Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Cape Tribulation

Jag skulle vilja tipsa om Cape Tribulation som ligger norr om Cairns.

Detta är ett underbart ställe! Det ligger precis där revet möter regnskogen och man kan inte säga annat än att det liknar paradiset. Med regnskogen som går ända ner till stranden, en vit och orörd strand och sedan havet, så är detta perfekta platsen om man vill komma bort lite från allt stoj och liv i Cairns.

Jag och min kompis bodde på the Beach House. Detta ställe låg väldigt nära stranden och vi bodde i som stugor med fyra rum i varje. Nere vid stranden fanns det en restaurang, bar och pool under regnskogsträdens grenar. Detta var ett perfekt ställe att slappa, äta, dricka eller bara sitta och spela spel.

När jag var där åkte jag på en havskajaktur. Detta var en utav mina bästa upplevelser under min Australienresa! Det om något är ett högt betyg. Jag åkte även ut med en båt som heter Rum Runner, ut till Stora Barriärrevet. Det är här uppe i norr kortast väg ut till revet och klarast vatten, så om man ska åka ut till revet är det här. Här går det bara ut en båt till revet jämför med Cairns där det går ut hur många som helst.

Cape Tribulation är även en perfekt plats att bara ta det lugnt på. Man kan slappa på stranden eller i starndbaren, ta ett dopp i poolen eller ströva om kring i regnskogen eller på stranden. Det går dagsturer hit, men jag skulle rekommendera att man stannar några dagar.

MISSA INTE DETTA! (14/12-08)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Australien