Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Tandläkare utomlands - Fethiye, Turkiet

Restips från Turkiet - Tandläkare utomlands - Fethiye, Turkiet

Har varit på ideliga besök hos olika tandläkare hemmavid efter att min gamla gick i pension. Och eftersom jag varit även hos citydental, så var det inga problem att testa en tandläkare i Turkiet.
Förra året var jag utanför Alanya, men i år gick färden till Fethiye i Turkiet vilket vi inte ångrar.
Eftersom min fru har tandläkarskräck ville hon inte gå själv till någon "sån där" utomlands. Men efter att hon sett behandlingen och hur skicklig och snabb tandläkaren var, så vågade även hon sig på ett par besök.
Hon skulle byta ut sina amalganfyllningar till vita och började med den sidan som hon alltid bitit snett på och ingen svensk tandläkare lyckats fixa till tänderna så att hon slutat bita snett.
OCH MYCKET RIKTIGT, hennes besvär försvann och hon gick dit även dagen efter då hon kände mycket stort förtroende för denna tandläkare.
Hennes FEM fyllningar mina SEX med två pelare, plus TVÅ porslinskronor på ytterligare två framtänder kostade hos Cagatay Aras 7.280 kronor totalt.
Vill du också offra ett par timmar och spara många tusenlappar? dentistinfethiye.com är hans adress
Boka INTE boende på HOTEL TRUVA. De anger att det är trestjärnigt, men allvarligt! Inte över EN stjärna. Små rum, gammalt och slitet, mögligt och myror som springer runt. Trasigt kylskåp i de rum vi provade. Inget täcke, bara en gammal dammig filt i garderoben. Pover frukost. Lägger man till en tusenlapp så får man bra boende på ett riktigt trestjärningt eller tom fyrstjärnigt hotel på beachen (calis beach).
Bästa utflykten var med Grand Baris som låg i Fethiye hamn och tog oss ut till de tolv öarna, men inte samma väg och med lika mycket folk som de andra båtarna. Billigt och bäst, samt att de hämtar er från hotellet och tillbaka.
Utflykter från Öludeniz är med fullpackade båtar och inte lika avkopplande. Skränig musik och dyrt (de luras, se upp). Generellt är det dyrare i Öludeniz än i Calis Beach och inte är det bättre strand om du inte betalar xtra entré. Och även då så är det knappt. På Calis kan du tom få gratis solstolar.
Det finns många utflykter från Fethiye, men nog skulle det finnas fler utflykter till Fethiye i stället.
Pittoresk fin liten citykärna som en mini gamla stan. Fina strandpromenader. Bra shoping. Trevliga människor. Underbar solnedgång.....nästan som i Filippinerna! (25/6-11)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Turkiet