Logga in:
TheGlobalCycling 171...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Leo ger med sig och hotell i Zajdan

26/6

Sol och trafik ljuden väcker mig i förtid så jag somnar om. Sen iväg men kommer bara 200 meter innan Leo, det filippinska däcket jag köpte i Samsun för 25 TL på nytt släpper ut luften. En tunn, knappt millimeter tjock tråd och nålliknade metall är orsaken. Bara att ta av väskor och vända på ekipaget för att byta slang.

Sen iväg och knappt 45 km och vid tolv tiden på väg in mot Zanjans centrum. Första försöket negativt men får tips om Park Hotell någon halv annan km bort.

Nästan mitt i stan vid en fontän kliver jag in i en stor hotellreception som inger kvalitet. Rummet kostar 1900000 Rial och frukost ingår.

Ligger på tredje våningen och jag får hjälp att bära upp en del packning och låsa in cykeln i hotellets garage som ligger runt hörnet.

Dusch, ombyte och sen en lunch med soppa, grönsaker och bröd. Inget nattliv bara slappa, lite skrivande och surfande så länge WiFi vill fungera.

Distans: 44,7 km Medelhastighet: 16 km/h Max hastighet: Färdtid: 2,45 t/m.

I morgon vidare mot Tehran som nog ligger två och en halv dag bort

Vi hörs

Ha det bra för det har jag trots backar, punkteringar och den evinnerligt intensiva solen

// P-G

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

tommy 28/6-17

du saknade öl i Turkiet .hur är det i iran