Logga in:
TheGlobalCycling 171...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Kustvägen mot Tirebolu

8/6

När jag vaknar är BErnd redan på gång och säger...

- You must take a bath at the sea, Lovley

- OF Course, but first toilet.

Jodå badet var skönt och svalkande så här på morgonen och efter avsköljning i campingens ute dusch så blir det Youghurt, musli, te och mackor innan vi drar österut efter kusten och i första hand mou Unye.

Vägen är plan och vi har medvind trafiken är dock livlig och tgrång första milen på grund av alla vägbyggen.

Mitt påp dan stannar vi till för en liten lunch vid en vägkrog och äter vår mat i en skön skuggig plats vid sidan om serveringen under ett antal stora gröna lummiga träd.

Sen fortsätter vi vår cykeltur frfamtill halv sex då vi några km utanför Tarem hittar nått som liknar en camping. Omrfådet bestårav stora planterade träd av talltyp och bakom dessa en stor beach med stora sanddynor. Att sägtta upp tält på en sandigplats är inte optimalt med de platser som ej är sandiga är fulla av plast skräp och glas.

Vi sätter upp tältet och jag går en sväng ner mot stranden för bad men avstår då det första jag ser ären död delfin. Går tilbaka och Bernd säger att han skall ta en sväng mot den lilla kiosk som vin passerade på väg mot stranden för attg höra om de eventuellt säljer nån BEER.

Jag stannar kvar och håller koll och Bernd skakar på huvudet när han är åter. Resten av kvällen hjälper jag Bernd att föra över bilder från sin Lumix kamera till sin Samsung tablet.

Vi somnar nog vid tio tiden

Immorrn mot mera kuststäder

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer