Logga in:
TheGlobalCycling 171...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Värmen gör mig snart tokig men äppellunden skön

25/6

Ännu en varm morgon men inte lika som igår fast det räcker gått och väl ändå för starten är uppför i fem km.

Tar det lugnt resten av dagen, stoppar för vattenpåfyllning och kaffedrickande när det behövs och vid ett av många rastplatser som består av en liten byggnad med tre väggar, tak av gräs och växtmaterial, en fontänliknande vattenhållare stannar jag till för att blöta ner keps, mig själv och tröjan. Frågar efter nescafé och blir serverad av familjens ena barn

Betalningen slipper jag även denna gång då han är glad över mitt besök. Mera Iransk gästfrihet, det är bara att buga.

När GPSén visare 132 km stannar jag till vd en äppelodling som ligger precis vid vägen och kan erbjuda mig nödvändig skugga och svalka.

Helt perfekt, lite insyn och rent omkring mig. Äter nudlar och tonfisk i olja !!!!. Får svälja förtreten då jag trodde konserven innehöll nått köttliknande. Äter ju inte tonfisk på grund av hur den fiskas och metoden gör att även delfiner följer med näten och druknar!!!

Får se upp bättre nästa gång vid proviantering.

Somnar efter maten nån trekvart av ren trötthet, inte så mycket fysiskt utan mera för att solen tar på krafterna. Vaknar halv tio och går ut för behov och tandborstning och sen några kapitel i ”Slutet på sommaren” som bara blir bättre och bättre.

Distans: 132 km Medelhastighet: 18 km/h Maxhastighet: Färdtid: 7,20 t/m.

I morgon mot Zanjan och här blir det nog en hotellvistelse, känner behov av detta.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer