Logga in:

Sök resmål Navigera här

Madras
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Avslut som nu blivit något nytt...

Jaha, då åkte jag från Pondicherry university morse... Avslut på denna kurs alltså, sorgligt måste jag säga!

(Och det blev en väldigt bra dag i torsdags förresten:) En avslutning utan dess like:) Det var jättetrevligt att höra alla presentera sina fältarbeten, fast det var något nervöst att presentera mitt eget, men det blev bra och det var en riktig ceremoni! Mikrofonen fungerade bra, he he. Därefter diplom från vår ansvarige professor Kalpana (från Pondicherry universitet)och sen fotografering en och en med henne på scen. Sen fick vi gå ut på gården, som är av gräs, och vi fick en uppvisning med trummor och dans. Verkligen jättehäftigt!! Vi från våran kurs jorde en uppvisning med midsommarstång och dans kring den, det verkade dom tycka var annorlunda ha ha. Efteråt finmiddag på ett hotell vid havet, utomhus, med god indisk mat som serverades av servitörer i vit skjorta:)

Och nu vet ni vad har jag kommit till staden Chennai, 14 mil norr om Pondicherry, och här mötte jag Jeanette på flygplatsen kl 17, cool!! 😜😜😜 Nu ar vi kommit till vårt bokade guest house, ätit middag och sova.

Arumugam Pondicherry Kalapert 9788253004

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Pondicherry 7/12-14

Hej pappa!!! Oj va roligt att höra ifrån dig!! Va kul att du varit med och läst mina små texter 😊😊 Aha så du är på väg till Svanvik, va kul för Jorge och Gabriel att få träffa dig!! Hoppas vi kan träffas snart också!! Jeanette hälsar tillbaka!! Idag har vi varit i staden Madras, (Chennai) och åkt runt på sightseeing med en tuc-tuc-chaufför, riktigt bra!! Avslutar nu med en öl på vårt rum här på ett guesthouse där vi bor. Vi har verkligen jättekul!! Imorgon åker vi vidare västerut mot staden Kanchipuram och tittar på mer tempel. Javisst, jag ska kika efter en fin docka:)) Kram kram

hans stålberg 6/12-14

Hej Jeanette, har varit fantastiskt kul att följa Dig i Indien, kollat dina resebrev varje dag, vilket äventyr! Imorgon åker jag o Max ut till Jorge o Gabbe. Kom till Göteborg igår o idag Liseberg med Max o Tilda, väldigt fin julmarknad, speciellt område Lappland. Måndag o tisdag säljmöte o julbord i Jönköping. Hälsa Jeanette N. o ha d riktigt bra nu den sista veckan!! Ps Om Du har möjlighet får Du gärna köpa en souvenir ( en indisk docka ). Skulle vara toppen för jag vet en som samlar dockor från hela världen. Ds Många kramar från Pappa