Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(296)
(71)
(360)
(214)
(97)
(257)
(52)
(27)
(175)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website

Scandic Star Sollentuna

Det här är ett av våra absoluta favorithotell! =) Oavsett om du vill åka iväg på shopping och upplevelser eller bara slappa och ta det lugnt så kan jag verkligen rekommendera detta hotell, det känns både lyxigt och avkopplande att vara här. Kommer du med tåg/pendeltåg så är stationen på bara ca 2-3 min gångavstånd från hotellet! Men, trots det är det inget du störs av på hotellrummet, ljudisoleringen är toppen. Servicen är utmärkt, personalen alltid trevlig och hjälpsam. Rummen är stora och sköna: en gång hade vi både dusch & bad i badrummet, sängarna sover man gott i. På översta våningen finns en relativt stor pool och relax. Ett annat plus är, att i den stora frukostbuffén ingår även "asiatisk frukost" med ett stort antal olika rätter, tex någon soppa, vårrullar, nudlar mm. (Tror att det är för att ett asiatiskt flygbolag har sin personal boendes här rätt ofta?). Om du vill shoppa så har du ett stort köpcentra precis runt hörnet, på knappt 1 minuts gångavstånd. Det finns även flera restauranger, bibliotek mm på kort avstånd. Se bilder och läs mer på http://www.scandichotels.se/starsollentuna (29/1-10)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

resanathalie 17/3-10

Hej!
Jag arbetar som chefredaktör på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom två veckor).

Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare.

Jag läste detta tips från dig och undrar nu om du skulle vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat "resor" och allt som kan ha med detta att göra? Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka en del av annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.

MVH Nathalie

Läs fler restips från Sverige