Logga in:
Soldat i Fredsstyrka...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Back in business!

Så, efter en och en halv månads ledighet, med sol, bada, båt, wakeboard en och annan kall…, var det åter dags att snöra på sig kängorna. Denna gång över till västkusten och ett nytt regemente att lägga på besöktlistan – Försvarsmedicincentrum, före detta Amf 4/KA 4.
För första gången var till stor del plutonen samlad, dock fortfarande med vakant vapendragare till mej framme i besättningsutrymmet.

Efter en kommendanturgenomgång (lokala bestämmelser etc) för Göteborgs Garnison var det dags att ut och lufta våra sexhjulade pansarkollegor. Först tog vi liten rundtur på området, med fantastiska utsikter över Göteborgs skärgård, för att sedan ställa i ordning vagnarna för kommande veckors bruk och övningar.

Kanske mest anmärkningsvärt på garnisonen, vid första ögonkastet åtminstone, är de vackra dovhjortarna som huserar fritt här på området. Ett trettiotal skall det tydligen röra sig om och två av dem med stora tjusiga kronor på huvudet.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer