Logga in:
Soldat i Fredsstyrka...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Ytterligare en ”Anna-Karin” att få sej några skjut med ;P

I ottan ur hans majestät konungens blårutiga bädd stegade jag upp för att inmundiga dagens viktigaste mål, den gång i form av en tallrik grahamsgröt på Livgardet – det regemente varvid huvuddelen av vår förberedande utbildning kommer att hållas vid innan vi beger oss ut i vida världen. Inryckningsveckan fortskrider och idag har vi skjutit in våra sprillans nya automatkarbiner, A-K 5 Cesar. Med framförallt en rödpunktssikte som sin främsta nyhet.
Det blev en lång dag med mi’ bysse o mi’ mysse, men nu går hon iaf mitt i prick. Så ett en eventuell ”fi”, går i backen först!
En dryga 90minuters tur på rullskridskorna blev det också ner mot Kungsängen – en rolig motion i symbios med en härlig frihetskänsla skulle man kunna sammanfatta det!
I övrigt blev det mest lite allmän pladder på luckan med grabbarna om alltifrån sköna filmcitat till utsvävningar om gamla missionsminnen. Joo, merparten har liksom jag var ute en del innan med på internationella uppdrag från bl.a. Balkan, Afrika – vilket så klart känns tryggt med de många erfarenheter man åstadkommer tillsammans för kommande situationer i missionen.
Nu har visst klockan skenat iväg lite väl hastigt o sängen skriker efter mig. Kan vara bra med lite sömn inför en lång morgondag med kvällstjänst. Därtill väntar några av mina egna specialiteter att få utöva… =)

Sweet dreams!

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer