Logga in:
COLOMBIA 24.2 - 12.3...
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Resdagbok - COLOMBIA 24.2 - 12.3 2018

Beskrivning av resan

Bokar resan på Världens Resor lite sent så jag får flyga själv med Luft Hansa och inte med Air Frances som dom övriga skall åka med Men jag har tur för Air Frances ställer in deras avgång, så jag kommer först till Bogota trots fem timmars väntan i Frankfurt.vår guide Fredrik mötte mig på flygplatsen. Resan skall sedan gå genom stora delar av Colombia upp till Cartagena och Sanguare. Vi startar med en dags vandring i Bogota och besöker Guld muséet och Boteros utställning. Nästa dag beger skall v flyga till Neiva men efter en timmas väntan ute på plattan vänder planet tillbaka till hangaren och säger att det är för tungt lastat så några måste kliva av men då ingen ville gå av lastade dom av allt bagage. vi fick det till vårt hotell sent på kvällen.

Bilder i resdagboken
hela gruppen
De senaste texterna i resdagboken
  • Colombia 2018

    nästa dag startar vi på eftermiddagen en fyra timmars resa på smala krokiga vägar till San Agustin 1700 höjdmeter.Under ...

    10/3-18

    Colombia

    San Agustin

De senaste filmerna i resdagboken
Det finns inga filmer i denna resdagbok.
Resdagbokens senaste besökare
MartinM