Logga in:
Thailand - äntligen ...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Kors

Ojojoj! Nu ser vi i kors. Idag har det varit en fullproppad dag. Vi började med Chatuchak (Weekend Market), fortsatte med Grand Palace och Wat Prah Keo med Smaragdbuddhan. Eftersom vi ändå var i närheten så besökte vi Wat Pho (Liggande buddhan). Förmodligen blev vi lurade igår av "välvilliga" medborgare som tipsade om att Grand Palace var stängt pga av diverse ceremonier så därför hoppade vi över det igår. Men idag tog vi igen den missen och struntade i vad mannen på gatan sa.

Efter det kulturella inslaget fortsatte vi shoppingen på MBK. Kan inte säga att vi hunnit med allt där på långa vägar men vi lyckades ändå få med oss ett antal kassar hem. De innehöll bl a t-shirtar, shorts, munkjackor, trosor, smycken, sjalar, skor. Dessutom fick vi med oss 10(!) par jeans hem. Tur att vi har köpt två nya resväskor. På väg ut från MBK såg vi en trevlig glassaffär vid namn Swensens som vi besökte för tredje gången :-P.

Nu har vi precis ätit middag på hotellet och ska gå och packa inför morgondagens resa till Koh Chang. Ska bli skönt att svalka våra blekfeta kroppar och vila fötterna efter de här dagarna.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Zetterberg-Lindegren 9/11-08

HEJ! Kul att läsa. Tjejerna i familjen tycker att det låter väldigt kul med shoppingen, Claus ser fram imot att läsa från Koh Chang...... Må så gott! Fam Zetterberg Lindegren :)

Niklas 9/11-08

Hej hej. Kul att läsa om er resa. Har för mig att vi också var på MBK, vi bodde nog inte så långt därifrån, om jag nu minns rätt, det var så länge sen. Får ni lösa extra biljetter för bagaget hem eller? :) Hoppas ni får det trevligt när ni kommer till de slappare breddgraderna. Vi hörs av - Niklas m fam.

Carina 9/11-08

Men var är alla bilder? Jag vill ha mer dokumentation från Bangkok!!!! Här hemma har det varit riktigt grått, trist och väldigt mycket svensk höst idag. Det roligaste jag har gjort idag är att titta på Ensam mamma söker.. wow Kram Carina;)