Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(296)
(71)
(360)
(214)
(97)
(257)
(52)
(27)
(176)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website

Vinnande resa till Portland, Oregon!

Restips från USA - Vinnande resa till Portland, Oregon!

Sent omsider måste jag äntligen berätta om den fantastiska resan jag vann till Portland, Oregon!
Det var före midsommar 2009 jag och min dotter Ulrika startade resan från Arlanda via Frankfurt, med Lufthansa, och direktflyg till Portland. Det var en upplevelse vi aldrig glömmer!
Portland, rosornas stad, har mycket att bjuda på. Vi bodde på Avalon Hotel & Spa, ett mycket exklusivt hotell i utkanten sydöst om staden. Längtar hela tiden tillbaka dit..
Vi besökte Rose Garden med ca 10000 olika rossorter samt den Japanska trädgården, som är den mest autentiska utanför Japan! Deras Zoo med bla Grizzlybjörnar var fantastiskt!
Vi åkte med the tram, som var en hissnande linbanefärd högt över staden med en utsikt som heter duga och med snöklädda mount Hood i horisonten.

Vi hyrde bil och tog oss till Cannon Beach vid Stilla Havet och denna vidsträkta strand är ju en av de tio mest romantiska stränderna i världen!!
Vi besökte lilla staden Astoria, vid gränsen till staten Washington, som ligger alldeles vid Colombia Rivers mynning. Vackert!

Vi såg många otroligt vackra vattenfall, samt flera omtalade vingårdar med provsmakning.
Vi stannade drygt en vecka och vädret var soligt och varmt, och detta bidrog förstås till att resans behållning var outstanding!
Jag kan varmt rekommendera en semestertrip till Portland med omnejd, och när det gäller val av hotell do not forget Avalon..

En restaurang som får högsta betyg som låg på gångavstånd från Avalon är: Bambuza, en vietnamesisk restaurang som bara MÅSTE besökas! Underbart god mat och prisvärd!!

Vill framföra ett stort TACK från mig och min dotter till mintur.se för denna FANTASTISKA resa!!! (6/11-11)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Road-man
Road-man 3/6-13

Hej! Bilade ni inte över den långa bron över Colombia River till Washington,jag
har bilat där utmed kusten.

Läs fler restips från USA