Logga in:
TheGlobalCycling 171...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Dan före Dan

31/3

Sista dagen hemma i Ö-vik blev lite annorlund på många sätt men några saker var sig lik. Inlämning av nycklar till fastighetsägaren, alla tillhörigheter finns under tak och pressening och lämnar bilen i Faresta för att cykla tillbaka till sjögatan och ett sista skivstångspass med energiknippet och den F&S ledare som bäst håller koll på mina rörelser, Elisabeth H.

Ärligt talat så kändes det lite vemodigt att lämna F&S, som under ett antal år nästan varit mitt andra hem. Elisabeth frångick inte sin vana trogen att ge mig påpekanden m att "ryggen rak", men fick också rosor föär att jag höll tungan på plats!! (:-)

Hur skal jag klara av att vara utan F&S i tre år...?

De sista nätterna har jag haft ett inneboende hos min goa arbetskamrat Kenth så ingen nöd har rått.

Innan jag åt min sista måltid så han jag med några sista åtaganden och jag käner mig så redo för nästantre års cykling man kan vara.

I morgon 10:00 startar jag från resecentrum med riktning söderut. Peter på ÖA ringde och frågade om allt var OK och om tiden var densama. Han vill vara med och ta några bilder vid avfärd.

Tre år - det hinner hända mycket och förhoppningsvis komer jag hem med minnen och upplevelser få förunnat, det känns stort.

Nu är det dags för sista natten så jag säger bara "Natti Natti"

Vi hörs senare

// P-G

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Marie Heléne 1/4-17

P. S frågan är hur Friskis ska klara sig utan dig! 😉

Marie Heléne 1/4-17

All lycka till med cykelturen 🚴

Kerstin N 1/4-17

Önskar dig all lycka på ditt stora äventyr. Hinner inte komma ner till avfärden så jag ger dig en stor kram och lyckospark här

Elisabeth Wisten 1/4-17

Vilken resa du ska på!! Kändes så långt bort när du slutade hos oss, men nu är dagen här!! Egentligen helt ofattbart vad du ska genomföra!! Jag kommer och kramar om dig innan du cyklar iväg på din livs resa. Lycka till på färden!! Vi ses om en stund!