Logga in:
TheGlobalCycling 171...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Feber och värk

15/8

15/8

När jag vaknar känner jag att kroppen är varm och jag har värk överallt. Inget roligt i denna värme.

Jag går ner till frukosten och får i mig lite stekta ägg, korv, bröd och Chai

Sen tar jag cykeln och trampar iväg cirka en och en alv km till en cykelreparatör jag fann i går kväll. Han skulle visst öppna klockan 8 men nån reparatör hittar jag då inte. En ´butik alldeles intill säger att han har stängt idag.

Det finns en cykelbutik alldeles intill man han har inte rätt grejor att ta av bakkransen så det blir at cykla tillbaka till hotellet och be dem söka efter en reparatör till i morgon.

Tjejen i receptionen säger att det ordnar vi och jag ber dem också då ringa efter en taxi somkan ta mig och cykeln till mekanikern. Att själv leta fram dem i den här stan där knappast nån har hört ordet bicycle blir inte lätt och jag vill inte känna av någon stress av at behöva cykla runt i trafikvimlet efter en som kan hjälpa mig.

Vid halv ett tiden letar jag upp en liten bar för ännu en sopplunch och känner att det blir at gå tillbaka till hotellet för att vila kroppen. Varje steg känns jobbig och huvudet är tungt.

Jag kryper ner under lakanet och lyssnar på en ny ljudbok men somnar ganska fort.

Vaknar upp vaknar upp vid halv fyra tiden och tar en kort lugn promenad till ett ställe där jag kan få lite mat. Att jag har feber det känns för hela kroppen värker, armar, ben, rygg, huvud och även familjelyckan värker då jag pinkar.

Vid fem tiden är jag tillbaka på rummet och strömmen har brutits igen och hotellet har ställt ut en bensindriven el aggregat alldeles utanför mitt hotellfönster. Trots den åtgärden har jag varken TV eller luftkonditionering och det dånar nått så grymt.

Bestämmer eller rättare min kropp bestämmer att nu blir det säng till nästa morgon så jag tar på mig ögonbindeln som på ena sidan är grön med texten ”Wake me up” och på den andra sidan som är röd med texten ”Do not disturb”

Somnar ganska fort. Vaknar vid 22 tiden och går in i på toaletten för behov och sen tillbaka till sängen. Ser också att strömmen är tillbaka för en röd lampa på TV`n lyser.

Vi hörs senare

// P-G

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer