Logga in:
Pilgrimsvandring i S...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Dags att ga vidare

Efter nära en vecka i Biarritz med kommunikation enbart på franska, är det dags att åka vidare. Imorgon bitti kör Michelle mig till Irùn, och kl 08.45 har jag ett tåg därifrån till Santiago. Det tar 11 timmar, men jag kan ändå inte göra så mycket annat än sitta så det är ok.

Det har varit en mycket bra vecka, härligt väder utom en dag med regn, utflykter med bil och små små promenader i Biarritz, Anglet och Bayonne. Mycket vacker kuststräcka och underbara stränder.

Jag kommer att stanna i Santiago två nätter, från måndag kväll till onsdag förmiddag då jag tar tåg till Lissabon för två nätter. Har flyg därifrån till Gôteborg 28 okt.

Annika och Staffan, om ni är i Santiago samtidigt med mig så hoppas jag att vi ses. I annat fall får ni ha det jättebra, trevlig avslutning på vandringen och ha en bra hemresa!

Jag hoppas träffa någon eller några av alla jag mött och lärt känna under vandringen, ni bör vara i Santiago nu i dagarna.

Av nagon anledning kan jag inte lägga in Frankrike och Biarritz som plats där jag befinner mig, sa bildtexter och annat blir lite förvirrande. Jag är i alla fall i Frankrike... Dessutom kommer bilderna i fel ordning.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Evabritt augustsson 24/10-11

Hej syrran! Vad kul att du satt in bilder på turen nu,jag kom hem med tåget ikväll 21.35 har varit hos Janne sen i torsdags.Det känns vel skönt att komma hem snart till Svedala igen efter en lång vandring där borta.förstår at du vill se den stora katedralen i Santiago nu när du är där snart. mamma mår bra Lisa och Esa var där idag åt middag.ett gammalt par i Långared har blivit brutalt dräpta de är makarna Antby han var 69 år och hon va 71, han hittades i ladugården mördad ,och hans fru låg bunden och död i sängen i deras sovrum, man kan inte fatta detta har hänt,de söker nu efter mördarna men ännu utan resultat,de har två pers. som kan vara de rätta men ingen vet än. tråkiga nyheter du får här.nej nu ska ja sluta och lägga mej ska jobba imorgon på Stf. en stor kram till dej! godnatt! va rädd om dej! hoppas vi ses snart och att ditt knä är bätter....