Logga in:
Med husbil till Span...
Redaktionen bloggar
Translate website

Husbilsresa

22/12

Hej igen och en Riktigt God Jul till alla!

Nu står vi på en fin ställplats med el o dusch mm i Almayate (Velez Malaga) Mycket gemytlig o lugn plats med massor av palmer o fågelkvitter runt oss.

Vi stannade i Casares 3 nätter. Kurt gick en långpromenad högt upp på ett berg för att se på fin utsikt och fler gåsgamar. För brant stig för mig så jag stannade hemma och bakade vörtbröd mm i stekpannan.God mat på restaurang Venta de Miranda på kvällen.

10/12 åker vi vidare till Marbella, Mijas där vi står på stor ställplats nära havet.Badar på eftermiddagen, omkring 16-18 grader.

Därefter Fuengirola, Malaga, soligt men blåsigt.Stannar på en ställplats nära havet i Malaga el Chanquete.

Vidare till Torre del Mar och sedan Nerja där vi besöker den berömda grottan, Spaniens 3;e största sevärdhet. Verkligen sevärd.Stannar på fin ställplats nära havet här i Nerja.Tar långpromenader bl a till Balcon de Europa, en fin utsiktsplats. Vi har tur och får se många små barn utklädda till tomtar, änglar mm. De sjunger fint för oss.

Nu är vi alltså här i Almayate för att fira Jul, förbereder julmat,kokat skinka, lagt in sill, gjort köttbullar mm som hör till. Bakat bröd i mikron idag, fungerar jättebra.

Soligt och fint.

Vi önskar alla en Riktigt God Jul!

Kramar Harriet o Kurt

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer