Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(52)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website

Mysigt hotell i Alanya

Vill rekommendera hotellet cleo tac i alanya. mysigt familjevänligt hotell med bra standard, 3+, med gångavstånd (c. 300 m) från den underbara stranden cleopatra. Ligger några km utanför centrum så läget är lugnare. Stranden är så bred så att få plats är ingen konst och prova gärna att köra vattenskoter! hotellet har restaurang, även en livsmedelsbutik runt hörnet (perfekt för att inhandla frukost.) personalen är verkligen serviceminded och var verkligen nöjd med hotellet. (14/11-07)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

jesus 17/6-08

Fyfan, hur kan man rekommendera ett sådant hotell? Service minded? Give me a break... Att vara service minded innebär inte att så fort man kommer ner i hotellreceptionen HUGGA mig och min flickvän i ryggen och tjata ihjäl sig att vi ska gå och äta på deras jävla restaurang? Eller att gubbjäveln i receptionen inte säger ett ord utan bara kastar nonchalant nycklar omkring sig och tittar surt hela tiden. Alanyas folk är dumma i huvudet imo. De kan ingenting och försäljning - vissa personer fattar att det säljer inte att i princip hänga och klänga på en kund och rekommendera olika väskor m.m. Letar du efter en specifik väska eller annat vill du inte ha någon jävel som hela tiden "Yes, red bag, REAL SKIN I PROMISE!! Look it cannot be burned, buy ? Yes please, ""KOMMA HÄR TITTA TITTA FINA SVENSKA" Dumma turkar, ni kan ingenting... gogo säljkurs och ta en kurs om gästvänlighet också.

Annars var det helt underbart, vill absolut inte rekommendera Cleo Tac, dock vill jag rekommendera en mkt bra restaurang som heter Kordon, samt ett väskställe som heter Norden Bags, och en liten affär där en kille som heter Musse (Mustafa) och hans svenska flickvän jobbar i. Fråga bara efter det!

Läs fler restips från Turkiet