Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(52)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website

Coromandel - NZ glömda paradis

Restips från Nya Zeeland - Coromandel - NZ glömda paradis

Coromandel halvön är ett paradisställe på Nya Zeelands nordö. Områdets absoluta måsten: Cathedral Cove och Hot water beach. Cathedral Cove är ett av mina bästa minnen, där ni har möjlighet att ta semesterns vackraste kort. Hot water beach är mer ett ”måste” bland turisterna, men det var rätt kul att se 200 personer trängas på 50kvm strand för att gräva hål och försöka hitta varmvatten… mitt tips är: fjäska för några andra som redan grävt ett hål och spar på energin. (13/11-07)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Cattis 15/1-08

Grattis till ditt vinnartips! :-)
hoppas du får en underbar vistelse på Curacao!

Peter 15/1-08

Tråkigt om det inte finns bätte tips än detta bland alla bidrag. Är inte tjusningen att gräva och leka lite, var är de vackra korten? Varför idioter?, var det inte det som var det roliga?

Hoppas på att hitta fler intressanta tips, men tydligen är detta det bästa...

Janne 15/1-08

Jag håller med Helene och Peter. Grattis till vinnaren! Men fanns det
inget bättre bidrag? Bilden är inte så lyckad, sned horisont och alla
personer tittar bort från kameran. Att kalla dessa för "idioter" känns
inte så trevligt heller. Nya Zeeland förtjänar bättre!

MartinP
MartinP 15/1-08

Rättelse: Enligt överenskommelse med Eva skulle ordet idioter tas bort innan tipset publicerades. Dessvärre missade vi på minTur detta. Vi ber om ursäkt. Läs också gärna Ewas andra trevliga och intressanta tips!

Mvh
Martin Petersson, redaktör, minTur.se

Camilla 15/1-08

Håller med tidigare att det är riktigt tråkigt när man lagt ner mycket tid på sina bidrag genom att skriva ihop bra information, lägga in fin bild, en bra länk med mer fakta, priser mm. och så är det bara ett lotteri om vem som ska vinna. Tråkigt och onödigt mot sina medlemmar!

Gunnel 15/1-08

Får tyvärr ställa mig i klagokören då jag tycker att det är rent oförskämt att anordna en tävling för sina medlemmar och sedan avsluta såhär. Det fanns tom ett ställe där man kunde lägga in en länk. Borde inte då det vinnande bidraget som krav ha bild+länk? Det var väl ändå det bästa RESTIPSET som skulle vinna, dvs ett bra tips, och det bör väl innehålla så mycket information som möjligt? Vad är speciellt med det vinnande tipset? gör det att man vill åka dit/veta mer?

Gunnel 15/1-08

Först undrade jag varför där var så mycket klagomå, läste sedan igen om tipset och kan bara hålla med.

Där finns 1000 tips, ett snitt ligger kanske på 10 min för att tillverka ett det bilir över 150timmars jobb (!) från minturs medlemmar. Vad har mintur.se fått, en enorm databank med bra tips fråin hela världen, vad får vi tillbaka? en "spottloska i ansiketet"!

Tycker att det är synd att det är såhär och vill gärna höra hur mintur har gjort i sin bedömning. Det är bara att ta en titt på de tips som ligger top 20 på toplistan där olika medlemmar själva har fått rösta, där är det intressanta och informativa tips, fina bilder, bra länkar med mer info, prisuppgifter mm. Men här är det ett tips om att gräva i sanden, och vill man slippa göra det som tipset egentligen tipsar som så kan man ta någon annas hål... jaha? Fult gjort av mintur.se tycker jag!

Lena 15/1-08

Grattis Ewa till vinsten!

Tycker att det är tråkigt med dom negativa inläggen om ditt vinnande bidrag. Om man är med och tävlar är det väl inte frågan vem som kan göra mest innehåll eller bifoga länkar. En jury har utsett ditt bidrag och jag kan därmed kostatera att dom andra bara är dåliga förlorare.

