Logga in:
Thailand - äntligen ...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Latdagen på "Grand Babuschka"

Denna dag blev inte så lyckad eftersom pappa blivit sjuk efter gårdagen och det har varit mulet hela dagen..

Pappa blev förmodligen matförgiftad av BBQ bläckfisken på båten eller de friterade räkorna han åt på kvällen, så han har för det mesta legat i sängen, han har dessutom feber och det är inte så kul.

Vi andra har slonkat på stranden i våra solstolar under den molniga himmelen och läst, druckit Nama Nao och ätit lunch och middag utan våran kära pappa. :(

Tillägg 081119: Mamma tog thaimassage idag av en tjej med skäggstubb och rakade armar. En av de mer manliga he-shes som vi sett. Det kanske var den som sänkte henne för senare på kvällen blev hon dålig.

Imorgon är det dags att flytta tillbaka till White Sand Beach. Hotellet vi flyttar till heter Cookies hotell, det ligger på stranden med poolen vid strandkanten. Det ser vi verkligen fram emot eftersom Grand Cabana idag har blivit invaderat av 70 vodka drickande RYSSAR. Man fick verkligen hålla i sin solstol idag..

Just nu ligger pappa i sängen och det börjar bli dags för resten av oss att bege oss tillbaka till våran bungalow och packa inför morgondagens flykt och sen sova eftersom vi är så trötta av allt semestrande. ;)

Vid tangentbordet: Återigen Simon Medin ;)

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Carina 19/11-08

Jag håller med föregående talare (Nicke). Du är jätte duktig att berätta och beskriva vad ni gör. Skulle aldrig gissat att det var du Simon och inte Johan. Hälsa pappa att han ska krya på sig och att ni andra har en fortsatt härlig semester. PS Felicia hälsar till Liisa DS

Niklas 18/11-08

Du skriver roligt Simon, en riktig "storyteller"..! Inte lika kul att läsa om brorsan min som ligger o kräker i Thailand. Hoppas det går över snart. Finns det inget "apotek" där man kan köpa några suspekta piller som hjälper?!