Logga in:
TheGlobalCycling 171...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

AVBRYTER...!!

Några dagar i Khorough med illamående och värk var jag på väg att få krafterna tillbaka efter att ji mig en dos peniccillin ag fått i mig en dos penicillin.

Men efter näst siista kvällen när vi varit ute och ätit hade jag svårt att ta mig från vägen och upp mot mitgt hostel

Hade svårt att andas och fick sova halvsittande. Min astma medicin hjälpte bara tillfälligt. Mera värk, mera yrsel.

En holländsk!! läkare som bodde på hostelet avrådde mig från att fortsätta innan jag unddrsökt mig riktigt. Min astma, dammet och sen den höga höjden kulle kunna äventyra min tillståmd till ddt värre.

Bestämmer att jag med ett ungt tyskt park som var tvungna att avbryta sin cykelresa mot Osh p.g.a. AMS /Acute Mountain Sickness) tar vi en jeep tillbaka yill Dushanbe.

Under denna resa får jag verkligen svar på att det är dmmet som orsakar mina hälsoproblem i kombination med höghöjd.

Dammet efter vägen gör att jag vid tre tillfällen knappt kan ta mig ut och in i Jeepen utan att få astma attack och min astma medicin verkar bara för en liten stund.

Hela min bröstrygg verkar vara inflammerad för den värker från midjan till nacken. Att gå uppför tio trappsteg ger mig andnöd! Faan

Mitt beslut att avbryta är inget jag är glad åt. Känner stor besvikelse. Alla mina förberedelser, drömmar som get mig motivation att byta ut min vardag mot en en annan på cykel går i krasch.

Motivationen försvann och sen också problemet med det Kinesiska visum kravet som verkar märkligt. Jag skulle enligt konsulatet måste lyga till Sverige och söka nytt därifrån. Nått ombuds ansökan skulle inte godkännas..

Det tydks paret som jag åker jeep med fick samma besked, de skulle sen in i Mongoliet. Två andra svenskar fick samma svar.

Några andra norksa cyklister för dem var det OK.

MINA DRÖMMAR HAR GÅTT I KRASH - HOPPAS DET ÄR TILLFÄLLIGT BARA.

Jag tar ett flyg från Duschanbe hem till Sverige så fort jag ordnat biljett

vilket jag tänker göra ett försök med nu på morgonen

Vi hörs

// P-G ( besviken global cyclist)

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Kristin 5/9-17

Det var mycket tråkigt att läsa. Men du är inte den som ger upp. Du kommer att bli frisk och sedan planera en annan rutt. Det är jag övertygad om!

tommy 4/9-17

det var tråkigt att du fick avbryta du får göra ett nytt försök nästa år hälsn. tommy