Logga in:

Restips Sök restips

Restips - kategorier
(297)
(71)
(362)
(216)
(97)
(257)
(53)
(27)
(178)
Restips - länder
01 USA
(133)
(117)
(108)
(98)
(91)
(77)
(76)
(72)
(63)
(58)
(40)
(40)
14 Kina
(38)
(35)
(29)
(26)
(23)
(19)
Redaktionen bloggar
Translate website
OBS! Den 25:e augusti 2019 stänger minTur.se. Vänligen spara ditt material innan dess. Vid frågor eller om du är intresserad av att ta över sajten, vänligen mejla magnusson@mintur.se.

Ta med din hund till ett hotell i Sverige

  • Tack för din röst. Snittbetyget uppdaterades.

Första gången man bor på ett hotell med en hund, och man kanske är lite ensam, samt osäker på hur man kan bete sig med sitt husdjir. Hotellet kanske dessutom är påkostat med inredning. Tänk marmorgolv och förgyllda ljuskronor. Då kan man lätt fråga sig hur man ska förhållas sig till sitt husdjur som man har med sig. Eller är det så att det bara räknas som en extra hotellgäst? Det kanske inte är så mycket extra man faktiskt behöver tänka på?

För många är det den där första gången man bor med sn hund på ett hotell som det öppnar upp för frågor om huruvida man ska bete sig och vad man ska tänka på. Och när du väl har gjort samma sak ett par gånger så inser du att det inte är så mycket extra du faktiskt behöver oroa dig för.

Några tips då:

Planera framåt. Innan du åker hemifrån, kontrollera att din hunds identifiering taggar sitter fast till hans krage och att informationen om dem är korrekt, ifall du och ditt husdjur få skiljas. Och om din hund inte redan mikrochip, är detta en perfekt tid att göra det, och för att få hundmat från Essentialfoods.se.

Gör en reservation - för hunden. Vänta inte tills incheckningen att låta hotellet vet att du har en hund - bekräfta sällskapsdjur politik innan du boka ditt rum. Hundpolitik varierar kraftigt från hotell, och även hotell som tillåter hundar kan ha storleksbegränsningar eller begränsa antalet hundar du kan ha i ditt rum; De kan också ha en lista över ovälkomna raser. Vissa hotell inkluderar husdjur i ordinarie rumspriset, medan andra tar sig för dem. Detta kan vara en daglig avgift eller en fast avgift som täcker hela vistelsen.

Välj rätt rummet. Begära ett rum på bottenvåningen. Det är din bästa insats av flera skäl. Du kommer utan tvekan, har massor av redskap att bära på, så undviker trappor innebär mindre schlepping - och en kortare resa till dörren när det är potta tid. Och om din hund används för att en hiss, som kan upp och ned ride vara en orsak till stress.

Dessutom kommer en hund som tappar sina leksaker på golvet, hoppar från säng till säng eller gillar att brottas med sin kompis vara mindre benägna att störa grannarna om du är på bottenvåningen. Det är också en bra idé att be om ett rum bort från hissen, särskilt om din hund skäller på ljud. Och om du matar ditt husdjur något som kan förstöra, begära ett rum med ett kylskåp så att du kan hålla din hunds mat nära och fräsch.

Checka in och checka ut saker. När du kommer in i rummet, innan du låter din hund att springa runt, undersöka rummet noga för att se till att det finns ingenting som kan skada din hund. Kontrollera också att tidigare gäster eller hushållning inte lämnar något bakom, såsom strö piller. (1/12-16)

Kommentarer

Ditt namn
Upprepa pinkoden
Kontrollnummer

Läs fler restips från Sverige