt om dagarna och att du säkrar gamla bettan innan du hänger henne tryggt på magen! Jag har sista veckan kvar nu på SMO, körigt som fan...Tentor och läxförhör om vart annat, as you know! Nä, klockan äro mycket! Haré gott grabben!
//Alex

Cissi 13/1-06

Hej Niklas! Hoppas du mår bra själv så sitter man hemma i sundsvall där det är blöött och tråkigt och kallt .. Skulle ju vara kul om du var här nu . . HOppas du hare bra

frewik 13/1-06

"Niklas Niklas"
Från fredrik: Hoppas det rullar på därnere med bevakningarna, även om det var lite av bevakningsövningarna på skyddc...På måndag väntar vi storbesök hit till Umeå ifrån T2 och Ing2. Hela NBC-kompagniet(!),ca170.180pers, ska vara förlagt här en par, tre veckor nu. först är det gemensam vinterutb sedan vår första kompaniövn. efter det så drar vi ner med alla (flera tiotals fordon) ner mot skövde, i en gigantisk fordonsmarsch (och retar upp tusentals trafikanter...), för att öva en kompövn till. därefter blir det slutövn med armén även därnere i "mellansverige"-trakterna, även runt sthlmstrakten... men dit är det långt nu...snart MUCK..hehe

förresten, är det ngt problem med sambandet så är det bara att ringa mig, min specialitet! kom bara ihåg de bästa sändningsförhållandena: högt, blött och fritt, så ska nog allt gå bra! :) good luck!

>Utan samband dör soldaten<

Grimsen 12/1-06

Tjena! hoppas allt är bra därnere! Skulle bara säga att det var skoj att du lagt upp så många bilder! riktigt roligt:) Men fortsätt och kämpa på (eller nåt) .. Hehe

Cissi 10/1-06

Hallå hallå :) hoppas du har det bra ! själv så sitter man hemma & kollar på film nu ;) & funderar på vad du gör ;) hare bra!

MaPa 1/1-06

Gott Nytt År!! Vi har försökt ringa men inte lyckats. Vi hoppas ni har en lugn ingång i nya året 2006. Vi börjar året med förkylning, istället för raketer så nyser vi. Salut och Prosit. Kramar från Mamma och Pappa.

Niklas 30/12-05

"Patgb-broder" Danne: Japp, observant av dig. Ska hälsa honom så mkt! Låter som att du får en trevligare nyårsafton än jag... =) Ha det gott (nytt år)!

Niklas 30/12-05

Pappa: Tack detsamma. Låter lovande för vasaträningen. Här har dock snön just smält bort, men det kommer säkert snart igen... Ha det!

Daniel Larsson 30/12-05

God Jul & Gott Nytt År!!! Är hemma i Vännäs och har firat jul med familjen. Imorgon blir det buss och tåg ner till Falun där det skall firas nyår med Emma :) Fina bilder och roligt att läsa hur du har det där nere. Såg att P A (prästen) är med er, träffade honom i somras i Uppsala men då sa han inget om att åka iväg igen. Hälsa honom så gott från mig (gott nytt år P A)!!

Max 29/12-05

God fortsättnig. Jag får säga som föregående skribent, det har inte hänt så mycket. Man kan liksom säga att det är "mellandagar". Vi har i alla fall fått användning av snöskyfflarna i dag och mer tycks det bli (härligt). Det blir alltså skid- och skoterföre även denna vinter. Holmsjön har lagt sig och dragit över sitt vita täcke precis som jag nu ska göra. God natt.

Niklas 29/12-05

Danne: Man tackar! Kul att höra att allting står rätt till där hemma. Är ibland just sådant man saknar när man är hemifrån, när man fattar hur bra man har det med colagroggen inäven och en kåk på hand...
Var inne och åkte SISU i Pristina idag för försata gången, en härlig känsla att stå uppluckad i klart solsken och en värme för på tillfället 14 sköna plusgrader!
Ha det och ett gott nytt år på dig med!

Winroth 29/12-05

Tjenare Wikholms pojken!!!!
Kul läsning! Inte visste jag att du hade sånt författar-kunnande.
En får tacka för julkortet!
Här hemma på byn är allt som vanligt, poker o cola groggar (du missar inte så mycket med andra ord)
Det nya året kommer att firas in på en fest på "felsia" älven och om drygt en vecka bär det av till Bravehearts hemland igen!
Ha det så bra o ge fan i att trampa på så många minor.
Gott Nytt år på dig också!!!!
/Winroth

Niklas 23/12-05

Britt-Marie: Hoppas ni får det bra i Afrika, låter som att det blir en lite annorlunda julafton för oss båda... Själv skall jag vara i tjänst och måste kliva upp tidigt som attan imorrn och ska ut på nya uppdrag...
Nu har tempen återhämtat sig lite och ligger kring noll och strax därunder om nätterna.
God jul och ses till sommarn!

Britt-Marie 22/12-05

Hej Niklas! Det verkas som du trivs därnere men oj vad mycket snö och kallt ni har. Själv ska jag iväg till Tanzania imorgonbitti, landar där på julaftonsmorgon och ska överraska Pia, har tomtemask med mig. Vi ska fira nyår på Zanzibar, sol och bad gäller då, sedan åker vi på safari i Kenya och skall även besöka en massajby, det ska bli spännande.
Nu ska du ha en God Jul och ett Gott Nytt År så ses vi till sommaren nångång.
Kram från Britt-Marie

Max Wikholm 21/12-05

Midvinternattens köld är hård.............................( minus 3 )
Passa på och sov ut i natt för det är vintersolståndet, årets längsta natt.
God natt från Holm, målarn´.
...............endast tomten är vaken.

Niklas 20/12-05

Kul att ni tittar in. Ska se till att skriva lite till. Kanske när jag vaknar i eftermiddag om jag orkar. Tänkte lägga upp lite bilder med.
Men nu ska jag ta o lägga mig. Har inte sovit nåt på hela natten (inte för att det hör till ovanligheterna kanske men...) efter att ha gjort på vårt fjärde pass vid campvakten. Bara ett pass kvar, sen är vi klar med vakteriet.
Sedan väntar patrulleringsuppgifter i vårt område.

Tänker på er med, hörs!!
/"mellangrabben"

MaPa 18/12-05

Hejsan. Här har vi söndagkväll och Ing-Marie har haft städdamp hela dan. Själv har jag haft viktigare saker för mig, bl.a. har jag åkt skidor men också huggit julgran och snöröjt vid holmvallen. Bröderna är hemma, en har suttit vid datorn en längre tid. Den andre har läst facklitteratur ( 91:an ). Vi har varit in och tittat i din dagbok flera gånger och är nyfiken på hur Du har det och vad som skrivs nästa gång.Många hälsningar från hela familjen med kramar, vi tänker ofta på Dig.