Logga in:

Sök resmål Navigera här

Madras
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Nedräkning

Idag är sista dagen. Har hunnit med att posta de sista vykorten. Vykort är något som inte är så lätt att hitta. Duschar det sista jag gör innan jag checkar ut. När jag går ut från hotellet 5 min senare är jag dyngsur. Och det har inte med regn att göra.

Så småningom tar jag en autorickshaw till Egmore järnvägsstation. En biljett med pendeltåget, 17 km, ca 15 stationer, kostar 6 Rs. Stationen vid flygplatsen heter Tirusulam. Därifrån går en tunnel under motorvägen och 200 m till så är man framme vid terminalen. MEN, du blir inte insläppt till check-in diskarna förrän 3 tim före planets avgång! Det finns ett väntrum för vinkande anhöriga. Dit kan du få gå in och vänta om du har biljett. Luftkonditionerat, så det är behagligare än ute i värmen. Så nu är det bara att vänta. Det finns möjlighet att köpa något att äta. Väntan blir lång. Mitt plan går inte förrän 01:45.

Klas

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer