Logga in:
TheGlobalCycling 171...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Sozopol och bad i Svarta Havet

17-18/5

Hittar tyvärr campingen men den är stängd. Missuppfattade Annas svar angående den så jag bokar in två nätter på ett lägenhetshotell dom har en egen badstrand.

Får lägenhetshus 104 ochb rum 43

Två rum medf kök, badrum och en stor altan med utsilt över havet, kan det bli bättre och dessutom är vädret en tupisk svensk sommar.

Det blir två sköna avslappnande dagar i Sozopol och första kvällen tar jag mig ner till den privata stranden och slänger mig i vattnet, + 20-21 grader.

Området jag bor på väldigt stort, här finns nästan allt, flera swinging pooler, resaturanger och en liten affär. Dessutom nått fitnesscenter som jag ej besökt.

Att det inte är turistsäsong det syns på aktivirterterna, inte mycket folk och peronalen verkar ha lite att göra. Kan tänka mig vilken typo av aktivitet det är här om fyra veckor..

Sozopol och speciellt den gammla delen är väldigt mysig att promenera i. Små gamla och smala gränder och många mysiga barer och restauranger lit här och var.

I morgon den 19 maj drar jag vidare ner mot Malko Tarnovo och Kirklareli som ligger i Turkiet. Borde var där inom två dagar.

Har snart cyklat fyra hundra mil men det är en bit kvar innan målet är nått!!!

Nästa gång vi hörs då är jag nog i Turkiet och snart har jag då lämnat kontinent 1, Europa

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer