Logga in:
Med husbil till Span...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Husbilsresa

8/2

Hej igen!

Vi är i Santa Pola söder om Alicante.

Innan vi kom hit var vi på en ställplats med el o tvättmaskiner i Cartagena.

Därifrån åkte vi till Horadada där vi bestämt träff med gamla båtkompisar som just nu är i sin dotters lägenhet.

Sedan blev det Torrevieja där vi parkerade nära en av de två sjöarna som finns här. Blev många promenader bl a till ett fågelobservatorium.

Soligt men blåsigt.

Vi har även kollat upp en ställplats nära flygplatsen i Alicante (Playa de Amarga)

Bra att stå här då vi ska möta dottern Maria o barnbarnet Linn 13/2-17/2,vi ser fram emot att träffas. Vi har förbokat en ställplats med el mm lite norr om Alicante då de kommer. Vi var en sväng dit o kollade, verkade mycket bra med busshållplats in till Alicante precis utanför, de går varje halvtimma enl det unga trevliga paret på ställplatsen Camper Area 7.

Här i Santa Pola har vi även tagit en tur upp till en fyr där det finns en lång gångbro ut över berget, fin utsiktsplats.

Vi hade tänkte åka längre in landet o bergen i Murcia men det är mycket kallare där ännu så vi håller oss vid havet. Inatt var det 9,5 grader ute här hos oss så det är bra att ha gasolvärmare på morgonen innan solen värmer oss.

Kurt tänker åka till Murcia efter att jag Harriet har flugit hem 18/2 för att bl a fira min dotter Anettes 40 årsdag. Vi hoppas det hinner bli varmare då.

Soliga hälsningar från oss

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer