Logga in:
Soldat i Fredsstyrka...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Till den igenmurade bergspassagen med Sverige-besökare

I veckan har vi tjänsteresenärer här från Försvarsmedicincentrum (FömedC). Idag blev det därför en tur med de besökande tjänsteresenärerna till det igenmurade bergspasset. För egen del blev det lite av att fortsätta där jag slutade, ty min förra grupp besökte samma plats i maj innan vi åkte hem. Det mycket snäva och branta passet murades igen av motståndsmännen för att hindra ryssarnas framfart under ockupationen.

FömedC-personalen har flertalet uppgifter nu när de är här, bland annat skall de göra ett rekryteringsblad för utlandstjänst. Därav tog de en hel del tjusiga bilder ute i sandlådan idag, för vad är väl inte mer lämpat en fotolins i afghanöknen än Sierra Tango I. ;P Det är således förklaringen till all ökenhet ”Patria-pornografi” i dagens konstkollektion. P.g.a. detta varnas känsliga tittare med hänseende på viss monoton återupprepning och alla icke pansarterrängbilsentusiaster ombedes snarast klicka vidare från dagens dagboksinlägg till aftonbladet, hotmail, närmsta porrsajt eller dylikt.

Det kändes fint idag att få komma ut i missionsområdet igen, om så bara en liten sväng. Av diverse taktiska fordonsindelningar av personalen råkade jag även hamna på min gamla förarstol igen och det kan erkännas att det skänkte en viss gnutta berusning ut i kroppen att få ratta ut självaste ”Bettan” i ökensanden igen (begär inte att ni ska förstå…). ;)

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer