Logga in:

Sök resmål Navigera här

London
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e juli 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Primark, ett sätt att handla!

Restips från Storbritannien - Primark, ett sätt att handla!

Om ni någon gång har tänkt er att åka till England så vill jag skarpt rekommendera Primark. Primark erbjuder cirka fem våningar med modekläder och accessoarer för otroliga priser. Jag trodde inte det var sant när jag tittade på prislapparna. Det är paradiset för dem som gillar att shoppa upp plånboken. - Förutom att pengarna inte ens tar slut där inne, eftersom det är så billigt. Du har alltså KVAR pengar när du e nöjd där inne. Åh, vilka kap jag gjorde när jag var där! Lycka till får jag säga :) (19/3-08)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

chris 8/12-08

vart ligger primark ? skuller vara snällt om du svara på mejl. chris.jarl@hotmail.com

Lasha 27/12-08

Primark/London ligger på Oxford street (ovanför hyde-park).

Lisa 2/2-09

har primark en egen hemsida där man kan kolla på kläder?

Heléne 15/2-09

Primark ligger precis vid Tubestation Marble Arch. Deras websida är www.primark.co.uk men där finns inga kläder utlagda, helt enkelt för att det kommer nyheter varje dag och därför är omöjligt att hålla sidan aktuell & uppdaterad.

Ann Solander 11/3-09

Ska dit i September och shoppa loss. Skall ockå gå på Michael Jacksons konsert

Josef 12/3-09

Ville bara säga att Primark var helt grymt och väldigt billigt. Shoppade tills jag inte kunde bära mer och då hade jag bara handlat för tusen spänn.

Philip 27/3-09

Primark är skit. Det är alltid 40 grader varmt och flera hundra tattare som går och river i allt där inne. Sedan så är alla kläder dålig kvalite och allt ser bara billigt ut. Förstår inte hur folk han handla där...

micke 16/5-09

är det billigt där och har de märkeskläder

Linda J 16/7-09

primark är billigt eftersom att det är en "provaffär"
vilka kläder säljer, vilka kjolar är populära osv,
kvaliten är inte den högsta men visst är det underbart att shoppa där:)

Sebastian 11/11-09

Jag var på Primark i Manchester. Såg affären och dagen efter frågade jag farsan om vi kunde gå in där. Vilken chock vi fick! Priserna är sjuka och kläderna är mycket fina!!! Det slår H&M i både pris och style! Underbart. Rekommenderas starkt!!

jorge 1/12-09

Var i London i helgen och hälsade på sonen och Lina. De studerar i Kingstons universiti. De tyckte att vi skulle åka in till city och köpa lite kläder hos Primark. När jag kom ditt trodde jag inte mina ögon, vilka låga priser mitt i en av värdens dyraste länder. Vi köpte massor med kläder m.m. Jag ska tillbaka ditt om en månad och hälsa på sonen och lina igen och shopa på Primark igen. Jorge.

jorge 2/12-09

Hej "Lilla" Philip 27-3-09 varför åker du till London när det är 40 grader varmt i London-Primark?. Stanna i stället hemma i Sverige här är det 10-20 minus grader. vad sönt. lite. Lilla philip är en snö, is, skit nollis.

lars 2/12-09

Primark finns även i Kingston-city.

Mimmi 23/2-10

Den bästa Primark affären är den i Hammersmith. Inte lika hysteriskt som på Oxford street. Även den uppe i Wembley är ett bra alternativ om man inte vill trängas med 1000 andra turister

Ann 25/5-10

Primark är en 10 poängare :) Enormt låga priser och toppenkläder. Handlade faktiskt 19 kg kläder i September förra året och är toppennöjd med allt. Var tillbaka nu i Mars och lyckades få med mig en resväska full även denna gång. Åker tillbaka i Aug och Okt och självkkart får Primark då ett besök. Jissus, jeansleggings för 40 spänn, t-shirt för 22:- helt underbart ju. Samma T-shirt på H&M kostar 149:- här hemma.

I LÖÖÖV Primark

Arzo 30/10-10

Primark finns på olika platser det är bara till att fråga på bussen och de visar och ja det är otroligt billig som ex uggs som kostar 200kr här kostar 5 pund där (55kr)

Gabbe 9/5-11

Fem våningar, don`t think so. Men två våningar har dom.

Amanda 22/6-11

Älska Primark, va i london för ungefär en månad sen för första gången och shoppade där, va där fyra gånger en dag ! för jag shoppade så mke , värkligen värt att besöka för det finns kläder för alla ! Och om man tar en trappa upp så finns det massa skor och väskor Helt underbart ! :D Älskar det finns så mke att välja på , om man kunde lähha uåpp bilder här så ska ni bara se allt man kan shoppa ! :)

anette 16/1-12

åhhh I love primark.
Har varit där och handlade hur mycket som helst.
strand Klänning 10kr, koftor 50kr styck, strumpor 50öre.
Finns inget bättre...

Lina 24/1-12

Primark=Penney's för er som åker till Irland. Samma fantastiska priser! Jag är själv gravid nu och får makens släktingar att shoppa loss åt mig eftersom ett 7-pack med bodies kostar €7.50 - jämför det med H&M, Lindex och varför inte PoP :) Penney's är bäst! Finns även som Primark i Spanien och Tyskland.

Gunilla 14/2-12

Finns det kläder i större storlekar tex 46-48??
Gunilla

Marita 10/3-12

Jag undrar också om dom har lite större storlekar

Petra 30/3-12

Köpte en fusk-skinnjacka till min dotter där för 80 kr!!!!
Det är fyra år sedan och den är lika snygg nu.
Så att det är skitkvalitét är bara skit.

Primark är billigt o kul.
Ska dit om en vecka och DÅ ska det handlas. =)

Molly 24/6-12

Jag älskar Primark...

SARA 25/8-12

JU det stämer ,,,,primark e så billgt jag jälv handllar ja kommer hem med 5 väskor varje väskor 20 killo ja e nöjd ,,bhöver inte handllar i sverige ,,,,,,
jag behöverj slapnar av nu ,,,hhahha ....lycka till alla som åker där
08/08/12

dada 4/6-14

Primark fins i tyskland staden Esen min fam brukar handla där jätte biligt :)

Lolo 14/11-15

Varför finns inte i Sverige

Relaterade restips