Logga in:
Med husbil till Span...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Husbilsresa

26/1

Vi har varit här i La Azohia i 2 nätter, ställplatsen ligger nära havet och det har blivit lite varmare igen. Många husbilar här, många från olika länder men övervägande från Tyskland.

Innan vi kom hit var vi på ytterligare en ställplats i Vera området. Stod på en parkering bara några meter från havet.Soligt men blåsigt, regn på natten och lite mer moln.

Nästa ställe blev Aguilas där vi stod på en parkering nära hamnen.

Här tog vi långpromenad bl a till ett Castillo högt uppe på ett berg.

Därefter blev det Mazarron, trevlig ställplats nära centrum o många mataffärer att välja mellan.

Vi promenerar till en arkeologisk plats där vi förstod att de tidigare haft saltning av fisk.

Den 24/1 åkte vi och tittade på fina eroderade berg, Gredas de Bolnuevo. Vi fick tipset att åka dit då vi såg ett stort foto av dessa berg då vi handlade på Lidl.

Fortsätter till La Azohia där vi alltså är nu. Tagit promenader längs havet o igår tog Kurt en cykeltur till ett gammalt försvarstorn där det var en mycket smal trappa att gå upp i för att nå toppen.

Idag gick solen upp bakom berget kl 9, mörknar vid 19 tiden på kvällarna.

Idag tog vi en cykeltur på 1 1/2 mil till den bl a vattenfyllda grottan Cueva del Agua. Den är 2,5 km lång enl informationstavlan. Vi såg flera dykare som skulle ner och utforska grottan.

Soliga o varma hälsningar/Harriet o Kurt

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer