Logga in:

Sök resmål Navigera här

Phu Quoc
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

En dröm som blev verklighet

Restips från Vietnam - En dröm som blev verklighet

Denna plats existerade bara i mina tankar tills jag kom hit, Phu Quoc öarnas öar. Denna underbara plats som fick min hjärna att tänka om och som fick min kropp att bli helt lugn. Ett lugn och en harmoni som jag aldrig kommer uppleva igen. En strand så vacker så tårana kom och ett hav så rent, så oändligt. Inga människor, inga måsten utan bara jag och den rena, vita, mjuka sanden. En plats som alla borde ha rätten att få uppleva så som jag upplevde den. (13/11-07)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

GoJO
GoJO 4/4-08

Fantastisk! DIT vill vi en gång. Är det krångligt att ta sig dit? Tack för tipset i alla fall. Gunnel

Louise 21/9-08

Platsen är underbar.. jag besökte ön över jul och nyår den bör besökas fort, flertalet hotel och mera turister är i antågande..

Flyg från Sigon går dagligen..

marcus 28/9-08

Hej Louise, hade ni inte problem med monsunregn etc över jul och nyar?

alex 9/1-09

var på phu quoc var du någonstans, har hört ön e väldigt stor och undrar vart man ska bo om man verkligen vill uppleva det du skriver =)

Viola 14/5-09

Vacker strand och bild. Men vilken inställning, att man aldrig ska uppleva samma lugn och harmoni... Klart man kan om man vill. :)

Marianne 12/1-12

Jag surfade runt lite för att leta restips om Phu Quoc. Reflektionen ovan är uppmuntrande och lockande. Jag hittade ett annat tips som hjälpte mig lite mer och vill därför tipsa om det. Om det går att klistra in länkar här ska ni komma till det tipset om ni klickar här:
http://www.mintur.se/medlemmar/mikael_karlmark/res
tips-visa?s=1&p=1&id=2576&userGrade=5

Relaterade restips