Jag har läst dina andra restips och är helt övertygad om att juryn valt rätt vinnare och att det kommer att bli spännande att följa din resedagbok från Curacou. Lycka till och trevlig resa...Lena

Hannapanna 15/1-08

Stort grattis till Ewa, sjukt bra tips! Jag ska till NZ i februari och jag kommer garanterat testa dina förslag.

Bry dig inte om de negativa kommentarerna, bara hederlig svensk avundsjuka, fantastiskt att de ändå verkar tycka om att resa då de är sådana inbitna svenskar muahahahaha!

Trevlig resa, det ska jag ha!

Anette 15/1-08

Att ni inte skäms?
Var det inte en tävling i bästa resetipset? Vem bryr sig då om bilden har en sned horisont. Eller om manniskorna tittar bort? ) Kanske lika så bra så man slipper bli stämd för man inte har publiceringstillstånd från mönniskorna på bilden. Sen är det väl en amatör tävling o inte för proffsfotografer?! Någon annan skriver vad är tjusningen med att gräva? Ja det är väl en smaksak. Vissa gillar sol o bad andra gilar att bestiga berg. PErsonligen tycker jag det var en intressant bild. Är så trött på att se alla dess blaå hav. Detta var ju något extra. Hur många sådana bilder har ni sett? Stränder kan man ju hitta var som helst. Sedan ställer jag mig verkligen frågandes till varför ni efterlyser en länk till något ni inte gillar? Vad är det som säger att ett tips måste följas av en länk? Nu skulle ju egentligen inte ordet idiot vara med men....Kan ni verkligen inte se det humoristiska i detta? Varför gräva när man kan få det serverat? Nej....dåliga förlorare skulle jag vilja säga. Juryn tyckte det var ett bra restips. Vackra bilder kan jag hitta överallt. Trevlig resa Ewa o jag ser fram emot att läsa mer av dig.
Anette

anna 16/1-08

Kan hålla med om att man inte kan klaga på en sned gorisont, men ärligt mintur kan ni motivera ert beslut? vad har kriterierna varit? Vill samtidigt grttulera Ewa som vinnaren, men undrar ändå vad mintur har förmotivering.

Emma 16/1-08

Tack för alla Dina trevliga tips från Nya Zeeland. Undrar just om alla som tyckt till om Din vinnande bild läst dina andra trevlig tips från ön. Det måste kännas lite speciellt att just Du tagit en bild som blev jurys favorit för dom tyckte den var bäst och att sen att bilden väcker många känslor till liv kommer förmodligen bara att resultera i en ökad tillströmmning bland hålen på Hot Water Beach. Jag kommer garanterat att testa Hot Water Beach och dom berömda hålen på min drömresa till NZ i mars. Grattis till vinten och njut av Curacou med sambon

Per 16/1-08

Det är väl ändå inte bilden som folk mest reagerar på här utan helheten om restipset, att det inte finns några bättre restips här på mintur när en sådan stor tävling avgörs.

Martin 16/1-08

Tack för alla åsikter! Vi har lyssnat på både kritik och beröm. Förslaget att låta användarna vara med och utse vinnaren ska vi ha i åtanke inför nästa tävling.
Tack igen för alla trevliga och spännande restips!

Martin Petersson, redaktör minTur.se

Suss & Tomas 17/1-08

Jättestort Grattis Ewa till resan till Curacou. Hot Water Beach är förmodligen det mest kända resmålet just nu :). Kommer vi någon gång till Nya Zeeland lovar vi att tänka på dig när vi garanterat kommer att besöka strande. Vi ser fram emot din resedagbok från resan på Min Tur. Njut av resan för det är DU som är vinnaren...Kankse du rent av hittar en annorlunda strand även där :)

Niclas 18/1-08

Först och främst: Stort grattis till dig Ewa! Hoppas du får en härlig resa till Curacao.
Sen vil jag instämma med Emma (se nedan) att man bör titta på Ewas övriga restips. Där finns mycket intressant att hämta samt en hel del vackra bilder att titta på, ett tips till er som inte gillade denna bilden.
Sist men inte minst vill jag önska alla medlemmar ett gott nytt resår med förhoppning om många nya spännande upplevelser! Glöm inte att skriva om dem :)

Läs fler restips från Nya Zeeland