Logga in:
Pilgrimsvandring i S...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Biarritz

Hej igen

Nu är jag tillbaka i Biarritz. Kunde inte stanna i Burgos för evigt, och ville ta tillfället i akt att bättra pa franskan.

Min vän Michelle pratar bara franska, så även hennes man Guy och det fungerar bra. Ja, alltsa lite missforstånd och en hel del kroppsspråk ingår förstås...

Måndag tar jag tåg/buss till Santiago och tis eller ons tåg till Lissabon. Jag har flyg darifrån till Göteborg den 28 okt.

Igår kom det första regnet, bortsett från några små stänk en dag under vandringen. Det blev ganska kallt plötsligt och det känns att höstenär på väg. Lämpligt väder för mig att vila knäet. Idag skiner solen igen, och jag ska ta bussen ner till centrum, som ligger riktigt nära. Vill dock spara knäet.

Nu har jag fri tillgång till dator med möjlighet att lägga in bilder, så jag hoppas ni kan njuta av vyerna längs el Camino.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Sud 9/9-15

Sud de France Méditerranée [http://neti.comoj.com]

Sud 9/9-15

Sud de France Méditerranée http://neti.comoj.com

Helena 21/10-11

Härligt att få se ett smakprov av dina bilder. Jag blir lite lockad av att pilgrimsvandra - men se´n är det ju det här med knäna - jag går fortfarande med supportstrumpa (eller vad det nu heter) :-( Njut nu i fulla drag av resten av resan och ledigheten. Hit har hösten redan kommit med besked, i morse var det vintervarning och jag fick lov att skrapa rutorna på bilen - burr och kram från Helena

siv augustsson 21/10-11

Hejsan! Vilka härliga kort. Man föreställer sig hur det ser ut,men det var helt annorlunda och vackrare samt olika naturscenerier. Skönt att du har humöret och upptäckarandan kvar trots att du fick avbryta. Dessa jä...a knän, som ställer till det! I mina båda är det artros,så jag vet hur det är att inte kunna klättra eller gå ibland.När du kommer hem är jag vid ekvatorn och där går inte att använda datorn. Önskar att allt går bra för dig under resten av resan och sen ska det bli jättespännande att få veta vart i världen som du ska jobba. Ha det! Kramis Siv

Eila 20/10-11

Väldigt fina och inspirerande bilder. Det gamla paret gav nytt hopp om nya vandringar. Hoppas att det inte blir alltför kallt och regnigt innan du reser hem, för du har en hel del kvar av äventyret, massor av nya bekantskap att knyta och fina platser att se.

Annika 20/10-11

Du verkar, trots knäbekymmer, att ha det riktigt spännande. Massor att se och många trevliga människor överallt. Jag ser fram emot bilderna! Hoppas att Thomas och jag kan vandra en bit vi också någon gång när vi har lov.