Logga in:
Soldat i Fredsstyrka...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Och det här får jag betalt för…

Efter en skojfrisk helg var det åter dags att hoppa i munderingen…
Morgonen började lite krisartad med att skjutsen till flygplatsen sket sig o jag fick hoppa på nästa flyg på morgonkvisten.

Hur som helst… slutligen åter på nere på ”Gardet” startade dagen med en snabbvisit på sjukan för att kolla blodgrupp. Sen var det hjulbytesträning, mera teknikundervisning kring styr-, elsystem etc. – alltsammans i strålande solsken. Till en härlig orange-röd solnedgång var det sedan körning med prisma (spegelglas för att kunna se ut när man har pansarskydd för rutorna) och därefter med ”nightvision” för att kunna köra i kolsvarta mörkret utan belysning.
Sammantagen lägesrapport; En riktigt kul gången helg med helschysst fest hemma, sommaren tycks vara här på allvar nu och jag får jobba med att ratta runt 20ton pansar om dagarna med ett heltrevligt gäng av ”Calles” grabbar! Vet inte vad jag ska klaga på?!? =D

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer