Logga in:

Sök resmål Navigera här

Ungern
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Hemresa

Dags att lämna Budapest för den här gången. Hade önskat att flyget hem gick senare, men inte mycket att göra åt det.Vi gick först för att ta ut pengar eftersom man bara kan betala boendet med kontanter. Packade ihop det sista och gick in till stan igen. Satte oss på Starbucks vid S:t Stefansbasilikan och drack kaffe och åt mandelcroissant och mandeltårta till frukost.Sen gick vi en liten runda i centrum innan vi tog metron och bussen till flygplatsen. Nu när vi visste var vi skulle hoppa av och på var det betydligt lättare!

Efter vi checkat in gick jag bort till en telefon och ringde till personalen i ankomsthallen som kom ut och hämtade mig och så gick vi in och jag fick äntligen min kamera!

Vi handlade lite sprit i taxfreebutiken och köpte en kaka på ett café för våra sista kontanter och sen var det dags att boarda och flygresan hem gick bra.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer