Logga in:

Sök resmål Navigera här

Brasilien
Redaktionen bloggar
Translate website

Sista dagen på resan...

13 jan.

Efter 4 filmer och väldigt lite sömn på en väldigt skumpig flygresa landade vid 13-tiden i London. Självklart blev vi nekade att ta in alkoholen i landet trots att vi hade kvitto och allt låg i en igen plastad påse. Efter lite övertalning lyckades vi dock få drycken incheckad men utan något skydd runt den var vi övertygad om att den skulle bli sönderkastad på vägen. Efter lunch i London flög vi vidare vid 15.45 och landade i Göteborg vid 19-tiden. Våra väskor kom fram som tänkt och inget hade gått sönder. Davids föräldrar mötte upp och vi fick skjuts hem till föreningsgatan för lite svensk husmanskost.

Smått och gott från Brasilien:

- Desto mindre klädesplagg du har på kroppen, desto bättre är det tydligen. Även personer som är överviktiga går runt på gatorna/stränderna i stringbikini och visar upp skinkorna.

- Det är dyrt i Brasilien. Trots att en medellön för en välutbildad person ligger på runt 20 000:- så kostar det mesta i Rio mer än i Sverige. Att hyra en 2:a med kök några gator innanför Copacabana kostar ca 25 000 i månaden.

Skriv en kommentar till texten här!

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer