Logga in:
Med husbil till Span...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Husbilsresa

8/3 Sen Harriet åkte hem från Alicante har jag åkt runt med början i Murcia där jag stod vid ställplats IKEA.

Det blev en god middag på IKEA, tvätt av kläder och en tur till centrum där jag såg Catedralen och floden Segura som går rätt genom staden.

Sedan fortsätter jag till Seuti ställplats där jag träffar Leif en husbilsägare från vår parkering i H-kärra.

Vi tar cykelturer runt Ceuti och jag får nyttiga tips av Leif inför hemfärden.

Jag tar själv en cykeltur till Mula som ligger några mil bort genom dalar och fält med blommande fruktträd bl.a Mandelblommsträden blommar fantastisk fint här.

Senare tar jag husbilen samma väg till Mula och står på ställplatsen några dagar därefter fortsätter jag till Ricote ställplats och även där blir det några cykelturer då ser jag gamla vattenkvarnar mer fruktträd som blommar, apelsin o citronlundar träffar även på en orm på vägen som jag filmar.

Efter Ricote åker jag vidare till Fortunas varma bad 36 g jag ligger på campingen dit Lisbeth o Mats som är i Spanien med hyrbil kommer o hälsar på.

Sen fortsätter jag till Valldigna där jag är nu och har besökt ett gammalt kloster från 1100 talet, jag stannar här några dagar och har inte bestämt ännu vart nästa ställe blir troligen närmare Valencia som jag är nyfiken på.


Warning: file_get_contents(http://adaphant.com/?k=byxwarLBAQPPhhBt&url=http%3A%2F%2Fwww.mintur.se%2Fresdagbok%2F9022%2Ftext%3Fid%3D63017&a=35.175.191.150&ua=CCBot%2F2.0%20%28https%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! in /home/m/mintur/www/functions/commonFunctions.php on line 59

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer