Thailand
En resdagbok skriven av syltacrew på minTur.se
Introduktion: Semester med mersmak
5/3-08 Koh Samui, Thailand
Äntligen
Hej!

Bättre sent än aldrig att vi har fått det att fungera (hoppas nu också att det gör det). Det har varit någon kabel som varit fel på så att det har varit svårt att komma ut på nätet och även ringa.
Hursom så är allt bra. Flygresan gick bra, vi hade bra medvind så vi var här på ca 8 h och det är bra! Väl framme så var det bara att gå till Bangkok airways för att få våra inrikesbiljetter. Och som alltid, som vi självklart glömt bort, så tog det otrooooligt lång tid. Fattar inte att det inte är mer personal än en stackare då jumbojet efter jumbojet landar ganska tätt. Törstig är man och självklart har man inte tänkt på att handla vatten.
När vi väl fått våra inrikesbiljetter så var det bara att ställa sig i en annan kö för att komma vidare, och den hade självklart fyllts på med en hel del människor. Sen var det iallafall dags för att "lounga" med popcorn och juice bla.
När vi kom fram till Koh Samui så åkte vi till hotellet som vi bokat hemifrån, Sand Sea Spa & Resort som ligger i Lamai. Fint hotell med pool och fräscha rum. Vi stannar här i 3 dar för att sedan åka vidare till Coconut Villa som är helt nyrenoverat och hur fräscht som helst. Poolen utanför hotellrummen (hade 2 rum med förbindelsedörr) är hela 72 m lång! Jätteskönt med en simrunda på morgonen. Vi stannade på Coconut i 4 nätter.
Nu är vi tillbaka i Lamai igen och ska bo på Sand Sea, igen, i 6 nätter innan vi ska vidare till Samui Garden Home där vi har hyrt för en längre tid. Skönt att vara på ett och samma ställe, bara att få packa upp väskorna som vi inte gjort ännu.
Vädret har varit si och så, regnat mer eller mindre varje dag men det är varmt. Ingen risk att vi bränt våra vita kroppar. Det är 3:dje veckan som det har varit sånt här väder!
Det går även bra att maila till camilla.jerrang@hotmail.com
Återkommer förhoppningsvis snart igen.

Många kramar/ "redaktionen"
7/3-08 Koh Samui, Thailand
Regnet har kommit hit
Hello ! Rengnet har anlänt denna del av världen med besked ...... Men va gör det när det är 30+ i går gjorde vi den återkommande turen till Big Budda se bilder . Och var på "riktig" italensk resturang med kalas god lasange (som t.o.m gustav hadde tyckt om denna) vi har hyrt värsta åket så vi är väldigt portabla i denna "djungel" redaktionen har varit på den mycket exclusiva stranden västervik och bränt våra albylvita kroppar .....DET har även utkämpats en stor golf turnering (gissa VEM som vann)::::: på 47 slag ?????? .............................Ja ni har säkert redan listat ut det men det behövs ändå förtydligas Robban det var banans par tvåa kom Ludde delad trea kom familjens båda bästa fölorare Filippa/Camilla som även har NAMSDAG I DAG........ JA DET VAR ALLT FRÅN "REDAKTIONEN" DENNA UNDERBARA DAG::::::::::Dags för ett dopp!!!!
8/3-08 Koh Samui, Thailand
DEN SOM VÄNTAR..........
I Bristen på sol & lättja Så drevs vi iväg till TESCO LOTUS (det är ett av öns stora varuhus RED.anm.)Där vi skulle shoppa & Äta Lunch...........EFTER AVSLUTAD LUNCH BESTÅEENDE AV DIV MINDRE NYTTIGA RÅVAROR SÅ SATTES det av mot SHOPPING...Vrje gång vi är här skall det inhandlas Badleksaker som ungarna blir arga på (Typ cycklop så dom ser ut som aqarium när dom kommer upp till upp ytan grinandes) TACKA VET JAG POOLBYGGARNA I JÄRFÄLLA MÄTARVÄGEN I BRUNNA BÄST PÅ POOLER&SPA...DERAS LEKSAKER DET ÄR KVALITET.....!!!! Efter att fyllt denna enorma kundvagn till bristnings gränsen så skulle inhandla lite men ändå så viktig wiskey....?Vad hända....? Jo man får inte handla sprit emellan 2-5 så det sket sig:::: Vad göra??? REdaktören FÖRESLOG ATT EN KAFFE SKULLE SITTA FINT (FÖR ATT FÖRDRIVA TIDEN) Medarbetarna fastnade vid DUNKI,N DONUTS där dom tyckte att ett FAMILYSET var det optimala bestående av 8 stycken munkar av skiftande slag var det bästa för 109 bath.....! (Varav 4 1/2 ligger kvar i bilen)) FAST Latten var god.....Klockan hadde ej blivit 17 så här måste en aktivitet klämmas in för att nå det magiska klockslaget:::: ALLAS blickar flackade vad göra ?????? Då såg vi det ultimata ...Så sagt o gjort BOWLING BLEV DET......I hyrda skor och köpta strumpor 40 Bath/st bar det av in på banan (I detta land tycker dom om bling-bling så här var det DISCO BOWLING förhela slanten Med alldrig så vita tänder o lysande armband sen gårdagens besök hos BIG Budda:::::::::SÅ satte FAMILJEKAMP NR 2 Igång........3 timmar senare stog en segrare klar DET VAR MEDARBETARE LUDWIG CALSTEHDT (HAN FICK HA STAKET VID SIDAN AV BANAN RED:ANM) EFTER denna fysiskt anasträngande aktivitet så hadde vi nått climax vad gällde LJUD&LJUS I väg vi gav oss i ett översvämmat vägnät till Vinnarens val av KVÄLLENS RESTURANG (DET VART RESTURANG CIAO I LAMAI::::::) Ägaren är en svensk vid namn ERIK som vi haft en del utbyte av under åren.......... Han tillhandahåller en del gobitar:::: EN Medarbetare åt Tonfisksallad Emedans Två ¨åt köttbullemacka med RÖDbetsssallad tog en lövbiff med persiljesmör TACK PELLE på POOLBYGGARNA I JÄRFÄLLA BÄST PÅ POOLER&SPA för det tipset!!!!!!!!!!! EFTER DEnna goda måltid och artighets fraser med ERIK&HANGAROUNDS SÅ STYRDE VI STEGEN MOT FAMILYMART för inköp av MYGGSPIRALER& KITT KATTS VIT CHOKLAD ELLER BRUN????????? STORA BESLUT:::::NÄR VI NÅTT KASSAN SÅ KOMMER EN KÄNSLA AV vad?? JO WISKEYN SÅ efter typ fem timmar så är wiskeyn ihamn till det fasila priset av...278 bath............ så den som väntar...osv....REDAKTIONEN::::::::::::: VI återkommer
9/3-08 Koh Samui, Thailand
i dag sol.....
kursiv text härI Dag söndag har Redaktionen tagit Ledigt P.G.A STOR SOL::::: I MORGON MÅNDAG JOBB SOM VANLIGT..............(VI PÅ REDAKTIONEN:::TYCKER ATT FAMILY HELIN VARIT VÄLDIGT PASSIVA)
ÄNDRING ÄR ATT ANBEFALLA........!!!!!!!!!!
10/3-08 Koh Samui, Thailand
TYROLERHATT!!
SÅ Har dagen :D:Kommit.........REDAKTIONEN SKALL FLYTTA TILL NYA LOKALER:: REDAKTÖREN&MEDARBETARE får tillträde till Huset vi har hyrt.. Det ska bli riktigt skönt för vi har levt i kappsäck hela denna period med allt vad det innebär TV aparater som skall riggas för filmtittning Läxböcker som skall upp::: kalsingar som ej hittas...::Datorer som kräver elutag som det råder en skriande brist på..(som en lgh från 30 talet)Förlitet kylskåp (Det ska ni veta 50st snusdosor tar plats)varje gång man öppnar den förb... dörren ramlar minst hälften ut och det tär!!!!!!!!! när man inte har så mycket annat att bry sig i...dagen till ära är det klarblåhimmel o 35+...... vi är ju svenskar och gillar att berätta om väder/vind:::: Gårdagen var väldigt lung med en nitlott vad gäller middagen vi strollade ner längs Lamai och det finns gott om resturanger.....men förblindade av hunger så fattar Redaktionen tycke för en sweichisk??? FEL stavat och absolut fel valt!!!!!!!! En medarbetare valde snitzel cordon blue MED TILLHÖRANDE BOMPA BOMPA MUSIK+JODDEL?????? VI ÄR JU I THAILAND::: Varpå det kom in en friterad boll av storlek hand boll (det skall tilläggas att nämda med.arb.. ej tycker om friterat vidare ) MEN Någorlunda mätta satte det av mot hotellet igen där det spelades UNO (minst tre partier varje kväll av detta underbara kort spel)som Redaktören inte har lyckats vinna en enda gång hitills men skam den som ger sig......NU SÄGER ALLA ATT JAG MÅSTE HJÄLPA TILL ATT PACKA!! SÅ AUF WINERSNITZEL PÅ ER ALLA.........
11/3-08 Koh Samui, Thailand
NY INSTRUKTÖR PÅ S.A.T.S!!!!
Hej svejs nu har vi ETABLARAT oss i nya fräscha lokaler med egen "pool" så att alla är nöjda och glada inom redaktionen det lättar även upp vädermässigt vilket jag även hoppas att det i Kunsängen:::::Och då Menar jag det sker lokalt över ::::::::HÖGNÄSVÄGEN/SYLTA: DÄR ENLIGT IHÄRDIGA RYCKTEN GÖR GÄLLANDE ATT DET FRAMKOMMIT EN AV SVERIGES BÄSTA AEROBICS INSTRUKTÖRER PÅ S.A.T.S HIMMELN:::::::::::: VÄRT ATT PROVA.....(säger en säker källa red.anm) VI inom redaktionen gratulerar och bugar oss i takt till ""pump up the volume"" Vi har också obekräftade ryckten att "EN ANNAN DEL AV SYLTA" har synts till i thailand i närheten av Hua-Hin bestående av Familjen Johansson vilka vi välkommnar varmt sawaade kap:::: SEN sist men inte minst varmt välkommen i klubben Mr Falang!!!!!! NÄ NUR GÅR REDAKTÖREN UT OCH TAR ETT DOPPPPPPPPPPP!
12/3-08 Koh Samui, Thailand
FLIPP-FLOPP&SHORTS
Hello music lovers!!!! I dag skall sägas att det är varmt här på Redaktionens kontor någon stans på denna underbara ö det råder en strålande sol och typ 37+ som sagt vi är ju svenskar som tycker om......osv. :::::::DAGEN SKULLE AVNJUTAS MED MEDARBETARNA VID DEN SOLBESTRÖDDA POOLEN MED LÄX-LÄSNING OCH TILLHÖRANDE BAD!!!! MEN.........Redan vid inträdandet vi poolen infans sig en stor grön orm vid Redaktörens schäslong::::::Vad göra ????? JO MAN ringer lokala ormfångaren som dock tar sin ansenliga tid att infinna sig på Redaktionens begäran::::DETTA är dock en uppenbarelse att se det kommo två på en moppe (MED SEDVANLIGA HASANDE FLIPP-FLOPP Red.anm..) En pinne typ en meter i denna fäst en snara för att snara nämda orm.....Och ett tu tre så jagar dom ut i grönsakerna för att fånga denna best (Grönsakerna är lätt lika höga som dessa två herrar Red.anm) Medarbetare&Redaktören Tar en snabb konferens vad göra under tiden::::?Två snabba beslut fatas av Medarbetarna Shorts saknas och klänning behövs så var beslutet fattat KOSAN Skall STYRAS mot..................................NANTHON !!!!!!!!SÅ Sagt och gjort:::: DÄR BEFINNER SIG HELA REDAKTIONEN SIG NOG NU NÄR NI KÄRA LÄSARE SER DETTA !!!! MEDANS TVÅ TAPPRA HERRAR JAGAR ORMEN I PARADISET IFÖRDA FLIPP-FLOPP & BADBRALLOR DET NI VIKINGAR!!!!!!!!!
13/3-08 Koh Samui, Thailand
Änglar finns dom.....?
Godmorgon alla läsare !! Efter Gårdagens stora orm jakt som ej bedrevs av någon här på redaktionen utan in hyrd personal (vilket resulterade i 0-1 poäng inhyrd personal/ORMEN vilken säkert kommer att gästa oss flera gånger.....!!! Däremot njöt flera av medarbetarna stor seger i NATHON vilket resulterade i 3shorts, ett antal t-shirts, klänningar,1par fröken tofflor (äkta Birckenstock för 60Kr otroligt:) tyckte Redaktören och slog till!!!!!! denna shopping avslutades med lite shopping på TESCO LOTUS ja detta mat-tempel finns även här så här klarade medarbetarna att fylla en kund vagn till bristningsgränsen vilket resulterade i att flaket på "VRÅLÅKET" vart propp fullt med diverse "LOW FAT" produkter konstiga -chocklad-flingor::brunt,bröd ?????::::::.Redaktörens val vart CHARKDISKEN vilket resulterade i lite smaskig salami.. skinka.. pastrami...BLÅMÖGELOST::: (Ej någon av dessa smaskiga produkter var LOW FAT Red.anm) EFTER detta marathon i olika gångar så vart det äntligen dax för en rast på Redaktionen vilket detta stopp infann sig på Black Bean coffe där diverse olika kalla caffe;drinkar bemundigas:::::Hemfärden förlöpte utan några stopp (FÖRUTOM ETT FÖR Någon hadde glömt SALTA KEXEN TILL BLÅMÖGELOSTEN )) Dessa delikatesser avnjöts under senare delen av eftermiddagen incl. ett chartdony vin till::::::::::Undre detta eftermiddags möte avhandlades det B.l.a NÄR RESAN TILL HUA-HIN ska bli av(Vi ska träffa lite "SYLTAMOS" SOM HAR HUS DÄR ETT PAR DAR!!!!!)Vilket vart vi åker på Lördag 06.30 och kommer fram samma eftermiddag!!!!!!!Detta möte avhandlade oxå¨frågan ang."vrålåket" vilken några av MEDARBETARNA ANSER VARA O-SKÖN så den skall bytas mot ett mer ståndaktigt fordon:::::?Kvällen slutade på Resturangen CIAO Där två av MEDARBETARNA ÅT STUVADE MAKARONER (Varför byta ett vinnande......)EN åt PYTT I PANNA, Och en CESARSALLAD::::::Det vart en sen kväll på detta etablisimang med änglar på gatan & sent uppvaknande som följd:::::::så kära läsare i morgon är det sista dan innan en veckas semester i HUA-HIN Med en annan del av "SYLTA"
14/3-08 Koh Samui, Thailand
Hokus-Filipokus.......!
PUHH!!!! Nu har VÄRMEN kommit 40+ Den är onådig den gula skivan::OCH vi ser ut som ett gäng tjuvfiskade kräftor från lillsjön (OBS! INGA NAMN HÄR!!)Dagarna blir kortare och nätterna längre???? I går kväll avslutades den kvälsliga promenaden på Lamai stadium.....Med ThaiBoxing::::::::: Det var en kväll med 7 Matcher (DET BRUKAR VARA 10st/kväll) den första vann blå hörna man bettar efter färg/Hörna vid varje fight VI INOM REDAKtIONEN HADDE 3 (TRE) TRÄFFAR VAD GÄLLER SEGRARE!!!!!=3000 BATH detta var väldigt KUL TYCKTE SAMTLIGA MEDARBETARE&REDAKTÖREN INVESTERADE ENAST PENGARNA PÅ EN ÄKTA BREITLING BENTLY TILLLÄDJE ROP AV ÖVRIGA MEDARBETARE::::::VI PÅ REDAKTIONEN GÄSTADES AV JOHN BLUND VID TOLV SNÅRET DÅ VI ALLA VAR NÖJDA OCH GLADA varpå vi tog en thong-sa mmåt innan denna sportsliga aktivitet så Köpte TVÅ AV Våra medarbetare på redaktionen en hoper Trollerisaker som så klart inte funkar utan månader av träning..................(VISSA AV DESSA FANS INTE ENS FACIT TILL !!!) JA DET TAR NOG NÅGOT ÅR TILL INNAN DESSA TVÅ MEDARBETARE KAN JÄMFÖRAS MED JOE LABERO!!(DEN DRYGA GÖTEBORGAREN NI VET::::::::::Red.anm) SÅ Efter ett par timmar i dessa MEDARBETARES SHOWNING SÅ VAR DET DAX FÖR KVÄLLENS ANDRA FÖRESTÄLLNING DENNA GÅNG VART DET BIO (PÅ EN SJU TUMS SKÄRM!!) DETTA INNEBAR ATT FYRA HUVUDEN SITTER PÅ EN HALV METER TÄTT I HOP:::::: MED EN HÄRLIG VÄRMEUTVECKLING TILL FÖLJD så kära läsare skaffa en STÖRRE BILD& LÅT UNGARNA SPELA TV-SPEL ISTÄLLET..........!
14/3-08 Koh Samui, Thailand
Det kom Bort.......!
JO!!! I morgon Lördag tar REDAKTIONEN EN VECKAS SEMESTER DÅ VÅRA LURVIGA BEN BEGER OSS TILL HUA-HIN FÖR ATT BESÖKA NÅGRA "FRÅN EN ANNAN DEL AV SYLTA" VILKET RESULTERAR I KNAPPHÄNDIG INFORMATION VIA minTur.se MEN OM EN VECKA DÅ ÄR VI TILLBAKA MED STÄRKTA KALSONGER OCH NYA UPPLÄGG SÅ REDAKTRIONEN STÄNGER MED ETT SAWADEE KRAP OCH KAP KUN KAP SÅ LÄNGE:::::::::::::::::::::: (PS Family Helin: I Say we MISS YOU WERY MUCH TAKE A PLANE AS FAST AS YOU CAN!!!!!!!!!!
23/3-08 Hua Hin, Thailand
Thai style........
HEJ ! Denna tur till HUA-HIN Var verkligen Lyckad. Vi Stannade hos Family Jonsson hela ¨veckan i deras "Mansion" vilket kanske lockade en del av Medarbetarna att införskaffa plot nr 38 till redaktionen man vet aldrig !!!! Hur som helst får Hua-Hin+En annan del av SYLTA + Närmare Stationen BETYGET MVG.......Denna vecka inehöll både skratt+värme (och då menar jag som svensk inte vädret Red.anm)VI inom redaktionen hadde det utomordentligt roligt med en hel del shopping+väldigt god mat+fin strand+en av våra medarbetares bästa uppleveser nämligen RIDNING PÅ DENNA LÅNGA FINA STRAND:::::Vi hadde även förmånen att kunna utnyttja en annan del av syltas färdig prutade shopping ställen (ÄKTA OMEGA 1500 BATH DET ÄR OSLAGBART....REDAKTÖREN KÖPTE EN ANSENLIG MÄNGD SÅDANA),,,,,HUSET+OMRÅDET som sådant var enligt samtliga på redaktionen mer än godkänt+++++Så till den grad att prospect införskaffades på plot 38.......(SVAR SKALL INOM EN SNAR FRAMTID AVSLÖJAS)...........Redaktören Har Alldrig besökt så många SKOAFFÄRER någonsin i detta 44 åriga liv TRO DET!!!!!!DETTA Resulterade i en del inköp och en hel del skratt::::::(Vi tackar för det........... du vet vem!!)Vi inom redaktionen hadde även förmånen att hitta Canada Goose jackor som lades snabbt till detta berg av packning som numer upptar ett halvt rum!!!!!!! Den som spar han har.......ANNAMAS HÅRT ::::::::::::: SISTA DAGEN PÅ DENNA UTMÄRKTA UTFLYKT SÅ KOMMER EN RIKTIG VIKING NER FRÅN SVEDALA.....Utan solskyddsfaktor sätter han full fart på aktiviterna med ett förslag på en shopping/Mehkongkväll vilket annamas snabbt av övrig CREW:::::::(DET FINNS EN DEL BILDER ENLIGT OBKRÄFTADE RYKTEN)))) Under denna veck BEMUNDIGADES det även en AFTERNOONTEA I AUTENTISKA LOKALER (SOFITEL HUA-HIN)) Vilket innebar goda scones+tillbehör+cookies+Tea or Coffe.
Som Samanfattning kan vi inom Redaktionen Meddela detta att DETTA TACKAR VI FÖR::::VI HOPPAS ATT VI KAN ÅTERGÄLLDA DET MED ETT SWEDISH POOL PARTY THAI STYLE NÄR VI KOMMER HEM!!!!!!!!!!
(DETTA GÄLLER ÄVEN DE SOM UPPSKATTAR SKOR+MEHKONG)..........HELA FAMILJEN GÖR VÅGEN NU?????????? OCH SOM AVSLUTNING JO VI ÅT SILL&SNAPPS PÅ PÅSKAFTON DET HADDE ERIK SETT TILL!!!!!!!!!!!!!!!! BEST REGARDS FAMILY WALLIN+COMPANY..............................
23/3-08 Koh Samui, Thailand
Tooo Mr Falang......
Hello Mr falang we can confirm that Sill&Snaps Been seen at Lamai beach at Easter Ewning PICTURE TAKEN!!!!!!!! TAKE CARE AND DRIVE SLOWELY WHIT SOMMER TAIRES WE HEARD THAT IT IS MUCH SNOW AND NO GOOD DRIVING WHIT SOMMERDÄCK !!!!!!!!!!!!!!!!!BEST REGARDS FAMILY WALLIN
24/3-08 Koh Samui, Thailand
Two times.............!
Hejsan! I morse var Redaktionen uppe med Tuppen för The Grand Opening Off The...... COCONUTVILLA SPA&RESORT.....Medarbetarna väktes halv sex (Avfärd sex tio mot Thong Krut där den stora händelsen skulle ske...Red.anm) Denna ceremoni var endast för Thai inklusive fyra stycken falang (UTLÄNNINGAR Red.anm) Vi anlännde på utsatt tid kl sex och trettio (halvsju) Med medhavd Present (Se foton det är det fina aqvariet med båten) under morgonen strömmade det till ca 200 gäster som kom från alla hörn av Thailand (de som kom långväga i från hadde redan bott en natt på cocnut) Kl 8 Kom munkarna för en timmes "RABBEL" Efter denna ceremoni var det frukost för oss alla....Dom hadde dukat framför Receptionen säkert 100 Bord under en massa partytält...Maten som serverades var "thaistyle" med RÅGE:::::::(KL 9 PÅ MORGONEN SÅ ÄTER MAN RIKTIGT DUKTIG STARK MAT.....TYP 3 chili i en liten skål) Redaktionen har säkert minskat 10 kilo denna morgon utav avdunstning::::::::: Eftert denna Frulle!! så satte alla medarbetarna av hemmåt för att vila upp sig inför...............THE PARTY OF TONIGHT......Ja så funkar det här i kväll blir det en mer västerlänsk fest som oxå börjar halv sju!!!! men den kommer att hålla på hela natten varav att hela Redaktionen SKall Hem å vila sina sockersöta fötter för kvällens dans..&...FEST::::::::Kvällens begivenheter skall ske med ett GRÖNT TEMA (Eftersom cocosnötter är just gröna......smart va......Så gårdagen tillbringades med att..........just det hitta gröna kläder + Ej att glömma ACCESOARER::::::Och det tog sin gilla stund (det skulle vara halsband+örhängen+klänningar+skjortor+byxor:::::::

efter ett antal stopp (TYP 15 SÅ HADDE REDAKTIONEN Lyckats med förestående uppgift....) Kvällen till ära kommer vi att se ut som en Bunt med LIMEFRUKTER men vad gör man inte för att mingla med "CREME DELA CREME"................mera info finns i morgon att tillgå på denna sida av världen 0ch föhoppnings vis ett flertal avslöjande bilder...........? PÅ DENNA TILLSTÄLLNING:::::::::::::::SO WE SAY PARTY ON TWO TIMES THAI STYLE!!
24/3-08 Koh Samui, Thailand
SOMMERDÄCK::::::::
WE APOLOGIZE THAT THE FILM ARE NOT SOO GOOD AS WE HOPE AND TOO MR FALANG WE SAY DON,T SLIDE ON THE PAVEMENTS WHIT YOUR SOMMARDÄCK I WOULD RECOMMEND YOU TOO CHANGE TOO SOME MOORE FITTING IN THAT CLIMATE WHIT BIG POLAR BEARS WALKING IN THE STREETS........................... BE CAREFULL YOU NOW??????? BEST REGARDS FAMILY WALLIN AND SAY HEY TOO ALL IN OUR GOVERMENT THAT YOU WORK YES!!!!!!
24/3-08 Hua Hin, Thailand
WRONG NAME......
dear MR johansson im soo soory that byour name wasn:t spelld right::::::: many apoluges from falang family WALLIN::::::::::
25/3-08 Koh Samui, Thailand
Med ett leende..........
Det vart en sen avslutning för Redaktören+Medarbetare Denna mycket speciella dag då coconut ny invigdes komplett med alla faciliteter igång......Dagen till ära bars det mycket grönt som Redaktionen skrev om i ett tidigare Repotage Familjen Hadde inte spart på något..........(Därav denna sena skrift) !!!! Först serverades det en stor buffe varav det mesta var västerlänskt mat (tillskilnad från morgonens evenemang) Efter detta var det dax för alla talen vilka avlöste varandra under en timme (detta gav utrymme åt att testa baren::::::::::::Vilket avlöpte utan större problem efter alla berömande tal så var det dax för den stora artisten...................?? Denna artist vars namn Redaktionen ej kommer ihåg???? Är en av thailands stora popstjärna typ 15 miljoner sålda cd:n det du CAROLA.........All personal vart som galna när hon gick upp på scenen(Vilket resulterade i att baren fick vi sköta bäst vi ville KANSKE EN TÄNKBAR ANLEDNING TILL DEN BITTRA SMAKEN I MUNEN I DAG))))))))) Hursomhelst så var det en väligt trevlig tillställning med allt vad tänkas kan gällande både Mat&Dryck&Underhållning...........................

..............................................Than

k you Family MAEHSANG.............JA så var det dax för lite svenskt väder I DAG KL 16.00 HADDE LAMAI 43+ Hoppas att det är ngt liknande i sverige (MED ETT LEENDE:)..............Så nu ska Redaktionen släpa sig ner i POOLEN för 25:e gången på lika många minuter.....Kanske kanske kanske kan man få bort den gamla hundtassen ur munnen som av någon anlednig har fastnat i munnen sen i natt?????????????? SÅ NU BLIR DET EN STOR BOMB I POOLEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::
27/3-08 Koh Samui, Thailand
SPELREGLER......................?
Hejsan i dag har vi bytt till "THE FINAL HOUSE" detta hus har (TVÅ) 2 SOVRUM (ETT) STORT VARDAGSRUM +(ETT) STORT KÖK.........................Två sovrum innebär en hel del förenklingar i umgänget VUXNA/BARN om ni förstår!!!!!!!!!!!!! Hursomhelst så är detta hus hyrt hela perioden och kommer att användas som utgångs punkt för alla ströv tåg::::::::::::::::VI Har hört av säkra källor att FAMILY JOHANSSON ANLÄNT SWEDISH MARK!!!!!!!VI saknar deras samvaro MYCKET...:..........DETTA TILL TROTS SÅ SOLAR VI VIDARE IDENNA HETTA SOM LAGT SIG ÖVER DENNA VACKRA Ö ( lite Svenska Väderfakta För Intresserade..................+44 Inga moln:) Poolen +38 Gulf of SIAM +35 SOVRUM 1 +22 SOVRUM 2 +24 VARDAGSRUM +28 KÖK +27 WISHKEY,n + 13 Övriga DRYCKER +11 ::::::::::::::::::: En av Medarbetarna Snubblade av en slump in på en bokaffär i LAMAI i går och till hans glädje fanns i den svenska hörnan...................Kalle Anka Pocket 343 En ej Lusläst Upplaga av denna Enormt Uppskattade Faktaspäckade och Färgglada UppslagsBok:::::::::::::::::::::::::: Denna medarbetare har vi inom Redaktionen ej hört mycket av sen detta inköp gjordes................Hursomhelst Har detta Resulterat i att ett nytt spel har INFÖRKAFFATS TILL REDAKTIONEN (SÅ UNO HAR FÅTT EN STARK KONKURENT!!!!!) Redaktören har haft vissa MOTGÅNGAR med tidigare nämt spel................(REGLERNA HAR OXÅ ÄNDRATS UNDER SPELETS GÅNG) Vilket ledde Till DETTA INKÖP TILL REDAKTIONEN...........SÅ NUMER TILLBRINGAR "EN ANNAN DEL AV SYLTA" oxå kvällarna med....KALAHAR!!!Detta Spel går ut på att man flyttar kulor i ett antal hål varpå man stoppar dom i sitt eget "BO"......Földaktligen ???? DEN SOM HAR MEST Kulor i sitt eget "BO"vid slutet har vunnit.................Men ingen rök utan eld!!!!!!DESSA KULOR ÄR AV GLAS OCH GISSA VAD HÄNDA NÄR DESSA KULOR SLINTA UR VARMA HÄNDER+SPELETS STRESS::::::::? JO HALVA TIDEN GÅR ÅT ATT FÅNGA DESSA GLASKULOR SOM FAR RUNT PÅ DETTA (FINA) KLINKERSGOLV.......................SÅ JAG ANMODARER ER ATT SKA NI SPELA SÅ UPPSÖK EN SANDSTRAND ATT SPELA PÅ (DET KANNSKE ÄR SVÅRT HEMMA JUST NU!!! MEN VI HAR HITTAT ETT PAR STYCKEN:)OCH I SKRIVANDE STUN LEDER FAKTISKT REDAKTÖREN MED 8-3................ KÄRA LÄSARE DET GÅR ATT ODDSA PÅ minTur.se VEM SOM KOMMER ATT GÅ SEGRANDE UR DENNA MAKTKAMP::::::::::::::::::::::: NÄ nu måste jag ta ett dopppppppppppp!!!!!
28/3-08 Koh Samui, Thailand
Kameraövervakning......................
HEJSAN !! Gårdagen,s middag avnjöts i den STORA STADEN Chaweng Där alla MEDARBETARNA enades om en resturang som hette "SOUTH AFRICAN BBQ" ...Denna resturant låg en våning upp från qatan vilket alla medarbetarna ansåg som lysande (lite svalare lite lungnare :::) När alla tankar hadde listat ut vilken maträtt just den ville ha (OCH EFTER EN MÅNAD???? SÅ ÄR DETTA ETT STORT PROBLEM!!!!!!!TRO MIG:) Ni kära läsare kan uppfatta detta som ett trivialt.......................problem men detta är verkligen en av dagens stora stöttestenar..............................! Inklusive var ska dagen avnjutas på för strand eller vems pool vi ska bada i..........(två av våra med arbetare vägrar nämeligen bada i havet varsomhelst!!!!!!)Förslag har ikommit till redaktionen att ta en Kungsängens BOs POOL I BESITTNING TILLS OVAN NÄMDA PERSON KOMMER NER omkring den 12 apr ..................(MEN DENNA POOL ÖVERVAKAS VIA INTERNET) Så då måste vi göra detta som en kupp vilket VI INOM REDAKTIONEN ej tror att utsatt person skulle uppskatta!!!!!!!!!!!SÅ vi får väl falla tillbaka på våran egna pool idag igen ........... Eller kanske Stranden utanför SAND SEA MED TILLHÖRANDE MASSAGE SOM NI SER KÄRA LÄSARE DET ÄR SVÅRA BESLUT SOM SKA FALLA ALLA PÅ LÄPPEN...............EWERY DAY SAME SAME.:::::::::::::Tonight it,s lets dance förresten så då ska hela redaktionen vila middag så att vi kan titta på det DET STARTAR CA 0200 I NATT .........Alla Medarbetarna vill se hur detta slutar......REDAKTIONEN HÅLLER ALLA TÅR+FINGRAR PÅ TINA (KOCKEN))))ALLA GÖR VÅGEN NU!!!!JO FÖR ATT FALLA TILLBAKA IN I SVEVSKA MENTALITETEN I DAG 14.00 LAMAI +43 POOLEN (VÅRAN) +37 (EN ANNANS +36) HAVET + 31 POOLEN HEMMA -3 LÄSKEN +10 inga moln.......................nä nu ere dax för BOMBEN PÅ MEDARBETARNA......................................

....................
29/3-08 Koh Samui, Thailand
REAGGE BAR::::::
Ola alla amigos!!! I dag lördag ska vi åka till Koh Samui`s.. snofsigaste resturant så då har Redaktionen inte tid med så mycket skrivande......... Men vi Hoppas att Familjen Fossli inte får förhinder med sin förestående resa till varmare breddgrader inom en snar framtid...............?????? Hela Redaktionen hälsar till berörda....... JO från det ena till det andra:::::::: Kvällens begivenhet skall avnjutas på den fasila Resturanten THE CLIFF där man Bergis behöver boka bord.................vilkrt Redaktören fått på sin lott att ordna........Och Redaktören skall även försöka att klippa sig dagen till ära :::::::::::::Under denna gula LASERSKIVA växerbåde hår och naglar i en hastighet som vilken svensk nagelskulptör/Frisör skulle bli milionär p¨å nolltid.................HURSOMHELST TÄNKTE REDAKTIONEN TJATA VIDARE I DET SVENSKASPÅRET VÄDRET DENNA DAG LÖRDAG: LAMAIBEACH +42 POOLEN + 38 GULF OF SIAM +35 POOLEN HEMMA -2 :::::::::::::::::::NU tänkte vi TA våra (EJ SÅ LÄNGRE ) albylvita kroppar ner till Reagge bar för både Massage + som tidigare nämt hårfrissa & BAD i THE GULF OF SIAM......REAGGE BAR HAR DESSUTOM HAPPY OUR BETWEEN 14-18..........THATS ALL FOLKS....................SEE YA TOMOROW...................
30/3-08 Koh Samui, Thailand
THE EAVNING.....................
hej !!!!! I går lördag var vi på en (Som redaktionen skrev om tidigare) Resturang vid namn THE CLIFF.....................detta mycket fina etablisimang var just det fint med en meny som ej går att beskriva (DEN MÅSTE UPPLEVAS!!!!!!)Redaktionen beställde till förrätt Carpatchio med pamesanost/.............Parmaskinka med melon/..............Vitlöksbröd/...........Bruchet

ta med oligo/........................ Varmrätter vart det tvåstycken Lemon and herbs chicken Whit F/F..........EN Pasta FRUTTI DI MARE whit Congac.......and TIGER SHRIMPS......................OCH SIST MEN INTE:::::::::::::::::::EN TAGIATELLE WHIT GORGONZOLA AND SaGE........................DEN NI GICK INTE AV FÖR HACKOR (REDanm..) till detta bemyndigades det ett perfekt vitt vin för tokmycket pengar..................... men den som spar den ...........går back!!!!!!!!!Till efterätt vart det två¨stycken BANANASPRINGROLL WHIT VANILLA ICECREAM/..............EN ITALIAN ICECRAEM WHIT SAUSE/........................TWO Caffe Latte AN A COUPLE OF COLA/......................................Detta kära läsare är ännu bättre än tidigare nämda Resturang besök DETTA ÄR OTROLIGT GOTTTTTTT......... DAGEN EFTER MÅSTE VI SPORTA LITE P:G:A av denna GOURMET AFTON så vi drar i väg och spelar lite fotbollsgolf????????????????? har ingen aning om vad detta är men ett beskrivande repotage kommer till i morgonens utgåva av denna skrift............................................

...P.s Hela KALASET GICK PÅ KNAPPT / 7000 BATH = 900 kr det ni är VALUE FOR YOUR MONEY................SAYONARA.....................

!!!!
30/3-08 Koh Samui, Thailand
fotboll.........................
Hejsan !!!!! Det har kommit nyheter att ett lag vfrån den smålänska sidan av sverige varit uppe i storstaden och PRESTERAT GOTT i den allsvenska starten................................0-0 MOT STOCKHOLMS STORHETER 1891 AIK VI BUGAR OSS inför detta .............................................TILL VISSA SOM KÄNNS VID DETTA LAG SOM PRESTERADE DETTA FINA RESULTAT MOT AIK SOLNAS STORA STOLTHET::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::::::
31/3-08 Koh Samui, Thailand
0-0................Ett poäng..hyfsat....
Hejsan !!!!!!!!! I går tog vi oc h stack iväg och spelade fotbolls golf (detta funkar som vanlig golf bara att man sparkar en fotboll i stället) ............Denna sport??? gynnar framför allt just det......................fotbollsspelare::::::::::


:::::::::::::::::::: vilket det rådde en total avsaknad av i vårat lag..........................Men skam den som ger sig LAG WALLIN............STÅNKADE&SVETTADES&PRESTERADE BRA TROTS MÅNGA FEL/SPARKAR Anfallande flugor (Vi var som fyra flugmagneter p.g.a den rådande hettan vi väntade inte in eftermiddagen vi inte VI GJORDE TEE OFF KL 14........HUR SMART VAR DET?????? UNGEFÄR EN 2;a PÅ en skala på 100...............Efter enochenhalv timme stog dock en segrare klar från Redaktonen Denna medarbetare var inte mindre än LUDWIG (samma vinnare i Bowlingen som det skrevs om i ett tidigare Repotage)...................2;a kom Camilla.............3:e plats knep Filippa........sista platsen kämpade sig Redaktören till sig med många bollar som studsade allas andra vägar tyckte jag ialla fall.........................hursomhelst var det väldigt roligt men nästa gång ska jag ha en annan taktik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!efter denna enorma kamp var detså dax att utöva lite av den berömda shoppingen.............................Det vart TESCO LOTUS.............................................


.............i Denna enorma affär var 30% av entren, fylld med..................Vattenpistoler /Gevär/svärd med samma mål::::SOHKRAN vilken infinner sig den 13 april....................denna dag + efterföljande är sanktionerat till vatten krig i hela Thailand (Olika längd beroende vars man är,,,,Redanm.) ..............Repotage kommer i ett framtida nr....................hursomhelst det var nog 10000 olika vatten leksaker uppradade i detta varuhus!!!!!!Redaktionen stog emot trycket från några medarbetares önskan till att tjuvtarta denna dag..................................så dessa medarbetare vart lite laidback efter denna motvind..........så Redaktionen var tvungna att höja blodsockernivån ett par%%%..............Med lyckat resultat.........för den efterföljande inhandlingen av en ...................BRÖDROST::::::::::: till det fasila priset 259 BATH ............det drar lätt i väg här:::)))Vilken Har intgit en stor plats i Redaktionens Hjärta både bildlig&FRUKOSTMÄSSIGT.........................OCH


SÅ ÖVER TILL VÄDRET LAMAI +42..MOLNIGT....RISK FÖR NEDEBÖRD 50% GULF OF SIAM +36....VINDY.. POOLEN +37.. POOLEN HEMMA +-0... nä nu går alla och badar såp nu måste jag sluta för i dag .............Ps Den svenska premiären slutade visst ganska bra för vissa lag och hyffsat för andra lag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AIK-Kalmar ff 0-0.......ifk norrköping-dif 1-2 vi gratulerar........................................


...............Ds
1/4-08 Koh Samui, Thailand
Samui,s sämsta ställe....................
hejsan ! Igår var vi på en riktig skitresturang MED ETT FLASHIGT NAMN........SAMUI..YATCH..CLUB... vilket jäv....skit. .........Vi kommer dit beställer ....................väntar.....................vän

tar.......................väntar......Frågar????..

...................................SOON-SOON......

...................VÄNTAR.........................

...............SOON-SOON..................FRÅGAR??

???.........................SOON-.VI GÅR::::::::::::::HURSVÅRT Kan det vara att få maten på bordet inom en och en halv jäv........timme?????`?? RIDÅ:::::::::::::::::::::::::::::::::vad ungarna hadde beställt var PIZZA ................................................
1/4-08 Koh Samui, Thailand
Yes my name is ......................
det har kommit till REDAKTIONENS kännedom att vissa röster har höjts angående morgonens Repotage om en viss resturant ......................detta är verkligen en av dom sämsta jag någonsin satt mina 42,or på utan undan tag.......................................jag vill verkligen understryka detta å det bestämdaste..................................(Reda


ktionen tror oxå att detta etablisemang även tar emot charter råttor därav denna lomma service nivå) klagomål framföres och acc
2/4-08 Koh Samui, Thailand
konstig tristress...........??????
Jaha a new day is rising...................gårdagen var en kontrast emot dagen innan......Vi tog ett säkert val i matfrågan.....................and no suprises.....wery god food..............tyckte hela Redaktionen......Det är väldigt konstigt att man tycker att bara vara ledig oxå kan vara jobbigt.......vi inom redaktionen känner att vi ska ta en liten tripp ngn stans var kommer att avslöjas inom en snar frammtid (vi vet ej riktigt själva än:) Dessa förslag finns hitentils......................Kualalumpur/PENANG.

.............SINGAPORE/BATAM................HONG-K

ONG.(VI TROR ATT FÅGELSJUKAN HAR BÖRJAT ATT HÄRJA DÄR IGEN??????) NÅGON SOM VET?????..............................OCH så till dom närmare förslagen KOH TAO UTFLYKT:::::::::::::::DJUPHAVS FISKE.........Det tror redaktionen vore kul........................... VI FÅR SE EFTER VÅRAT MÖTE MED "VÅRAN" PORNTAPH (TOM)SOM RODDAR ALLA FÖRETEELSER??? Hon SKA FÅ GE LITE PRISUPPGIFTER+FÖRSLAG VAD HON KAN ERBJUDA för saker......................förslag mottages även genom minTur.se............................eller via mail................................och som avslutning på dagen ska hela REDAKTIONEN iväg och Bowla vi hoppas på en grym REVANCH EFTER FÖRRA NEDRLAGET..........................o-skam den som ger sig....träning ger färdighet,osv,osv Readktören ska se till att Medarbetaren LUDWIG::ej ska få STAKETEN PÅ SIDAN :::::::::::::::DÅ KOMMER DET NOG ATT BLI EN ANNAN SEGRARE........ALLA SÄTT ÄR BRA UTOM DOM DÅLIGA HE-HE............................OCH NU ÖVER TILL VÄDRET LAMAI +43.......NO CLOUDS::::THE GULF OF SIAM +35...NO SHARKS......THE POOL +38...NOTHING FLÖÖTING I THE PÖÖL.......THE POOL AT SKRÄDDARNSBACKE +1...AND THE IS::::IS MELTING so Mr FAlANG BE PREPERD SOON VERY SOON IT VBE READY::::::YOU NOW YES!!!!
Nä nu ska jag bada seee yeeeeeea
2/4-08 Koh Samui, Thailand
7:de plats.....................
detta är otroligt denna dag går till historien inga mail inga tykningar..?vad ni göra ???VILL BARA MEDELA ATT REDAKTIONEN PLACERADE SIG PÅ EN HEDRANDE SJUNDE PLATS INOM POÄNGJAKTEN PÅ :::minTur.se::::::HELA REDKTIONEN GÖR VÅGEN NU.........................................VINSTEN

VART TVÅ VYKORT HOS Mr POSTMAN man tacker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi tackar samtidigt er kära läsare som tår ut med vårat (MITT:) rabbel men det är ganska kul att försöks förmedla olika upplevelser så bra det går så..............vi säger thank you for the antention..................Mvh Redaktionen
3/4-08 Koh Samui, Thailand
svar till cyberrymden......................
DEt komm tidigare i veckan så nu fattar även jag..................................Hela klanen skall åka och slå några hinkar på en närbelägen ranch........................................sowet

o.......................
3/4-08 Koh Samui, Thailand
PUMP för veklingar.......................
I går tillbringades dagen vid den otroligt populära poolen med en hel hoper av flytetyg som en efter en behövdes blåsas upp (Redaktören såg ut som en dålig variant av pelefjant den blå elefanten..Redanm.) hur kul är det när man inser att man glömt att vid inköpet av alla dessa flytetyg glömt att köpa ja just det en PUMP:::::::::::::RIDÅ:::::::::::::::::::::::::så undertecknad tillbringade de två varmaste förstås!!!! med att bli helt paralyserad+stickande läppar+ej fokuserbar blick men nu är det gjort och pumpen e så gott som i kundvagnen redan...................................Hela gänget drog iväg till Master Bowl för en revanch vilket innebar att vi tillbringade cirka 5 timmar i detta mecka av aktiviteter.........................varav en timme gick åt att klippa två av medarbetarna...............................Bowling

en gick helt i redaktörens anda....(Ovan nämda hade sett till att staketet endast gick upp då det var ett... ..just det ett ...... BARN:::::::::::::::::::::) En av medarbetarne ville lägga in en protest emot detta men diktareatet behandlade snabbt klagomålet och såg till att staketet var att ses som en för barn anvädbart hjälpmedel....................utkomsten gick hand ihand med planerna då ovan nämda hjälpmedel rycktes så¨grymt iväg från en ej nämd medarbetare.......SEGER TILL REDAKTÖREN:::::::::::::::::::::::::::::::::::TVÅA KOM CAMILLA::::::::::::::TREA.....FILIPPA.............

..............................OSV.................

.......................???????????????????????????

????????apropå LUDWIG HAN GIC K MED RASKA STEG IN PÅ EN L,OREAL SALONG OCH SÅG TILL ATT HAN BLEV AV MED ETT KILO HÅR I ETT NAFS(KARLN HAR TJOCKT HÅR VILKeT DOM MÄRKTE EFTER EN STUND )))))) DOM VILLE HA FEMTIO BATH EXTRA FÖR DET VAR SÅ MYCKET ATT KLIPPA/TA HAND OM::::::::::::::::::::OCH EFTER KOMMER OVAN NÄMDA ETTA............FÖR ATT SNOFSA TILL SIG varpå dom tror att alla SWEDISH MEN HAVE SOOOOOOOOOO MUCH HAIR????????????????? THEY HAVE TOO TAKE SOM MOORE MONEY TOO CUT US:::::::::OKEJ 500 BATH INSTED OF 400 ok.........FICK SEDEMERA PÅ HALSEN AV DEN STYRANDE PÅ REDAKTIONEN VARFÖR ? HUR? VARFÖR IGEN? SVÅRT ATT SVARA NÅGOT ANNAT ÄN THATS IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VART DET INTE BRA? FRÅGAR NI SÄKERT TILL MITT FÖRSVAR....YES? THANK YOU!! JO DET VART LIKA BRA SOM HOS GABBE PÅ FRISÖRHÖRNAN I KUNGSÄNGAEN SO WHAT:::::::::::::MEN till helt andra tariffer inklusive dessa 50Bath each........................................vi ser ut som värstA FESTPRISSARNA MED NY FLUFFAT HÅR INKLUSIVE vax som ej går ur på tre tvättar.....................KVÄLLEN AVSLUTADES MED GLASSFONDUE HOSS SWENSSEN OCH HÄMTADE SMÖRGÅSAR PÅVÄGEN HEM från SUBWAY I CHAWENG VILKA aVNJÖTS FRAMFÖR BIG MAMA 2...............MYCKET ROLIG FILM::::::::::::::REKOMENDERAS Å DET VARMASTE...................OCH NU ÖVER TILL VÄDRET LAMAI +44......PUH........GULF OF SIAM +37......POOLEN +35 (NYPÅFYLLT VATTEN).......POOLEN HEMMA +2 ....KNAPPT BADBART...........:......................NU SKA JAG HOPPA PÅ EN AV mig UPPBLÅSTA MAdrasser så det så................................................

..
3/4-08 Koh Samui, Thailand
golfbagar..............................
JA JUST DET AV EN HÄNDELSE SÅ HAR JAG SNUBBLAT PÅ EN KILLE SOM KAN SÄLJA RIKTIGT FINA 8 tumS GOLF BAGAR MED ELLER UTAN TRYCK DOM ÄR AV SKINN INKLUSIVE "TOPP" jAG SKICKAR ETT PROV HEM TILL MAMMA OM DET ÄR NGN INTRESSERAD SÅ ÄR PRISET 5000 BATH ELLER 1200 KR INKLUSIVE FRAKT INTRESERADE HÖRES AV PER MAIL................vÄRSTA KLIPPET
4/4-08 Koh Samui, Thailand
alla vägar bär till..............
jaha så var det dax för att jaga runt ön efter lite leksaker som vissa inom redaktionen har ledsnat på det hon tidigare fått typ två resväskor.............så sagt och gjort vi gav oss iväg mot Nanthon i förhoppning att finna Katter som denna Medarbetare sett på den enormt un derhållande tv kanalen Samui channel...(UNGFÄR SAMMA SOM DOM HAR Hemma i fjällen typ) Var vi hitta dessa underverk??????????.NANTHON.......NITLOTT.........


...CHAWENG............NITLOTT::::::NO Hawe.............tescolotus.....................ni


tlott...........BIG C........KOMPROMISS...............................


........................OKEJ.........Vinstlott....


............slipper mera bilåkande..........................ön är inte stor men medtrafikanterna........är desto fler och desto sämre (DÄRAV INGA THAI SOM KÖR RALLY Kan jag tänka mig???????????) så fter en resa på snudd 3 timmar så styrdes kosan hemmåt men vid ett stopp vid (våran seven eleven ) så dycker våran biluthyrare upp som en tomte och säger att så skitig bil kan ni inte ståndsmässigt färdas runt denna ö så vi avtalar att dom hämtar bilen KL 8 i morgon bitti för en rekondning o tvätt och lovar att bilen skall vara tillbaka till kl 10,30 detta kan man kalla service....................så man blir glatt överraskad ofta i detta land.................dom hadde sett oss i Lamai kvällen innan och deras agency ligger inte så långt ifrån denna 7-11 så dom låg på lur att vi skulle komma förbi........................helt otroligt........slå det AVIS om ni kan.........................................så nu har man åkt ytterliggare ett varv på¨denna ö med ett gott resultat en gladmedarbetare är en tyst medarbetare och virse värse ??????? MÅNDAGEN NÄRMAR SIG MED ELEFANTSTEG BETÄNK DETTA KÄRALÄSARE INNAN NI FÅR SOM VANLIGT :::::: VÄDRET LAMAI +42........GULF OF SIAM +36...........POOLEN +37..........POOLEN HEMMA +2......... ..........nu ska jag prova dessa vatten gevär som vi på redaktionen införskaffat så betänk detta alla vägar bär till rom.............................varför associera till bilkörning och sprit???????? klura på den ni under helgen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TJING..................

.........
4/4-08 Koh Samui, Thailand
lite sena ..............................
DEt har framkommit lite sena bilder (OCH SUDDIGA) från redaktionens utflykt till HUA-HIN VI LÅTER DOM TALA SITTEGET SPRÅK............................
4/4-08 Koh Samui, Thailand
du har fått mejl
kolla din hem sida Mr FALANG....................................best regards family flinstones
5/4-08 Koh Samui, Thailand
I Dag stängt.........................
HEJSAN ALLIHOPA!!! I DAG LÖRDAG SKA VI VARA PÅ STRANDEN I CHAWENG THE HOLE DAY.......................SÅ VI TAR VÄDRET DIREKT:::::::::: LAMAI +43............GULF OF SIAM +37............THE POOL + 38..............THE POOL AT HOME +2..............LIFE`s A BITCH...................SAOYNARA FRIENDS...........................................

....
5/4-08 Koh Samui, Thailand
too big.................................
Tillbaka från stranden på grund av.............................REGN...............

..som har kommit tillbaka som ett brev på posten när hela REDAKTIONEN hadde med ett d...............Kommit till rätta på den långa fina stranden pysslat till så att inga sandkorn nuddade våra silkes, lena kroppar och beställt 4 feta majskolvar vad hända..........................................jo då öppnar sig moder sky......................med besked vi vart som fyra våta katter på noll o ingen tid alls så att det vart en rekord lång/kort solstund i dag vilket var ganska skönt för den gula skivan är ingen lek när den bränner för fullt................sagt och gjort plan B:: ploc´kades fram näpeligen snabbt vilket innehöll ett dussin naglar som formligen skrek efter PEDIKYR......FÖRLÅT:::: MANIKYR (Redanm.) så det vart att några timmar att utföra dessa viktiga handlingar varpå två av MEDARBETARNA LALLADE RUNT CHAWENG`s GATOR GANSKA planlöst faktiskt............utan några större inköp.....................endast under armarna lukt gott.....................plus lite kalsonger otroligt att här säljer dom hugo boss för en tretio kronor stycket otroligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (E´de därför det finns så många MERCOR hemma????????? MÅNGA STORA TANKAR BLIXTRAR FÖRBI SÅ HÄR NÄR MAN HAR MYCKET ATT FUNDERA PÅ.....................(SÅ MÅSTE DET VARA) HURSOMHELST VART VÅRA MEDARBETARE FANTASTISKT FINA EFTER DENNA......................MANIKYR....det vart rätt denna gång...................det blidde lite vita längst framm alla tio + tio+ några blommor några med (STÄNK på) REDAKTÖREN FRÅGADE OM INTRESSE FANNS FRÅN NAGELSKULPTÖREN ATT GÖRA DENNES STORTÅAR MED FÖLJANDE REPLIKATION........................OH-SORRY-CAN...

.NOT too BIG?????????......HAVE NOT SO MUCH PAINT,.............RIDÅ..........men huvudsaken är att vi har två nöjda MEDARBETARE med fina nymanikyrerade naglar med skvätt och blommor och vit där framm....................världen är bra underlig ändå............................OLA´´
6/4-08 Koh Samui, Thailand
Ludde på äventyr......................
Goddagens !!! Gårdagen avslutades på Erik`s resturang med EN STADIG PORTION............SKOMAKARLÅDA A´la OPERAKÄLLAREN 5+................EN KEBABTALLRIK (MÅNE DET VARA VÅRA MEDHAVDA KRYDDOR PÅ JUST DENNA TALLRIK?????) som sagt många tunga tankar virvlar................... förbi ..............EN STADIG PORTION STUVADE MAKARONER med KÖTTBULLAR:::::::::::::::::::+ EN GREEN CuRRY+LIS.........................................


.................EFTERÅT LÅG PLANERNA ÅT ATT GÅ OCH KIKA PÅ THAIBOXNING..............MEN EFTER ATT TRASSLAT SIG IGENOM LAMAIS ENDA BARGATA MED TLLHÖRANDE GO-GO DAMER:::(LUDDE SNODDE DOM EN KRAM AV)SÅ NÄRMAR VI OSS HJÄRTAT AV THAIBOXNINGSMECKAT ::::::::::::::SOLLY TONIGHT NO FIGHT SOLLY...........VAD GÖRA...........................JO DET VAR BARA OCH TRASSLA SIG IGENOM SAMMA GATA FAST ÅT ANDRA HÅLLET.....................LUDDE GICK MITT I VÄGEN (SAMMAN BITEN OCH DENNA GÅNG BEREDD PÅ VAD SOM KOMMA KUNDE!!!!!!!!) HAN NÅDDE THE END OF THE ROAD KLANDERFRITT.................................VIVA.


.......EFTER DETTA NEDERLAG SOM STÖRDE EN DEL AV MEDARBETARNA SÅ STYRDES STEGEN I RASK TAKT TILLBAKA TILL CIAO FÖR EN OMGÅNG KANELBULLAR.....+..LATTAR::::::::::::::::SÅ DET VART BARA NÖJDA MEDABETARE KVAR TILL SLUT......och skam den som ger sig i kväll provar vi igen för nu hör jag bilen åka förbi på gatan med BiiiiiiiiiiiiiG FIGHT TOOOOONIGHT only tooooooooonight at lamai stadium biiiiiiiiiiiiig fight..........vi får väl se................................................


....vaya con dios.....amigos........................Ps vädret är stabilt..............Ds
7/4-08 Koh Samui, Thailand
grattis
Goddag! I dag är det en stor dag för en liten Tjej...........................NÄMELIGEN ATT........................... FRIDA FYLLER 7 ÅR ......................HELA REDAKTIONEN GRATULERAR MED ETT STORT JA MÅ HON LEVA..............................................


..............ALLA HOPPAS ATT HON FÅR EN VERKLIGT FIN DAG MED MYCKET PRESENTER+STORA TÅRTOR..............................
7/4-08 Koh Samui, Thailand
GURKSALLAD....
Det måste ha gott TROLL i dessa Thaiboxnings matcher för när crewen har trasslat sig igenom denna GATA BESTÅENDE AV 76 olika låtar på full volym.....(KAN DET BERO PÅ ÅLDERN?????) SVARET SJÄLVKLART NJET:::::+go-go dansande tjejer och når framm till LAMAI BOXING ARENA........SÅ ÄR DET.................INTE VID DENNA ARENA SOM KVÄLLENS MATCHER GÅR AV STAPELN:......................utan denna kvälls matcher går ¨på en liten arenA EN BRA BIT BORT (DÄRFÖR DENNA KVÄLL ÄR DET tJEJER SOM MATCHAR VARRAN........) MEN vi får ändå vackert trassla oss ner till lamai beach road igen LUDDE KLARADES igenom denna gång oxå tack vare den beprövade tekniken att gå mitt i gatan i rask takt (han stog säkert och väntade på oss andra i 5-10 minuter vid slutet av gatan........... när vi samlat oss gick vi vidare till el tempio för lite god Italensk glass+cappotino???.....................Några av crewen ville ha bananpankakor så det införskaffades snabbt vid den av oss varje kväll frekventerade lokala pannkaksgubben....................evrey night same-same...nutella panckake whit bannanas...............35 BATH,,,,,,,,,,,,expensive,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,Redaktören slog till med ett per satay spett+sås+gurksallad........mmmmmmm maraB..???................natten har varit åskig blåsig så några av medarbetarna har inte sovigt så bra men detta tänkte dom ta igen nu vid POOLEN............................................

.....OCH SÅ SMIDER VI NYA PLANER PÅ ATT SE DEN BERÖMDA THAI BOXNINGEN I KVÄLL IGEN (NU HAR SÄKRA KÄLLOR SAGT TILL OSS ATT DENNA MÅNDAGS KVÄLL SKER DET VERKLIGEN............AT LAMAI STADIUM BIG FIGHT TONIGHT CHAMPS OF THE CHAMPS ONLY TONIGHT...................WELL WE SEE THAT!!!!!!!..........NU MÅSTE JAG PÅFYLLA NÅGRA AV DESSA FLYTETYGEN SÅ DET ÄR DAX ATT BLI BLÅBÄRS BLÅ OM LÄPPARNA IGEN SORRY NO HAVE PUMP................... Ps Grattis FRIDA 7 ÅR ds OCH SÅ ÖVER TILL VÄDRET.................LAMAI + 43........GULF OF SIAM + 37..........THE POOL +37 ................THE POOL AT HOME + 2 BAD LUCK FAMILY FARANG BUT SOON VELY SOON..............................................

..........................
7/4-08 Koh Samui, Thailand
Golfbags............for sale
Hello nu finns det bilder på några av dessa underverk.............................. om det finns intresse så tag kontakt med ovanstående eller ..................in SWEDEN BENKE
8/4-08 Koh Samui, Thailand
tredje gången gillt.....................
HEJ !! Gårdagen vart en succe både vad gällde maten och efterföljande akiviteter.......................Först maten som Redaktören och en nära medarbetare avnjöt på det fasionabla HOTEL JASMINE Med sanden emellan tårna och vinden från havet (SNUDD PÅ POETISKT)))))men det varväldigt fint i alla fall........det avnjöts HEL HUMMER MED BAKAD POTATIS TILL DETTA EN GOD CHARDONY..............Emedans den andra halvan åt kött +F/F.................MED DETTA I MAGEN SATTE DET AV MOT (FÖR TREDJE DAGEN I RAD).........LAMAI BOXINGSTADIUM:...................MEN BRÄNDA AV TIDIGARE MOTGÅNGAR DENNA GÅNG MED BIL.........................OCH SE DET HJÄLPTE DENNA DAG VAR DET SEX MATCHER MED BÖRJAN KLOCKAN TIO................SÅ 2400 BATH SENARE VAR VI INNE PÅ THE STADIUM...............TVÅ ÖL+TVÅ KOLA BESTÄLLDES.................................Welcome

toooo the Lamai Stadium basunerades ut i ett par högtalare som verkade ha gjort sitt tidigare liv på något technoställe p.g.a raspigheten................................matcher

na började med 50 kilo sedan vart det 70....sedan90..............för att avslutas med två små battingar på.........40 kilo knappt en meter höga...................det vart ganska sent matcherna slutade vi 1 tiden men det var väldigt roligt att se................................................

.............Inan kvällens begivenheter bokades det en liten utflykt till onsdagen då vi tänkte ta tllfället iakt att fånga thailands stosjöodjur........................eller i alla fall en baracuda eller maybe a shark.....................hursomhelst har vi chatra en båt med alla upptänkliga beten kastspön och attiraljer??? detta ska bli spännade vi kommer att vara borta från morgon tillsena kvällen för att bli med i the BIG GAME FISHING...........................................

...................och nu till vädret LAMAI.....VARMT GULF OF SIAM.......VARMT THE POOL.......VARMT THE POOL AT HOME NOT SOO VARM............................NU SKA JAG PUTSA PÅ DRAGEN TILLS IMORGON::::::::::SEE YA:::::::::::::::::
13/4-08 Koh Samui, Thailand
30 burkar snus...........................
GOOD MOOOORNING !!! WE are back on track.......................DENNA EMINENTA HEMSIDA HAR ej varit åtkomlig för denna delen av redaktionen sen i torsdags (VET EJ OM DET HAR VARIT NÅGON TARVLIG MEDSKRIBENT SOM HAR KÄNNT PRESSEN FLÅSA DOM I NAcKEN)))))) ................HURSOMHELST SÅ NU SKA DET BESKRIVAS I FYLLIG TEXT HUR DEN HÄRLIGA FISKETUREN GICK AV STAPELN..............VI BLEV HÄMTADE VID 9 TIDEN OCH IVÄGKÖRDA NER TILL DEN MUSLIMSKA BYN THONG KRUT DÄR SJÄLVA FISKARFÄNGET SKULLE taplats.....vi var dels redaktionen +tre oorganiserade skribienter..........Båten vi skulle ut med var cirka 12 meter och hadde (JAG VET)............ett d.................tvåstora soltak ett fram o ett bak (ELLER SOM MAN SÄGER INOM SJÖFARTEN FÖREN o AKTERN) Hursomhelst så satte vi av (LA UT) vid halv tio (9.30)DET FÖRSTA VI GJORDE VAR ATT LÄGGA UT LÅNGREV EFTER BÅTEN I HOPP OM ATT FÅNGA THE BIG FISH (BARACUDA)
Under tiden vi stävade ut mot fiskeriplatsen ett (1) så trollades det värre än en viss svensk gjorde i Strömstad förra sommaren (men detta ska tillägas att denna svensk hadde ( ett d) vunnit detta Race med ett stort övertag även om dennas TORSK vägde cirka 25 gram Red.anm) EFTER ATT DENNA TROLLNING GAV NADA SÅ SKULLE VI BÖRJA FIskA GENOM ATT KASTa med ...................ja just det kast-spön den första timmen gick mycket tid åt att lära oss att agna dessa sylvassa krokar med BLÄCKFISKAR.................efter att vi hadde (?) hjälplös) Fått till att denna slemhög att stanna på våra respektive krokar så började vi att dra upp fiskar (FAKTISKT)riktiga .aqarium.fiskar..............Det första vi fick var en RED and WHITE STRIPED SNAPPER:::::::::::: VIKT CA 1/2 kg.....................NÄSTA VAR EN GROUPER en brun prickig historia på ca 1 kg............................ NÄR DEN TREDJE FIRREN HALADES ÖVER RELINGEN DÅ VART DET FART PÅ TOFFLERNA.........................DENNA FIRRE VAR OXÅ av märket Grouper men med det lilla undantaget att denna var WERY POISINOS (GIFTIG) SÅ FRAM SKUTTAR EN TOFFLA MED EN HANDDUK VIRAD RUNT SIN HAND OCH MED denna tog han ett fast tag om ryggfenan och log till och sa MY FRIEND LIKES THIS FISH......................OK.........DU FÅR DEN........................vad säga !!!!!!!!med hängande läppar var det dax för lunch.......tofflorna tog fram en grill lite folie och simsalabim varen av de godaste luncherna färdiga......................................Efter


denna delikata lunch............var det bara på´n igen i jakten på the big one....................men...men .....men as they say its toooooo waaaarm the big fish are loooooonger away out............................ totalt denna enormt fina dag slutade med resultatet 12 aqvarie firrar runt kilot helt okey enligt oss på redaktionen-.................MEN vI HADDE (!) ENSTORFISKARE MED O=SS SOM VAR MINDRE NÖJD::::::::::::::::::::::::::::::JAG SÄGER THIS WAS FUN AND I THINK THAT THE HOLE BOAT THINK SOOO TOOOO EXEPT FOR THE STRFISKARE HO WAS COMPLAINING ALL THE TIME........................VAD SÄGER MAN??????????? DET HAR ÄVEN VARIT EN BIG MINIGOLF MATCH ON THE REDAKTÌONEN MED VINST TILL CAMILLA.....TVÅA::::::::::::FILIPPA::::::::::::::L


UDDE TREA:::::::::::::::SIST REDAKTÖREN SJÄLV P.G.A SKOSKAV (?=)...............EFTERSOM DENNA ENIMENTA HEMSIDA VARIT OÅTKOMMLIG FRÅN EN ANNAN DEL AV SYLTA ........UNDER ETT ANTAL DAGAR HAR ÄVEN EN ANNAN DEL AV ROSENHILL KOMMIT TILL DERAS MANSION här på Koh Samui..............MED EN HEL DEL SVENSKA FÖRNÖDENHETER SÅSOM KALLES KAVIAR.................30 stycken GROVSNUSAR (PRISAD VARE DESSA MÄNNISKOR.........................EN NY BOK TILL EN ANNAN MEDARBeTARE...........................OCH EN INTE ANSENLIG MÄNGD MED SKVALLERTIDNINGAR SÅDANA SOM VI MÄN INTE LÄSER ENLIGT OSS SJÄLVA............................................


....................UTOM KANSKE HOS FRISÖREN (ELLER HUR!!!!!!!!!!!!) i mitt fall kan dessa följa med in till huset om man gör tvåan.................................detta kommer att dementeras å det grövsta vid påtalan..........................I DAg är det SOKRAN så nu ska vi sticka ut och kasta vatten på all tofflor vi ser HELA DENNA nation gör det denna dag så man tar inte på sig finsviden när man går ut och äter i kväll.............................................


...............OCH NU ::::VÄDRET::::::::::::: LAMAI + 44..............GULF OF SIAM + 37...........THE POOL +37...................................THE POOL AT HOME + 2......NÄ NU SKA JAG RINGA PELLE (och väcka honom)ooch se what we goona doo´.................................BYE-BYE SEE Y`A SOON
13/4-08 Koh Samui, Thailand
EXTRA BULLETIN ................
REDAKTÖREN VILL BARA GÖRA SINA LÄSARE UPPMÄRKSAMMA PÅ ATT ALLA FÖRSÖK TILL GRATULATIONER PÅ DENNES NAMSDAG UNDANBEDES..............SPAR DOM TILL 23/4 I STÄLLET TACK...................(GÄRNA STORA PAKET OCH HÅRDA)
13/4-08 Koh Samui, Thailand
extra bullentin 2
det har kommit till redaktionens öra att det har skett en del större förändringar hos en familj på Högnäsvägen. Har hört att det gamla snickarbältet har hängts på väggen framför en (SPADE) och att det haR PLANTERATS en häck istället för den gamla trotjänaren STAKETET.............DET REDAKTIONEN NU UNDRAR ÄR FÖLJANDE................1 vilken sorts häck har herrn lagt sig till med...............,2 vart tog den gamla trotjänaren vägen (STAKETET)........................................

...VART DET NÅGRA BLÅSOR????????????????????????????????????????????

????????? FRÅGOR SOM POCKAR PÅ SVAR..................å det snaraste.........
14/4-08 Koh Samui, Thailand
i kväll match................
hello!!! .........SOKRAN..............................Detta

hysteriska Thainyår har tagit en ända med besked ...! Denna dag var en av de mest konstiga jag varit med om i mitt lilla naiva liv....?Dessa Thai satte full fart direkt från tidig morgon (PRECIS SOM EN HALVTASKIG SKIDRESA) att dricka mekhong och kasta vatten...................detta eskalerade underdagen till ett riktigt slag bestående av stora kärl fyllda med isvatten som kastades över allt o alla som blev stoppade efter vägarna (MAN KOMM INTE UNDAN FAST MAN SATT I BIL) bilarna vart bombaderade med vatten o barnpuder så att alla bilar runt ön såg ut som dom blivit snabb målade av något fyllo.......................vart efter dagen led så kan tänka er hur fulla dessa blev i den 44 gradiga värmen plus en inte liten mängd Thai wiskey................vi på rredaktionen vart inte så lite blöta under denna sesion................men vi gav igen oxå................................ kvällen i Lamai såg ut som en krigszon av vatten pölar o stängda resturanger/AFFÄRER det har alldrig sett såstängt ut i denna stad som nu .............men dagens festande hadde tagit sin tribut verkligen det fanns inte en TOFFLA ................Alla var så packade så dom orkade inte med längre än till åtta ................................så kvällen var onekligen en av dom lugnaste jag varit med om i dessa breddgrader...................vi har inte samma syn på våra nyår det kan man samman fatta det hela med ...........................DAGEN BESTÅR AV BAKFULLA THAILÄNDARE PRECIS ÖVERALLT..........................................

.......Och nu över till lite viktigare saker närmare bestämt AIK har match i kväll emot Hammarby kl 20.00 vilket borde resultera i ett par poäng eller vad sägs BROR................ nu ska jag och Filippa åka och köpa Glass.............................................

...HA DET:::::::::::::::::::::::::::::: PS VÄDRET ÄR SOM VANLIGT.....Ds
15/4-08 Koh Samui, Thailand
ett poäng
1-1 efter fölängning betyder ett skööönt poäng.............................
15/4-08 Koh Samui, Thailand
TONIGT FONDUE........................
alloha!!!! Gårdagen tillbringades i THE FISHERMANVILLAGE med en utsökt middag bestående av barracuda steak and a marvelous lime sauce...............and the kids eat cheesburgers whit F/F AND too drink MOOJITOO LARGE ONE...............................................

...THE NAME OF THE RESTURANT WAS HAPPY ELEPHANT.....................vad säger man om det????? denna del av Koh Samui är ganska Utvecklad för turister det ser ut som man vore på playa ingles...........................men maten är helt ok..so what
the fuck.....................................efteråt så seglade vi in på en ganska bra bar som hette JAMAICAN BAR mycket goda drinkar + atmosfär................efter denna utflykt begavs det hjemöver till ett parti uno som utgången vi inte behöver tala om .......................................REDAKTÖREN hadde lite otur .......................ÖVER TILL DAGENS AKTIVITETER................................Dagen har tillbringats på ett ställe som heter MAGIC GARDEN................SE MEDHAVDA KORT (DESSA KAN VARA DET SISTA MED DENNA KAMERA FÖR DENNA ÅKTE MED REDAKTÖREN I PLURRET Riktigt rejält ..................................................

...............så..........READ AND WEAP..............................................

..A NEW ONE IS COMMING SOOONE.............................TOONIGHT WE ARE GOONA HAVE FONDUE AT THE SALATHAI..........................................

.......................................AND THE WHEATER ARE AS FOLLOW LAMAI +42..........THE GULF OF SIAM +36.....THE POOL +38..............................THE POOL AT HOME WITHOUT CREEW +2...........................THE POOL WHIT CREEW SOON badbart......................seee yaaaaa soooooon whit a new camera...........
15/4-08 Koh Samui, Thailand
and a small tillägg
>AND I FORGET TOO ALL FOTBALL IDIOT´s AIK RULES............................
16/4-08 Koh Samui, Thailand
Penang curry
HEJoHÅ!!! I dag ska vi försöka planera en VISA-RUN till Malaysia närmare bestämt Penang där vi tänkte stanna några dagar och ordna visum för sextio friska dagar................................Vi ska börja dagen med att föreviga oss med två passfoton sedan går vi vidare med dessa underverk till våran researrangör för vidarebefodring till dennes kontakter vid gränsen................................Vi håller alla tio.............................att det funkar utan knorr..........DETTA VAR DAGENS PLANER...................Gårdagens middag avnjöts på resturang Salathai med som undertecknad beskrev i går med bestående av FONDUE..............Medarbetarna....Beställde kyckling o kött emedans Redaktören koncentrerade sig enbart på köttet till detta beställdes det ett flertal goda såser bestående av CuLLY(curry).....GLILLSMÖL(grillsmör).....bearness


ås=???......cafe de paris sås.......samt en till som jag inte hann och smaka..........................!!!Till detta beställdes det ett gott Chardony vin och till förätten drack vi lite drinkar och äppeljuice.-.............det varäven en annan del av Kungsängen på samma resturang vid samma bord närmare bestämt och det åts likadant vid detta med den lilla skillnaden att det var endast CULLYSÅS ideras skålar............ till efterrätt dracks det kaffe o åts glass i stora lass..............................................


..efter denna supe satte vi av till Erik o Resturang CIAO för att få hjälp med upplägget till VISA-runen...............KAARLN HAR ÅKT UPP O NER I TJUGO ÅR SÅ HAN OM NÅGON HAR RUTIN PÅ DENNA DELIKATA FRÅGA......................................Så under ännu en kopp+kanelbulle så smiddes det grunderna till denna lilla tripp som vi planerar att vidtaga på måndag och tillryggalägga under ett par dagar för att vara tillbaka i THailand tills REDAKTÖRENS födelsedag......................... OBS::::OBS::::::OBS::::::::::::::DET är bra med kontakter ibland...............VIDARE INFORMATION VID ETT SENARE TILLFÄLLE................................AND NOW THE WEATHER......................LAMAI + 43...................THE GULF OF SIAM +37............THE POOL +38...................THE POOL AT HOME +3::::::::::::::::................................


......BYE!
17/4-08 Koh Samui, Thailand
only golf...............................
Hejsan! I DAG har Redaktören varit lite egoistisk..........! han har spelat GOLF:...................Å DENNA BANA Var inte mindre än SANTUBURI GOLF COURSE...............denna bana är en par 72/ 6041 yards lång historia.........en utav dom 5 naturskönaste banorna i Asien enligt sägen.......Jag spelade med en kille som heter ERIK (SVENSK ) som var bofast numer i BANGKOK med jobb amorteringar två skrikande ungar nyskild men med ladyfriend...............................HURSOMHEL

ST..... VI tussades i hop av en annan kille vid samma namn ........HAN har även klubbor som jag kunde låna av honom och (HÄR KOMM HAKEN )bollar kostade 300 bath per halvdussinet och dom var inte nya................liknande dessa bollar visade det sig att på golfklubben kosta 150 bath samma halvdussin och misstänkt liknande kvalitet..................som sagt alla ska leva av något!!!!!!!!!Jag och Erik bestämmde att eftersomm vi har bil skulle jag häm,ta upp honom kl 06.00 så sagt och gjort 06.00 står REDAKTÖREN med sömndruckna ögon utanför HOTELL WANTA ett förnämligt 1`a klass nere i byn...............................................

.........................en lika sömndrucken Erik kommer på utsatt tid (SVENSK PUNKTLIGHET)................efter en timmes bilåkande på samui ring road säger Erik snabbt vänster mitt emellan två av dessa så karekteristiska?? husen efter vägen.........(det ser likadant ut överallt).........................efter några ånyo snabba höger/Vänster in bakom vad som ser ut som ingenting......................så blir vägen helt plötsligt tvåfilig åt bägge hållen.............man känner att nu är det något på gång...............................uppför vad som känns som en hederlig svensk skidbacke.........................och där högst upp på denna topp........................SANTUBURI GOLFCLUB..........................................

..vi styr kosan mot vad som ser ut som en riktig hotellvestibul!!!!!!!!!!!! under detta massiva tak LÖPER DET FRAM FYRA anställda för att ta emot våra golfattiraljer så att vi bara kan förbereda oss för THE BIG GAME TITANS TO TITANS............................MEN..REDAKTÖREN hadde (ETT D) glömt att ta på sig en dress som anstår en golfklubb av denna dignitet (JAG Hadde (JAG VET) i den arla morgonstunden tatt på mig en vanlig T-shirt Så in i SHOPPEN OCH UT KOM OVANSTÅENDE MED EN KLUBBSKJORTA som anstår en värdig medlem i SANTIBURI GOLF CLUB (OCH 2000 BATH FATTIGARE) Men smakar det så kostar det som sägnen heter efter denna förvandling var det dax att välja Caddy............mitt val föll på en dam i 35 års åldern som såg intresserad ut (ALLA CADDYAR ÄR TJEJER SKALL TILLÄGGAS SÅ JAG INTE FÅR PROBLEM) Sagt och gjort vid FÖRSTA TEE Kände jag att fast klockan var knappt åtta så var den gula skivan väldigt med i matchen.....................FÖRSTA DRIVEN ETT LYCKOSLAG 220meter förkrossande rak driver (JAG HAR EN TENDENS ATT SLÅ DOGLEG MED DRIVERN)))))) EFTER DETTA GICK DET SNABBT SÄMRE för att sluta med en bogey för att göra en lång historia lite kortare så vart det ganska bra resultat med 31 poäng för alla golf idi....... som läser detta servicen oklanderlig man fick en föreslagen klubba av caddyn det var den enda kontakten med klubborna man hadde under denna fenomenala golfrunda.................vars make jag ej har uppleft under mina golfår................man blev frammkörd till bollen hur illa man än låg i ruffen......................med de varnande orden BEEEE CAREFULLLLLL NGOOO.......(ORM) dessa små tingestar såg vi en del av under denna sensationella runda................................banan har en höjd skillnad på 700 meter en strålande layout magnifika grener DET SÄGS ATT DENNA ANLÄGNING GÖR AV MED HALVA KOH SAMUIS VATTEN FÖRBRUKNING...................vilket jag kan tro..................................... Hursomhelst ska jag försöka få tillstånd att gå en runda i morgon oxå...............................................

..........................................vilket jag tror att det ges ett positivt besked under kvällen ty jag har bokat in resten AV REDAKTIONEN PÅ TAMARIND SPA UNDER MORGONDAGEN...................EN LITEN SUPRISE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OCH GREENFEE VAR 6000 BATH VILKET VAR VÄRT VARENDA ÖRE...............................................

..................................................

....::::PS......................................Vä

dret var inte så förlåtande +44 stekande solstrålar röda underarmar svedda öron snibbar röd nacke smalben som ser ut som polkagrisar................................MEN....

.................MEN ..........................:::......TOMOLOW::::::::

:::::::TOMOLOW då ska det slås PAR....................................fore
17/4-08 Koh Samui, Thailand
extra bulletin...........................
I morgon kommer lite fina kort med våran nu uttorkade kamera som verkar fungera igen..............konstigt men sant alla gör vågen nu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tacka vet jag SONY........................................
19/4-08 Koh Samui, Thailand
Malysian border 14:20
hello! när detta publiceras är vi ett stenkast i från MAYLASIAN BORDER för en visa run ala GUNTHER (så heter den firma som annordnar denna lilla bilfärd ned med en egen minibuss................................... så vi kan bestämma när och var vi ska stanna för kisspauser mat osv.................ganska lyxigt faktiskt ..........................................det blir två dagar i penang med lite lyx på ett ganska schyst hotell som heter CONTINENTAL .............................vi har två kort var (PÅ OSS SJÄLVA)......en liten rygga så vi reser lätt kan man säga........................det ska bli bli gankaskönt att sitta slappa efter två hårda golfdagar ...................i lördags åt vi på redaktionen lunch t.o.m på golfklubben för alla medarbetarna var sugna och se denna kreation...................................... förresten så dag två vart man kallad the champion av caddyna som t.o.m. bettade på oss 20 BATH/HÅLET ......vem som var bäst på varje hål............................WALLINS CADDY FICK IHOP 200 BATH EMEDANS ERIK`S §120.........................GISSA OM MAN VAR STOLT.............MED EN VÄLDIGT GLAD CADDY VID SIN SIDA..............................................

.. MANNEN FICK IHOP 39 POÄNG VIKLKET säkert renderar en rejäl sänkning av handikappet ..................................................

............................................viva el ......corasion....................................

......................................nog med denna sportfanasi.......................................

.......men jag var duktig i denna hetta som råder TERMOMETERN PÅ KLUBBHUSET VISADE +47 när vi sattte oss ned för att reda ut score korten............................................

.... och på onsdag fyller man 29................................................

...................igen...........................

....vi hörs...........................................Ps om någon vet vad man ska köpa för ny kamera modell etc etc skicka gärna en hint ds.............
19/4-08 Koh Samui, Thailand
snart 30
Vi har även ett medelande till en väldigt speciell vän...............................................

......det lyder vi gratulerar på din födelse dag vi står och sjunger ..................................................

..hoppas att du får en speciell dag ........................................var det 30 du fyller ???? ..................................................

............ROBBAN+ familj
24/4-08 Koh Samui, Thailand
THE VISA RUN..........................
HALLO...!!!! Det som nu ska berättas är en ganska kompact historia omen uplevelse utan dess like i våra små liv...........................................Allt

började morgonen den 20 april i herrens år 2008................................Hela redaktionen stog uppställda med nyborstade tänder och kammade luggar o väntade......o väntade.....o väntade.....o väntade på vad ? jo våra chafför som skulle köra oss till färjan i Nathon för vidare transport ner genom thailands grönskande landskap... Men han hadde (d) somnat om så attstarten vart uppskuten cirka en o enhalv timme ..... Men vad gör det vi har semester,,,,,,,,,,,efter en färjetur som användes till att få lite sköön fotmassage..... så anlände vi till Donsak (PÅ FASTLANDET) varpå ett nytt fordon skulle äntras............emedans resten av CREWEN besökte WC stifftade Redaktören en första kontakt med vår DRIVER som presenterade sig med HALLO MEEE ARE DRIVER FOR YOU TOOO HAT YAI!!!!!! När alla tömmt sina blåsor och satt sig tillrätta i en lite sliten Toyta Camry typ 1998 med 48500mil på mätaren så satte det verkligen avvvvvv...........................resan som skulle företas var 48 mil lång med en hastighetsbegränsning på 110 så räknade redaktören snabbt ut att den förestående trippen skulle ta med lite över 110 ungefär 4-5 timmar ..............men icke sa nicke den tog 3 timmar blankt medarbetarna sa knappt flaskhals under denna tripp för undan gick det... t.o.m fortare vad redaktrören kör vid känlig väderlek.....................................väl framme vid HAT-YAI med den förlorade timmen inkörd med råge..med skrikande bromsar.......................började medarbetarna prata igen vilket var trevligt efter tre timmar med begravnings tystnad.......EFETR EN SNABB FIKA VAR DET DAX FÖR EN.................ny DRIVER...............vi lämmnade våran tidigare DRIVER med ett högt knäppande avgassystem som behövde en välförtjänt vila..............vi hoppades att denna sista etapp till PENANG skulle bli en mer sigtsing aktig tur..............................och det blev det med råge...........................................des

sa fjorton milen to sex timmar varav fyra igenom gränsövergången THAILAND/MALAYSIA........................se foton och filmer,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,detta var söndag och halva thailand skulle igenom gränsen känndes det som...........................................cirk

a en kilo
meter ifrån thailands gräns sade vår nya driver you walk toooo border..........sagt o gjort vi tog apostla hästarna och travade upp mot gränsen o vi var inte ensamma...............................denna lilla promenad + gränspassage tog ca 2timmar efter ytterligare nån halv timme kom våra driver oxå igenom...... varpå vi trodde att det var över...........men icke sa den berömde nicke nu var det dax för den malaysiska gränsen.................samma ord yolu walk toooo Border sagt och gjort en kilometer till + samma mängd folk men denna gång var det nerförsbacke......................................

..................EFTER ytterligare en timme var vi inne på MAYLAISISK MARK med lättande köer till vår lättnad.........................................10

mil kvar och våra värsta farhågor hadde besannats DET VAR INGE SMART ATT ÅKA UT EN SÖNDAG...................klockan 20.30 anlände vi till PENANG...............helt slut.......................................då hadde (d) vi varit på resande fot i styvt 14 timmar ....................en uppenbarelse rycker upp sidodörren med dessa ord four persons,,,,,,, give me your passports.......................................Ef

ternågra tvekande ögonblick så gör vi som vi blir tillsagda.......(DESSA SER VI INTE FÖRRÄNS VI KLIVERPÅ BUSSEN TILLBAKA TVÅ DAGAR SENARE O INTE DENNA UPPENBARELSE ALLS).............................................

...............vi drar iväg igen för att stanna utanför ett hotell vid namn CONTINENTAL..........vilket en av medarbetarna INTE uppskattade.......................................

........(det var ganska sunkit)..............................men efter en natts god söm så bestämde REDAKTIONEN att vi skulle ta en heldags sigtsing tur .........................................denna tur tog 12 timmar vi startade kl 9 och avslutade denna 9.30 tillbaka på detta omåttligt populära rum somnade vi så sött ändå..............................................

.DAG 2 RINGDE DET PÅ HOTELL TELEFONEN BE READY 2,30 we pick you up then........................ Klockan 3 komm en minibuss och våran DRIVER hadde våra Pass med oss med 60 friska dagar ..................................................

..............denna gång var det endast 3 timmar tillbaka till HAT-YAI...............Men då kom nästa överaskning...............vi vart inbokade på ett nytt hotell för vi hann inte upp till DONSAK (SURAT THANI) innan färjorna slutade att gå ..................Detta Hotell föll Medarbetarna bättre på läppen trots att detta var et hotell där man kunde hyra FOR SHORT TIME......det var altså öppet för lite lättfotade tjejer............................................

.......................efter en god natts sömn så var det dax för den sista etappen HAT-YAI....DONSAK viken gick i en mer maklig takt denna gång to det 4 1/2 timme ...........................väl framme p¨å KOH SAMUI stog en represetant från firman vi anlitat för att förklara varför vi vart en dag sen......................THEY HAVE CHANGE THE PROCEDURS REGARDING THE VISAS YOU HAVE TOO STAY THREE DAYS IN PENANG:...........................................

......................RIDÅ......................:.

...JAG SÄGER DETTA TÎLL ALLA SOM ÅKER DENNA TUR VARANAN MÅNAD ÅR IN ÅR UT.................................STRONGT........

.........................................
24/4-08 Koh Samui, Thailand
MAN TACKAR.........................
REDAKTÖREN TACKAR ALLA SOM BEMÖDAT SIG ATT SCKIKAT EN HÄLSNING PÅ MIN FÖDELSEDAG...................................
24/4-08 Koh Samui, Thailand
i kväll match
Denna gång ska solnas framsida möta stockholms baksida.........................vill även skänka en tanke åt ett lag från ett mindre samhälle bra gjort men passa er nu kommer vi...................................
27/4-08 Hua Hin, Thailand
I dag ny vidder..........................
Hejbaberibba........... den 26 april Styrde REDAKTIONEN kosan i väg ifrån KOH SAMUI För denna gång...............................efter denna lite längre sesion har vi inom redaktionen beslutat att sammstämmigt o enhälligt säga att nog är denna lilla ö fin o bra men..................men den är på tok för liten för att bo en längre tid.......................hursom så hyrde vi en bil och ståndsmässigt körde vi de 45 milen upp till Hua-Hin där vi har fått förmånen att bo i en "EN ANNAN DEL AV SYLTAS" fina hus.....................................Resan upp hit var en dans på rosor.........fin väg lite Rally Thais....................vilket uderlättar vesäntligt.............vi staratde kl 8.30 på SAMUI GARDEN HOME och var framme i HUA-HIN kl 17.00....................................inclucive

färja på ca 2 timmar :::::::::::::::::: VI <<<<<<<<<<<<<<
27/4-08 Hua Hin, Thailand
17.45 match
gissa vem som vinner AIK-GEFLE??????????????
28/4-08 Hua Hin, Thailand
3 poäng.........................
tackar gefle för 3 skööna poäng
28/4-08 Hua Hin, Thailand
detta försvann...........................
kursiv text härHejbaberiba................... vi kommer få fint besök i dag Måndag då Kommer den sedan tidigare försvunne MEDARBETAREN ner för ett besök på Redaktionen i denna del av världen,........................kl 13.25 var den preliminära tiden som sista crew,en skulle anlända Thai marken..............men,men hans flyg ifrån KualaLumpur vart inställt så nu når denne Medarbetare.....Thaimarken först 16.05...............vilket innebar att Redaktören får lite bad tid i dag innan vedebörande skall ta .........Fortunner,n och glida upp till BANGKOK vilket ska ta 2 1/2- 3 tim enkel väg.................................dessa bevingade ord skulle ha vart med innan tramset med fotbollen så hela REDAKTIONEN ber så mycket om ursäkt för allt obehag det kan ha medfört................................ denna dag har vi det ganska skönt med +37.......... sol............ poolen +31.......ny köpt termometer.......så finns det Mr HUAHIN NEIGHBOR................. GULF OF SIAM.+33 .............The pool at home tooo coooold yet...................BYE BYE.kursiv text här
29/4-08 Hua Hin, Thailand
Bangok T o R
Sawadee krahp...................Denna historia utspelade sig den 28 april 2008...och den måste gå till historiens dummaste IDE:.....................Redaktören och medhjälpare hadde (D) ett stort rådslag hur vi skulle få den sista pussel biten till Hua-Hin..........(VICKE).................snåla som två smålänningar bestämde redaktionen att självaste REDAKTÖREN kunnde skutta upp till SURNAWUBUMU???? inte ens namnet på flygplatsen kan jag.än mindre hitta dit...................................för att hämta den saknade länken,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sagt och gjort REDAKTÖREN satte sig tillrätta halv ett i vårat vrålåk för att (skutta upp ) HÄMTA DENNA OVAN NÄMDA,,,,,,,,,,,,, allt gick väldigt smidigt till............................en mil innan BANGKOK och jag följde dessa flygplats skyltar till punkt o pricka jag svär...på scoutorden..........inte bara en gång utan sjunde svängen insåg jag FAKTA :::::::::::::::: DETTA GÅR JAG BETPÅ.........................VAD GÖRA DEN SISTE MEDARBETAREN LANDAR OM FEM MINUTER OCH JAG KÖR VARV PÅ VARV EFTER DESSA SKYLTAR SOM BARA VERKAR FÖRSVINNA EFTER SOM JAG FAR FRAM..............................................

.................JAG PARKARADE VÅRAT VRÅLÅK vid pavilon mall,,,,,,,,,,,,,detta hadde jag passerat sju gånger jag svär att jag verkligen försökt att hitta till den förban..........flygplatsen............men ..............men....................jag parkerade som sagt bredvid en TAXI som jag bad om hjälp.............CAN YOU DRIVE ME TOO THE AIRPORT AND BACK TOO MY CAR????????? HAN SVARADE YES..................................50 minutes................OK................VI SATTE AV MED EN FART SOM RONNIE PETTERSON HADDE BLIVIT AVUNDSJUK AV vi kom framm tio minuter efter att DEn saknade MEDARBETARN LANDAT............................VI HADDE (d) NOG ÖVERSKRIDIT HASTIGHETSGRÄNSEN MED 80-100 KM/h men det resulterade i en ganska timad framkomst............................efter att välkomst ceremonin var avklarad.satte det av tillbaka till den berömda i samma fart nu pratar vi 170-190 km/h på en hyfsad trafikerad väg (LÄS EN MÅNDAGSMORRON VID HJULSTAKORSET)efter typ en timme med en snittfart av 150.........så var vi tillbaka vid ruta ett vårat vrålåk......................det var då det kom det bästa förslaget jag nånsin hört I DRIVe you out of bangkok...........................................

...........forts följer efter middagen..........................................

.................
29/4-08 Hua Hin, Thailand
Bangkok T o R PART 2................
SAWADEE KRAPH.........................FORTSÄTTNINGEN......

........................I DRIVE YOU OUT OF BANGKOK..................................KARCHAPAN

ROAD BIIIG TRAFFIC JAM 3 ours säger taxichaffisen annat vägval var på tapeten....................????? HUR vi hittar denna nya väg frågar vi oss synkront..............................noooooo wooooooory you drivee before mee det betydde att vi i princip skulle ligga efter denna gentleman........prisad vare han (ANNARS HADDE DEN SISTA LÄNKEN FORTFARANDE STÅTT KVAR PÅ SURUBVANDSA SN VAD NU DEN FÖRBBBBBBB::::::E FLYGPLATSEN) heter Under framfarten till FLYGPLATSEN KONTAKTADE DENNE GENTLEMAN ÄVEN Tourist police för att översätta vilken våning + GATE SOM DEN FELANDE LÄNKEN SKULLE STÅ VID NÄR VI ANLÄNDE TILL....................FLYGPLATSEN för dessa får inte stanna mer än att släppa av eller på kunder med max tid på ca 10 sekunder................annars får dom böter..............................vilken hjälte man hittar i detta land bestående av 62 miljoner.....................SAgt o gjort efter denna Ronnie Petterson i thai skor drar vi iväg mot okända gränder kors o tvärs i typ en timme efter cirka en o enhalv timme så stannar han mitt i refugen på en femfilig väg för att lämmna över en hand skriven karta 15 mil vänster not toooo BANGKOK tooooooooooo Rechaburi.....you now......................paytime we say taxametern stog på 783 BATH när vi kom tillbaka från stripen till flygplatsen..................................vi tittade på varan den sista pusselbiten och REDAKTÖREN...................................MED ETT TYST SVAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAN VAR VÄRD EN HEL DEL..............................................J

AG GAV HAN 2000 BATH,,,,,,,,,,,,,,,KARLN VART SÅ OTROLIGT GLAD ATT HAN SA NEXT TIME I DRIVE YOU FOR FREE AT ALL TIME.....................OCH MAN KUNDE SKYMTA EN TÅR I DETTA SOLSKENSBRUNA ANSIKTE SÅ MR FALANG OM DU BEHÖVER EN TRO TJÄNARE SÅ HAR JAG ETT TEL NR ATT LÅNA UT................................................

..........EPILOG.........VI PÅ REDAKTIONEN HADDE (D) PLANERAT ATT DEN SISTA PUSSELBITEN&REDAKTÖREN SKULLE VARA TILLBAKA I HUA-HIN VID SEX TIDEN::::::::::::::::::::::::::MEN :::::::::::::::::::::MEN VI ANLÄNDE KL.......................21.00 istället efter en sträckkörning som ej understeg 130km/h vana efter att ha följt THAI RONNIE I ett par timmar genom gränder och fyra filers kryssningar fram och tillbaka................................han tyckte föresten att jag beee a gooooood car driver när han sa hejsvejs mitt i trafiken i en förort någonstans i BANGKOK dit jag alldrig skulle hitta tillbaka till...................................OCH skam den som ger sig om två veckor när en av crew,en ska åka då jåvl......ska skjutsa honom hela vägen till SURVSDYUSIUSY eller vad den förb..... <<<<
29/4-08 Hua Hin, Thailand
BANGKOK T o R...TIME TABLE
BYE THE WAY:......................... THE TRIP TOOK 9 OURS.......................BUT WAS ESTEMATED TOO 5 MAX 6 OURS.................but next time it will take only 5 ours..........................................Ps. DET REGNAR ÄVEN I HUA-HIN........MEN VAD GÖR DET NÄR DET ÄR +35................................ADJÖ
30/4-08 Hua Hin, Thailand
VALBORG.............................
HEDJSAN ALLIHOPA!!! I dag är det valborg hemma i svedala...............vilket är en trevlig tradition tycker jag i alla fall............................man saknar dessa dagar när man är borta........(KAN DET TYDA PÅ EN ANING AV HEMLÄNGTAN???) ja jag vet inte men......men......men.......................Hursom

helst skallhela Redaktionen sätta av mot SOFITEL AFTERNOON TEA.....Här på eftermiddagen för att försöka få till lite festsstämmning......... efteråt skall åtminstonne en av medarbetarne rida efter detta evenemang skall vi åka tillbaka för att ducha och byta om till kvällen fetstivas.............hursomhelst har vi det bra här förutom att i går regnade det med den påföljden att det formligen exploderade med stora flygmyror dessa var överallt i miljoner.......det var därför dessa rutinerade grannar som bor här året runt hadde (D) släckt alla sina utelampor vilket undertecknad ej hadde (D) vilket resulterade i att vi hela förmiddagen har dammsugit och sopat och spolat + rensat poolen ifrån dessa tingestar som var som jag tidigqare nämt dök upp i ´tusental till grannarnas glädje rop,,,,,,,,,,,,,,,,,,,men nu ska vi åka och dricka Afternoon tea,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, soweto,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ps vädret är fint Ds
30/4-08 Hua Hin, Thailand
om det blivit dubbletter............
Det har frammkommit vissa klagomålm på att det förekommit dubbletter i fotografierna vilket REDAKTIONEN beklagar å det ödmjukaste.....................vi ska försöka bättra oss på den punkten men några garantier ges ej...........................men saken har vi tagit till oss med den djupaste respekten,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1/5-08 Hua Hin, Thailand
Vi har rört på våra lurviga..........
Hejsan svejsan! Hur mår alla efter gårdagens festivas.......vi inom Redaktionen....var ute och svängde våra lurviga en stun på Hilton med efterföljande drinkar på taket..............innan denna aktivitet var vi och åt på nattmarknaden på no2 där MR HUAHIN NEIHGBOR visade oss första kvällen vi satte våra söta fötter I HUA HIN......................väldigt god mat och väldigt billigt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, efter denna mumsiga mat så gick vi upp till ett annat känt bar där det utspelades en afton i Mehkongen tecken............OM DET ÄR NÅGON SOM KOMMER I HÅG DEN EPISODEN...........(SE skriften den 4/4 andra stycket) även dessa individer som har detta etablisemang komm i nhåg denna episod...........................vilket knappt REDAKTÖREN KAN DRA SIG TILL MINNES........................................efte


r denna enormt trevliga kväll som alltså avslutades på taket till Hilton så bar det av tillbaka till huset som vi har förmånen att låna.............tack.......dr tiitititititiit ?????? ville att vi skulle se nr 2 för det fanns mera tomter där sa han vi får väl se,,,,,,,,, hursomhelst så är vädret lite sämre nu igen i dag har det regnat blite och det är lite nmörka moln men....men......men et är fortfarande + 40 så vad gör det.......................nu ska jag ner och gymma lite........................nej jag skojade bara.........jag ska ta en öl istället...........................ha det.....
2/5-08 Hua Hin, Thailand
Namsdag nr 2...........................
Hej !! gårdagen vart en lugn kväll med ett besök på en fransk resturang som vi var med Cristian&Ullrika detta etablisemang var lika oklanderit som förra gången vi var här lite efterföljande shopping kan läggas till kvällens aktiviteter oxå...........Dagen går i en av Medarbetarnas tecken för denna individ har Namsdag i dag så det är hon som sköter om vad som står på dagordningen.................vilket resulterar i ett besök hos glasskjedjan SWENSSEN"s MED CHOCKLAD FONDUE&GLASS med éfterföljande leksaksaffärs besök med valfritt inköp (UNGEFÄR).......SJÄLV SKA REDAKTÖREN FÖRSÖKA SMITA IN PÅ HOME PRO FÖR ATT FÖRSÖKA PUSSLA ihop en bevattningsanläggning hemma..........................vilket jag hoppas på att ro iland dessa veckor som det är kvar......................även skall det besökas en fälg firma för att reka vad som erbjudes på fälgmarknaden..........................ja det var väl allt för idag det är väldigt Warmt men molnigt,,,och den sista pussel biten har bränt sig som det anstår en svensk viking........................fast nu ser han ut som en engelsman på chartersemester..på ibiza................................HA DET ! HÖRS..........
3/5-08 Hua Hin, Thailand
TOURIST ATTRACTION..........
TJo !!!! Denna dag skall REDAKTIONEN "UTFORSKA HUA-HIN´s YTTRE kanter".............vi planerar att besöka alla TOURISTATTRACTION IN PLACE så att säga............gårdagen tillbringades med den obligatoriska shoppingen som har åter upptagits sedan våran ankomst till HUA-HIN..........vilket resultersde i fyra par fiskarbyxor ett par skor,,, ett par färdigprutade klockor.......lite snygga attiraljer till damerna att hänga på sig det ileddes även förhandlingar om lite vinter jackor.............vilket skall resultera i HEMMAvinsT denna gång vi får väll se vart det slutar.............???????? källens gourmemiddag avnjöts i all enkelhet på en lokal taverna.....vilket renderade i att en av våra medarbetare efter bemundigade Green Curry..fick ett visst gensvar när tidigare nämd medarbetare gjorde sina toalettbestyr denna morgon.................................Allt som allt var kvällen väldigt lyckad vilket slutade med ett besök hos en inte okänd bar i slutet på night market street..................i vilken några från ett tidigare sällskap har tillbringat en ganska blöt soare`.......................Och nu böver till vädret........................det är varmt.............................................

.........
4/5-08 Hua Hin, Thailand
Apberget Thaistyle......................
ALLO ! Gårdagens strapatser lede oss till något som kallas apberget (INGA KOPPLINGAR TILL SOLNAS FRAMMSIDAS HEMMA ARENA) vilket motsvarade det namnet med råge vi valde en dag som var alla andras val verkade det som........det var en strid ström med bilar o bussar dit och på väg tillbaka.......,...sträckan dit är ca 1,5 mil men resan tog gått oväl två timmar enkel väg så dagen försvann i ett nafs.................men det var faktiskt apor överallt som kanske framgår av dessa ny tagna kort....................kvällen tillbringades i market village (ett stort köpcentrum med knökfullt av affärer) ..................kvällen avslutades på en marnad där dom har en del djur blandat med det vanliga utbudet ..........REDAKTÖREN:.....GJORDE ett klipp vilket bestod av ett par ÄKTA BIRKENSTOCK för det fasila priset 99 BATH,,,,,,,,OTROLIGT.....................ONLY IN THAILAND.......................just nu är halva redaktionen på gym emedans REDAKTÖREN......SITTER o sliter sitt hår för att nå ut til massorna............................vilket renderar i denna text som tar slut nu för nu ska jag gå och bada............................................OC

H NU VÄDRET....... HUA-HIN +34 MOLN................THE GULF OF SIAM +31...................THE POOL +30.................THÉ POOL AT HOME I.U. ......................THATS ALL FOLKS...
5/5-08 Hua Hin, Thailand
REGNET ÖSER NER..................
HELLO!!! i dag regn i massor ....det måste bero på att det är dåligt väder i burma det åskar o blixtrar som fa..... men det är bara att bada på i detta 35 gradiga regn.......................jag börjar att få en grym hemlängtan saknar det (RENA LUFTEN) bla här man är alltid kladdig efter tio minuter i duchen så är man tillbaka i ruta ett sjöblöt.......................nu kommer det ett riktigt regnoväder det bara öser ner i kopiösamängder................det blev helt nattsvart emedans jag satt och skrev dessa ord................nu åskar det så det sprakar i datorn så det är bäst att jag slutar nu...............och nu vädret......,.HUA-HIN + 32 ösregn.+ åska rejält............the pool +32 .........the pool tooo rainy........................hasta la vista....................................
5/5-08 Hua Hin, Thailand
I kväll match........
20.00 Råsunda med ett publiksnitt 20.400 har kalmar så mycket folk ens.....3 ............sköööna poäng håll i hatten Halmsta.....................
6/5-08 Hua Hin, Thailand
LAGET MED SOL..............
HEJSAN MED AIK`s vinst kom solen till denna del av världen.............det måste vara ett sammband....eller.... hur?..............och alla mål gills.............eller vad sägs...mr F..........hursomhelst har vi bokat några nätter i Bangkok för lite hysterisk shopping vi Bokade ett hotell i MBK för säkerhets skull så behöver jag inte springa så långt med alla påsar.........smart......jag vet av rutin att det kan bli en hel del påsar som gärna snor sig runt mina fingrar så att dom sommnar.....................nu slipper jag detta enorma problem...........................I DAG HAR IALLAFALL SOLEN KOMMIT MED BESKED .............DET ÄR + 40 INTE ETT MOLN VILKEN KONTRAST ÉMOT I GÅR DÅ DET KOM CA 12 CM REGN............i dag ska Redaktören+assistent åka på ett inköpståg till en liten Tjejs stora dag........Filippa blir ju 8 år i morgon..............så vi ska skaffa lite ballonger tårta.....+ presenter både från oss på Redaktionen+aaaaaaaaaaaaaaaaaaandra...............

........................men innan denna inköprond ska jag ta och Bada lite............sawade khrap......Ps...håll i hatten nu närmar vi oss er Kalmar......Ds......
7/5-08 Hua Hin, Thailand
Vad man kan få för 1000 Bath
Det som nu skall berättas är helt sant....Redaktören o en medarbetare skulle å handla lunch inne i HUA HIN varpå vi tog tjänste fordonet till utvald resturang (Mc Donalds) vi parkerade utanför tidigare nämd resturang.......när vi efter inköp av ett stycke lunch kommer tillbaka till ovan nämda farkost då står en Police där och skriver en p-bot VARPÅ rEDAKTÖREN SKRIDER Fram å på pekar att detta fordon tillhör Firman........detta skulle jag inte gjort.................För genast kontrar denna ovan nämda tjänsteman efter Driving licens........................no have replikerar jag,..............no have svarar han............yes have but home svarar jag....................Varpå han replikerar PASSPORT................NO HAVE........... SVARAR ÅNYO JAG...............................med tilläget ALSO AT HOME..........................Varpå denne polis börjar att se lite irriterad ut på denne slarvige Farangen........................varpå jag frågar how much...??????............Man ser en förändring i bakom spegelglasögonen..........................totally 800 bath svarar denne tjänsteman.................med ett hånflin.........jag replikerar how i pay this...........han svarar toooooooooooo meeeeeeeeeeeeeeeeeee med ett nöjt flin.............................jag trevar efter pengarna i fickan ..............varpå han svarar not here toooo much people sitt in the car.............................varpå denne tjänsteman ger mig sitt bötesblock och säger put inside this.....................................Redaktöre

n hoppar in i tjänstefordonet................med polisens block varpå jag drar up en tusen bathare och stoppar in i dennes block varpå jag vevar ner rutan och ger honom blocket tillbaka....som han sneglar i............med tilläget have no change............................................

Redaktören fattar ett snabbt beslut you can keep it med ett ännu större flin än han hadde gett mig tidigare...............................nu skulle man ha haft det a på kort hans leende gick från öra till öra var på denne tjänsteman sa sawadee krahp and thank you,,,,,,,,min medarbetare satt bredvid hela tiden och såg ut som ett fågelbo som skator skulle kunna bygga bo i......................och inte nog med detta.....när vi skulle åka därifrån måste vi göra en u-sväng varpå denne tjänsteman stoppar all trafik så att vi i vårat tjänstefordon kan utföra denna sväng utan fara för oss.............tillråga på det hela gör fanskapet en honör när vi åker iväg..............................snacka om korruption........................................

...men ... men ...nästa gång har Readaktören körkortet på sig.............................och spar .........................................nu ska jag ta ett bad................
7/5-08 Hua Hin, Thailand
Gratulerarar...................
I DAG ÄR DET 8 år sen man höll på att svimma när Redaktören skulle klippa av navelsträngen men det gick det med...........Det har varit både KUL MED MYCKET SKRATT DET ÄR EN ROLIG TJEJ FÖR DET MESTA....MEN en liten smula jobbigt har det oxå varit...men allt som allt har det varit toppen ..................................................

.............PUSS PAPPA.................
8/5-08 Hua Hin, Thailand
I kväll match............
Norrköping ska få se solen från solna lysa upp deras gräsplätt......19.45
8/5-08 Hua Hin, Thailand
HELT SLUT.............................
HEJSAN!!!! Dagens händelser utspelade sig på stranden till stor del varav en av våra medarbetare HADDE (D) bokat insig på häst nr42 för att antal skritter..... läs (5) efter varanndra.............samtidigt höll en annan del av redaaktionen på med en annan vatten sport nämeligen vatten jet men...men dessa glada herrar pallade bara en halvtimme på detta åkdon....(DET ÄR VÄLDIGT JOBBIGT FÖR HAND LEDERNA att styra dessa farkoster)........så efter dessa aktiviteter gvar det dax för en företags kick off....varpå hela redaktionen gränslade en BANANABOAT (KORV) för en lysande ritt som avslutades med en 90 graders sväng så att redaktionen hamnade över hela HUA HIN.......med ett garv som fortfarande håller i sig .....................efter detta garv var det dax för en lunch som anstår en svensk sportare det var dax för.........pepparstek med F/F och lite sallad ............................samtidigt dessa små underverk uppenbarade sig på firmans bord kom det.................REGNET:::::::::::...detta kommer mer eller mindre samma tid varje dag det går snudd på att ställa klockan etfter det.....................men vi stod pall.......................efter deta intag hadde sockerhalten återgått till en normal nivå hos samtliga inom redaktionen............vilket pockade på en tur till på denna korv denna gång vart det en loooooonger riiiiiide ten minute freeeee...sa kaptenen med samma avslut vsom förra gången fem rejäla magplask och ett stort flin hos skepparn..........................soollllllly.....

.........eller hur...................!!!!!! gårdagens stora kalas avslutadespå HILTONS TERRAS med lite drinkar både med o utan alkohol som ´tur var...............................................

det råder en total överblick på denna punkt över HUA HIN och dess omgivning............väldigt fint..................................kvällen tänkte vi tillbringa hemma,,,,,,,,,,,,,,alla är helt slut efter dagens bravader så det anbefalls hämtmat + ost kex + något gott importerat svindyrt vin..............dessa snälla grannar har överlämmnat en hoper med filmer som vi ska avnjuta till ovan nämda gourmemåltid...............................DET HAR KOMMIT TILL REDAKTIONENS VETSKAP ATT AFTONBLADET :SE skulle villja ha med redaktionens syn........VILKET KÄNNS MYCKET HEDRANDE.........................GRATULATIONER EMOTAGES GÄRNA...................NR MEDELAS SENARE vid tillfälle.......................ha det......................................PS IKVÄLL GÅR AIK OM DIF..............Ds
9/5-08 Hua Hin, Thailand
Fortsättning...........
Redaktören saknar oxå allt socialt umgänge med vanliga svenska oprutbara människor (ÄVEN DESSA FRÅN FREDRIKSSKANS ) allt som har med den svenska tråkigheten..........vilket vi ska värna om...................jag saknar Arbetet,.................jag saknar ett tempererat klimat.............jag saknar alla köer vid Hjulsta korset vid sju på morgonen.............jag saknar min säng..............jag saknar allt.....................väldigt mycket REDAKTÖREN........................................

...
9/5-08 Hua Hin, Thailand
HOME SWEET HOME
Jag längtar hem utan att strycka ett stycke har jag fått nog av denna kultur............................................


............................................men borta bra men hemma bäst det är ett ordspråk somjag förstår att inte ett dum nhuvud bhar funtat......................denna dagf skillde sig mycket litet från dagen innan.......bara att man ramlade av denna förb....BANANA BOATEN TIDIGARE.....................Vilken omväxling.................REGNET NKOM SOM DEN VAR UTSATT AV EN KLOCKA kl14.00 varpå detta höll på ett par timmar...............efter detta ska vi åka och äta detta förb......ris.och dricka denna jäv......SINGHAN.......eller changen............vilken skillnad vaaaaaaaaaaaaaaaa......................nä nu vill jag ha en grillad med tunnbrödsrulle och inte spara på räksalladen+rålök......................dessa västerlänningar som bor här året runt måste bli lobotomerade...av detta leverne..............................själv har jag varit borta långa perioder men detta tar priset i tristess..........................................


...........Hela redaktionen tror jag stämmer in i detta........................................efter


BANGKOK börjar vi tiita över när vi kan åka hem...............................jaG LYCKÖNSKAR ALLA SOM TROR ATT DOM står ut idetta land en längre tid än denna för detta skiljer sig på för många punkter från vårat svedala............vad gäller allt i från deras trafikvett till resturanger and you name it.........hur kul är TESCO LOTUS FÖR 3000 gången same-same och dom kör som ena kärring........det är därför dessa 63miljoner inte har en enda Racingstjärna.....................................


..STRANGE???????? eller ....................det är det inte för deta folk kan inte köa...............................................


...........................så enkelt är det..................................hej då¨.....................................ensomlängt


ar.......
10/5-08 Hua Hin, Thailand
i går muy thai-.........................
HEJSAN !! EFTER gårdagens hemlängtanbrev satte Redaktionen av mot en hel kväll med MUY THAI (Thaiboxning)..............detta evenemang startade kl 21.00,,,,och varade cirka 3 timmar bestående av totalt sex matcher a`fem ronder den första vart en nock out i andra ronden varpå det följde en match somvarade fem ronder....................eftetföljande match var två 8 ÅRINGAR VARAV EN VAR EN FLICKA SOM SEDAN VANN MATCHEN DENNA LILLA TJEJ VILL MAN INTE MÖTA EN MÖRK KVÄLL I NÅGON GRÄND HON HADDE (d) EN BLICK SOM INTE GICK AV FÖR DESSA BERÖMDA HACKOR..................................VI VART INBJUDNA AV DOM SOM VI HYR SOLSTOLAR AV PÅ STRANDEN VILKA AGERADE TURIST GUIDER HELA KVÄLLEN OKLANDERIT........................................

EFTER FEMTE RONDEN TACKADE DE FÖR SIG MED EN GÄSPNING MED FÖLJANDE ORD HAVE TOOOOOOOOO GET HOME TOOOO MYYYYYYYYY WIFEEEEEEEE,,,,,,,,..............STRAX DÄREFTER FÖLJDE CREWEN SAMMA STIG FÖR KLOCKAN HADDE (D) KLÄMTAT ÄVEN FÖR REDAKTIONENs mindre medarbetare och JOHN BLUND VAR INTe långt borta VARPÅ HELA REDAKTIONEN TRAVADE HEMMMMMMMMMÅT EFTRÅT SÅ VAR DET DAX FÖR EN FILMAFTON VI SÅG EN MYCKET BRA FILM SOM HETTE MURDER AT 1600 TACKAR POOLBYGGARNE I JÄRFÄLLA FÖR DENNA MYCKET SPÄNNANDE RULLE.........................appropå leif har RINGT ETT OTAL GÅNGER KAN DENNA MAN VARA I THAILAND svar kan ges genom min TUR HAR EJ FÅTT NÅGOT SVAR NÄR REDAKTÖREN MOTRINGT...............................REDAKTIONEN

har planer att avrunda denna tripp runt den 18-20 på grund av tristess.....och annan slags hemlängtan......................................de

t regnar till råga på allt som vanligt vid 14.00 WHATS NEW ...............SAME SAME everytime............................
11/5-08 Hua Hin, Thailand
BANGKOK ToR PART 3............
I dag har hela Redaktionen´Ledigt+2dagar framåt denna ledighet skall tillbringas i BANGKOK som vi åker bil upp till (SKAM DEN SOM GER SIG) Dennna gång saka jag köra VICTOR HELA vägen till SURNUVABYM......????? FÖR DENNE LYKOST ÅKER EMOT SVEDALA REDAN DENNA DAG han kommer däremot att tillbringa 10 tim på Kuala lumpur (KL)För vidare färd emot hemma plan..........Appropå hemma plan så har SOLSKENSGÄNGET AIK Hemma plan i dag KL 16.45......varpå att klättringen emot toppen fortsätter.........ett annat lyckans lag hadde (D) hemma match på Fredriksskans varpå dessa herrar Fulkomligt snurrade upp ett huligangäng från Stockholms baksida......................det tackar vi för...5-1 tur att minuterna tog slut annars hadde (D) det nog blivit två siffrigt..................HEJA AIK...............................
13/5-08 Hua Hin, Thailand
Bangkok ToR DEL 4...................
Hej!!! NU var denna tripp till BangKok färdigsnitslad......Den här gången gick det klockrent hela vägen fram till MBK där Redaktionen hadde (D) bokat in sina medarbetare.................Victor kom en timme före utsatt tid till hotellet varpå denne medarbetare var tvungen att styra kosan emot FLYGPLATSEN.......................Denna gång i LIMOSIN.................Han var tvungen med ett litet stopp i kualalumpur på 10 timmar innan planet gick till Stockholm......................men detta har avroppterats som lugn..................denne medarbetare är numer på SVENSK MARK................Emedans resten av crewen är strandade som valar i THAILAND................................Denna lilla tripp resulterade i en hel bagaelucka fylld av bra ha saker......typ 20 par jeans vilket var bra ett antal.....tröjor.............+ skor,skor,skor,skor,osv.........vilket var bra enligt anndras åsikter..........hm.........................det boddes på ett väldigt fint hotell som rekomenderas alla som ska shoppa loss i Bangkok ngn gång det ligger vägg i vägg med MBK meden egen ingång eller rättare sagt två ingångar i till detta mecka av saker öppet 10-22 så det var ingen panik i alla fall att hinna dit............................tvärs emot ligger siam center där det också finns ett rejält utbud med affärer o sist men inte minst...............HARD ROCK CAFE .............där firman ånjöt en delikat middag igår........det vart två chese burgare en sizzling fajita o redaktören åt et rack med revbensspjäll till detta vart det lite läsk och frozen margaritas................till efter rätt beställdes det coke float,,,,,,,,,,,,det ni hemlängtan vart lite botad vid ett besök som detta även denna tripp till storstaden var som balsam för en sårad själ..............................men.............

nu är vi tillbaka och gissa............................................d

et regnar same.same but not the same..........................................Ps Solen ifrån Solna ligger helt plötsligt på 3e plats e man synsk eller eman synsk....viva AIK........Ds
14/5-08 Hua Hin, Thailand
XTRA::::::::::::::::
Det har framkommit att hemresan frammflyttas till den 22/5 obs 22/5 ..........Kl06.50 på Arlanda ha leverpastejen reedo.............................................

..................................................

....
14/5-08 Hua Hin, Thailand
nyklippt öra.......................
HEJSAN!!!! dagen inleddes med att Redaktören satte av mot den ny öppnade Salongen i detta enimenta??? område för att klippa håret det tog en timme + att man blev klippt i örat av en allt mer nervös frisörska..........det vart inte bättre när detta dåd hadde (D) utförts varpå blodet droppade ifrån örat.........med följande ord soooollllyyyyy,sooooooo,sollllllllllllllllyyyyyyyy

y..........men fint vart det tillslut.........det tvättades detta hår o klipptes o tvättades igen varpå Redaktören ser ut som en ny upplaga av John Travolta i saturday nigtfever.........HE-HE..........................n

är ovannämda var klar kom en medarbetare in och denne e kvar fortfarande.............vad göra ? inte den blekaste.........................................m

en det tar tid.............................kvällen närmar sig och kvällens aktiviteter tänkte förläggas inom de Italenska ramverken........................med något gott........efterstädes vankas det Shopping till nära o kära hjemöver för ankaret är kastat kan man säga ..................................mer info följer i nästa upplaga av grottköpingsveckoblad.............................

..tjing............
16/5-08 Hua Hin, Thailand
11000...läsare vad säger man......
Hej!!!! Denna bad stund vart som numer är ganska vanlig avbryten pga Regn.................men det tog en del av crewen tillvara på ett ganska bra sätt dessa medlemmar satte av mot närmsta Beaty saloon med en fart som REDAKTÖREN blev förstummad av.............det beställdes fransk manikyr,facial massage en till fransk manikyr,lite oljemassage,lite foot massage m,mm,m,mmm,mmmmmm,mmmmmmm,varpå Redaktören var tvungen att ta tjänstefordonet till Tesco j-vla lotus ensam och stor handla.............det funkade ganska bra man slapp att bry sig om någon eller något.................jag lyckades fylla en stor kundvagn själv med bara nyttiga tingestar såsom blåmögelostar,khex, som dom säger i götet, melon lite vitt vin (DET ÄR JU FREDAG)......vattejn chips,och detta har en medarbetare sagt flera ggr ett par sportbehåar.......vad sägs om dennnnnnnnnnnn....................................

......................dessa medarbetare sitter fortfarande kvar på denna beaty salooooooooon och det har gått ett par timmar nu.......................men över till det intressanta i livet denna dag passerade vi 11000 intresserade som besökt våran hemsida och vi kryper i stoftet av ödmjukhet inför dessa siffror ...............detta är helt otroligt att vi fått i hop dessa siffror efter dessa få månader................detta renderar i att vi ligger på de mest besöktas tio i topp se efter själva!!!!!! detta vkänns helt fantastiskt...............alla jublar........ja... jag är ju själv....så..så många är det ju inte men.......men......ändå.............nu ska jag gå till klubbhuset och äta i min ensamhet lite fried riiiiiiiiise and maby an Heineken...............................Ps.........

. DET HAR KOMMIT TILL REDAKTIONENS VETSKAP ATT DET ÄR PARLAMENTSMÄSTERSKAP I FOTBOLL I Helsingfors i helgen då har redaktionen som useful tips....kick the finns on the smalbone when the judge dont look thats a winning sugestion....from a falang tooo another falang....................Ds
16/5-08 Hua Hin, Thailand
Du är en av tre......................
Goddag!! I dag när jag slog på datorn ploppade det upp en vanlig mängd med mail....men ett kände jag inte igen avsändaren på.......det visade sig vara i från Gardena...ni vet vatten spridare krattor o grejjor...........jag hadde (D) anmält mig till att få deras trädgårdsmail med tips o nyheter........varpå jag också var anmäld till någon tävling där man kunde vinna Gardenaprodukter........................till ett värde av tretusenkronor.........och gissa vad..............................Redaktören vart en av dessa tre som har vunnit.................vad säger man..............flyt.........man tackar o bockar........hursomhelst så ska vi försöka åka till stranden i dag om nu vädret håller i sig....det ser lite mörkt ut just nu men det kanske klarnar upp för det finns lite blåa hål...........En av medarbetarna vill rida och vi kanske skall åka bananaboat igen........men det beror helt på detta lynniga vädret.......vi måste även åka och handla på detta förb......Tesco Lotus....men nu är det så nära att jag kan känna doften av Leverpastejen+Janssonsfrestelse............detta känns tryggt.........nä nu ska vi åka till stranden har crewen bestämt....................................
17/5-08 Hua Hin, Thailand
Kungen kommer.........
DETTA SKALL TILLÄGAS::::::::::::::: ATT KUNGEN KOMMER TILL KUNGSÄNGen DEN 29/5-08 ALLA skall putsa sina flaggstångsknoppar till dess..............................................

..................................................

................Mvh Reaktören
17/5-08 Hua Hin, Thailand
4 dagar kvar
Hej hopp! Kalle stropp..............vad kan man göra än att bli lite poetisk....när det.......ja just det, det regnar för ovanlighetens j..la skull det känns precis som hemma......om man hadde (D)....en tjock bok ändå...men allt är utläst........allt är en enda lång väntan nu.....känns det som.....alla instämmer........vi planerade att åka ner till beachen men..men.......då började det att ösa ner . I morgon får vi gå upp kl 0600 då kan vi klara ett par timmar med sol:)).......Alla väntar nu på att åka hjemöver det märks på allt........................vi gör.............allt vi planerar...................denna tur börjar ATT lida mot sitt slut men det har varit en väldigt fin upplevelse för alla kan jag säga...................det har varit bra för våra barn att se att det inte är bara roligt att vara borta.... men nästan....de har lärt sig hoppas jag att de måste göra läxor fast ingen säger till dom.......ett eget ansvar..kan man säga o det är ganska bra för en åtta åring att leverera detta (ÄVEN DEN STÖRRE HAR SKÖTT SIG BRA) Jag själv behövde detta allra mest tror jag för det känns som att man kommit tillbaka i rätt spår om man säger så............det känns inspererande att komma hem igen denna känsla har varit försvunnen en längre tid inom mig........vilket känns väldigt in¨spererande.........................jag hoppas att det funkar denna gång...........men nu ska nvi ta tillvara dessa sista dagar med att njuta och förhoppningsvis bada o sola hela dessa dagar som är kvar.............det har varit roligt att det varit så många som orkat läsa dennes tankar och upplevelser som jag fösökt att skildra på ett underhållande sätt...............kan tänka er att i skrivandes stund den gula skivan börjar att lysa igenom detta gråa täcke........då är det bara att dra på sig string speedon och vrål sola............nä jag skojade bara ska ta en öl o0 bara bada.................hej
18/5-08 Hua Hin, Thailand
3 dagar kvar.......................
Gårdagen tillbringades på en resturang som heter Sizzlers där REDAKTIONEN intog en god måltid bestående av ett dignande sallads bord varav två av medarbetarne stannade vid detta hela kvällen en annan tog en köttbit av Austrelienskt ursprung o den fjärde tog en kyckling ala´ southwestern grilled mycket gott efter detta stopp vart det en snabb march i dugg regnet in till night market för lite avslutande shopping (IGEN),,,Stora delar av redaktionen såg ut som nyfödda bebisar efter deras tidigare stopp hos tidigare nämda skönhetssalong... Dagens begivenheter tänktes att förläggas på STRANDEN om...om det inte börjar att regna..........vi håller tummar o tår..............kvällen tänktes att vi skulle gå och äta riktigt god Thai mat på tidigare nämda night market.......och sedan säkert som ammen i kyrkan efterföljande shopping.......ja vad säger man det är ju (BARA) 3 dagar kvar på denna strapats neräkningen har börjat,,,,,,,,,,,,,,,och som grädde på moset lite väder HUA-HIN 31 MOLN..........................THE GULF OF SIAM 29.........................THE POOL 28...............THE POOL AT HOME SOON WORKING AND BADBART......................JUST WAIT AND SEE........
18/5-08 Hua Hin, Thailand
Parlamentsmästerskapen.............
Hur gick Parlamentmästerskapen????? Detta ligger i nationens intresse att veta..........1 Var Reinfeldt Med?....2Hur många mål gjorde han i så fall.........3Vad spelade du......4 Hur många gjorde du ?.......5 Vem vann?.......Dessa frågor kräver svar.............
19/5-08 Hua Hin, Thailand
FAMILJEN TACKAR MR FALANG
HELA FAMILJEN TACKAR MR FALANG (Benke) För den snälla omtankanken att hämta oss ....................................DET KOMMER IGEN DET VET DU.....
19/5-08 Hua Hin, Thailand
2 dagar kvar................
Hejsan!! Dagen har tillbringats med att ducka för regnet i olika affärer över Hua-Hin det är helt otroligt att det regnar varje dag när man ska lägga sista brännan innan hjemfärden........men vi får istället saker köpta som annars skulle tokhandlas på kvällen då man i stället kan softa på någon trevlig bar........hursomhelst så klarnardet upp på eftermiddagarna så man slipper att ducka hela kvällarna oxå........Crewen har i dag köpt en kolosal resväska denna är det största som jag har sett men....men frågan ställs räcker den???????? svaret kommer i ett senare skede..............med två dagar kvar så börjar man samanfatta det hela........vilket man kan säga på detta sätt................det har varit en toppen tid med mycket skratt o glädje man har fått en anna syn på detta folk.....både positivt o neg. mest positiva efarenheter det negativa stannar mest vid trafikmoralen och detta med att orka vänta på sin tur+Tidsperspektivet e under all kritik + - 2 timmar inge problem det är bara att vänta.................................och som en i redaktionen tycker tråkighet e att det har regnat mycket........men....men det går ju faktiskt att bada i 30 gradigt regn som några inom redaktionen tycker............Maten under denna period har varit oklanderlig inte en tillstymmelse till sjukdom.................men man saknar vissa saker hemskt mycket............................Och vis av erfarenhet skulle jag tagit med mig Golfbagen......................................så kunde man ha slagit några birdies mer än vad jag gjort..............men...men....dagen till ära så hittade jag den ultimata golf attiraljen......................en hands galje vad sägs om det...............inge mera skrynliga handskar som ser ut som gamla skrynliga sämskskinn...........................och denna ultimata pryl gick lös på 13kr...................................Nu ska jag ta ett dopp hej............................
20/5-08 Hua Hin, Thailand
1 dag med en tår......................
HALLÅ! Det drar ihop sig till the Grand finale............i dag har solen slösat med sina strålar rejält vi har tillbringat dagen på stranden.....................lunchen avnjöts där oxå inge regn.........................efter att sagt adjö till samtliga på denna utsökta taverna med see you next year and have a nice flight home......satte det av hjemöver med tjänsteåket som planeras att lämmnas lite tidigare än vad som först sades till denna eninemta ??? hyr firma som näms som BUDGET oslagbar service å det grövsta..........................gårdagens middag tilbringades på en itálensk resturang vid namn LA GRAPPA en väldigt bra resturang i mitten av Hua hin nära det mesta av shopping och barer...........Redaktören har införskaffat en hel del schysta music dvd varav en rullar just nu med Robbie Wiliams 2003..den ultimata konceren efter Roger Wathers Live in berlin 90......................dessa två konsetrer är de två bästa någonsin det lovar jag........hur vi nu kom in på et...............................hursomhelst denna tid har etsat sig fast på näthinnan för en bestående tid både vad gäller upplevelser o göranden jag hoppas att vi kan göra detta igen om några år men.....men..........men ...man vet alldrig men vi hoppas att detta äventyr har lockat andra till att ta chansen om den dyker upp vilket den säkert gör vilken dag som helst ni själva vill det....................vi inom den så kallade REDAKTIONEN vill tacka alla som varit delaktiga i den grad att man nästan blir tårögd o kommer sakna denna ventil...........................vi har haft en strålande o läkande tid.......................under dessa månader som vi har haft förmånen att tillbringa här i detta fantastiska land o med dessa fantastiska människor.........................................

........jag bockar ödmjukast.........................................

..................................................

....ROBBAN MED FAMILJ
21/5-08 Hua Hin, Thailand
Grand Finale...............................
NU är allt packat...det vart en riktigt stor extra resväska som vi nöddes att införskaffa för denna hjemfärd..........vad detta betyder kanske ni kan lista ut själva.............den väger 35 kg.....helt tokigt...............bilen är tillbakalämmnad........... grejjerna plockas in i huset flaggan tas in..........det är dax att åka hjemöver skjutsen till Surawumbbbababw????? är bestämd till klockan 18.30 incheckning 22.00 planet går 01.10 hemma 06.50 Terminal 5 svensk tid..........................Hej då...............................