Logga in:
Solsemester i Tunisi...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Resdagbok - Solsemester i Tunisien!

Beskrivning av resan

Jag och min kille är precis hemkomna från vår första gemensamma utlandsresa... Närmare bestämt Tunisien och Hammamet...

Hade inte jättehöga förhoppningar innan resan annat än att stränderna skulle vara tipp topp! Det stämde absolut, bortsett från att hotellen ansvarade för sina områden vilket innebar att man inte fick ligga var man ville utan fick hålla sig till sitt hotells "strandtomt". Men hur som helst var vattnet tokigt klart och sanden finkornig och vit! I övrigt var maten helt okej, själv provade jag inte på den tunisiska maten eftersom att inget den inehöll lockade speciellt mycket. Men det typiska som alla gillar finns och smakar som sagt helt okej. Folket... ja dom var trevliga. Hade föreställt sig att de skulle vara som turkarna och med den inställningen vart det bara positiva överraskningar. Dom var inte alla lika påstridiga och besvärliga och kunde acceptera ett nej!

Det glasklara minuset som gör att vi inte åker tillbaka till Tunsien är avstånden mellan medinorna och stället där man bodde samt att nöjesutbudet var lika med noll... Det fanns två vettiga resturanger där vi bodde sen fick man åka till någon av medinorna (4 km åt varsitt håll). GIck inte att gå eftersom att Hammamet förmodligen är världens mest trafikaotiska stad... Så det fick bli taxi som heller inte alltid var så lätt att få tag på. Ville man sen stanna någonstans och ta en drink eller så så var utbudet obefintligt. Vi drack en drink under resan, den beställdes i hotellbaren, smakade VE och FASA! Så NEJ, åk inte till Hammamet om det ska partas...

Totalbetyget är 3 av 5.

Bilder i resdagboken
Denna resdagbok innehåller inga bilder än så länge.
De senaste texterna i resdagboken
Inga texter skrivna i denna resdagbok ännu.
De senaste filmerna i resdagboken
Det finns inga filmer i denna resdagbok.
Resdagbokens senaste besökare
JorgejanesLittkeesgaris