Logga in:
Pilgrimsvandring i S...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

El Camino

Hej alla.

Efter tre dagars vandring är jag säker på att det kommer att bli minst lika bra som jag trodde! Dag ett från St Jean Pied de Port var stentuff, mycket branta stigningar, ca 1.100 höjdmeter, och i slutet väldigt brant nerför. Det kändes i knän och fötter och gav ordentlig muskelvärk. Totalt 25 km och natt i enormt kloster omgjort, och med mycket IKEA.

Dag två, från Roncesvalles till Larrasoaña, ca 28 km något mer lättvandrat men sista två km var väldigt långa. Har sällskap med Susi och Chris från Tyskland och Eduardo från Argentina sedan första dagen, mycket trevligt.Idag har vi gått bara 16-17 km, till Pamplona som är en ganska stor stad. Ledig eftermiddag tillbringade vi med att titta pa stan och gå till doktorn. Susi är läkare och hon har tittat på en stor röd flack på mitt skenben, vi kom fram till att det kunde vara fästingbett. Jag upptäckte det i Sthlm lördag kväll men har inte sett någon fästing och därfor inte tänkt att det kunde vara nåt sånt. Vi var på en läkarstation idag, och jag har fått en hudsalva med antibiotika och en medicin - antibiotika - som jag ska äta i sex dagar. För sakerhets skull tyckte läkaren, fast han inte trodde att det var fästing. Kanske allergisk reaktion eller annat bett. Så det blir inget vin till maten på ett tag... Fick tips om två pilgrimer från Lidköping som skulle starta ungefär samtidigt med mig i St Jean Pied de Port. Hoppas vi ses, Annika och Staffan Landström. Buen camino!

Dags att gå tillbaka till pilgrimshärbärget, dom stänger kl tio.Skriver mer en annan dag.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

peregrino
peregrino 1/10-11

Hej, härligt att du skrivar. Vi kommer att följe med på din vandring i tankarna. Var rädd om fötterna. Allt annat ordnar sig. Jag har lagt nu lite bilder på min sida om du vill och har tid att titta. Buen Camino!

siv 30/9-11

Hej Maggan! skönt att höra att det känns bra, även om du måste käka piller några dagar!!! Kämpa på nu. Här hemma är det inget som händer=))